Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415451 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415451

Odpowiedzi 14149

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spróbuj w tej jaskini obok siedzącego handlarza /Erola?/ tego co pobili i zabrali tablice...
edit:aj, to chyba jednak nie tu...

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam, jakieś ciekawe dwuręki gdzie znaleźć prócz gniewu i żywiołów +uriziela?

Btw. Orientuje się ktoś jakie staty ma panerz strażnika świątynnego x1 x2 itp... ?

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć tego golema cienia potrzebnego do konsekracji miecza w 7 rozdziale? (podobno to nie ten z wiezy kolo latarni jacka, bo jego tylko nekro moze zabic)

WG. warda w dolinie cieni jezeli tak to gdzie?

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czy gdzieś było podane, że miał to poprawić? Co do tego Myxira, Buub podeślij mi sejwa, zobaczę u siebie.

Co do Corda to tak sobie nawiązałem, żeby sprawdzić ciebie i twoje wiadomosci ogolnie na temat twojej pracy. Pracujesz nad modami, poprawiasz te mody, a chyba nie wiesz co poprawiasz.. bo ten blad jest naprawiony.. no cóż..

Podbijam, jakieś ciekawe dwuręki gdzie znaleźć prócz gniewu i żywiołów +uriziela?

Btw. Orientuje się ktoś jakie staty ma panerz strażnika świątynnego x1 x2 itp... ?

pozwole skorzystac z informacji zawartych w jednym z tematow.

Khorinis

Broń: Siekacz
Styl: Dwuręczna
Siła: 90
Obrażenia: 110
Zasięg:
Wartość:

Położenie: Wychodząc przez północną brame, idziemy drogą w prawo, następnie schodzimy do kotliny, idąc coraz bardziej w dół, aż dojdziemy do jaskinii. (Przed jaskinią jest cieniostwór oraz 2 wargi) Przechodzimy przez jaskinie (po drodze 3 czarne gobliny, 2 leśne gobliny) i znajdujemy broń.

Broń: Srebrny Nordmarski Miecz
Styl: Dwuręczna/Sieczna
Siła: 160
Obrażenia: 145
-Efekt dodatkowy: Skuteczny w walce przeciw duchom i nieumarłym.
Zasięg: 120
Wartość: 2500

Położenie: Wieża mgieł.

Broń: Młot Trolla
Obrażenia : 200
Styl: Dwuręczna/Obuchowa
Siła: 160
Zasięg: 110
Wartość:

Położenie: Znajduje się w podziemnym mieście orków.

cos od siebie; Siła Run 220dmg, 170sily, 130zasieg (bodajze najwiekszy w grze, chociaz klatwa azgalora jest dluzsza, to ma mniejszy zasieg), znajduje sie w miejscu gdzie w G1 lezal sobie Uriziel. Pan Smoków 300obrazen +150od magii (podpala przeciwnika) wymagane 300siły, zdobywasz go dopiero po zabyciu smoka ożywieńca, poniewaz znajduje się on w jego ciele..

bo chyba o tych broniach nie wiedziales..

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć tego golema cienia potrzebnego do konsekracji miecza w 7 rozdziale? (podobno to nie ten z wiezy kolo latarni jacka, bo jego tylko nekro moze zabic)

WG. warda w dolinie cieni jezeli tak to gdzie?
Każda postać może zabić tego golema, wystarczy rzucić zaklęcie światła i po sprawie.

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mmmm, trochę słabe pozycje, mam 130 siły, mogę luźno wbić 150 potkami i innymi głupotami ale 170-180 będzie już ciężko, a bicie orków elit z 125 dmg'a jest strasznie mozolne. Dzięki za chęci. Liczę, że ktoś coś do 150-160 siły podrzuci, byle nie obuch.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To może je dopiszcie do tematu, tak samo jak uriziela wedle tego to tez jest unikat.

Zasieg zalezy od modelu broni czyby ta sila run miala nowy model dluzszy od Modelu Duzego magicznego ostrza na smoki i uriziela o ile dalej ma ten sam model Sleeper_Sword

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
CytujGdzie moge znaleźć tego golema cienia potrzebnego do konsekracji miecza w 7 rozdziale? (podobno to nie ten z wiezy kolo latarni jacka, bo jego tylko nekro moze zabic)

WG. warda w dolinie cieni jezeli tak to gdzie?Każda postać może zabić tego golema, wystarczy rzucić zaklęcie światła i po sprawie.
zaklecie światła czyli co? bo walilem go ze wszystkich czarów paladynów i moich run z bractwa i nic.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Światło to światło... taka kulka wysyłająca fotony która nad głową Ci lata :)

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
CytujGdzie moge znaleźć tego golema cienia potrzebnego do konsekracji miecza w 7 rozdziale? (podobno to nie ten z wiezy kolo latarni jacka, bo jego tylko nekro moze zabic)

WG. warda w dolinie cieni jezeli tak to gdzie?Każda postać może zabić tego golema, wystarczy rzucić zaklęcie światła i po sprawie.
zaklecie światła czyli co? bo walilem go ze wszystkich czarów paladynów i moich run z bractwa i nic.

podbiegasz do niego z uaktywnionym czarem czy runą światła ("trzymasz zwój w ręku") i jeśli masz go namierzonego (albo z sekunde wczesniej, jak do ciebie juz zaczyna podbiegac) odpalasz czar i ooo zobacz runa zabija golema.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mmmm, trochę słabe pozycje, mam 130 siły, mogę luźno wbić 150 potkami i innymi głupotami ale 170-180 będzie już ciężko, a bicie orków elit z 125 dmg'a jest strasznie mozolne. Dzięki za chęci. Liczę, że ktoś coś do 150-160 siły podrzuci, byle nie obuch.

ja przy około 110-120 zaczalem juz po malu robic miksy na siłę to 15-17 razem wyszło. +wypilem te wszystkie gulasze thekli, jablka zjadlem, wypilem reszte mixow sily co zdobylem  to skok mialem do kolo 210 czy 220 nie pamietam juz. 
To może je dopiszcie do tematu, tak samo jak uriziela wedle tego to tez jest unikat.

Zasieg zalezy od modelu broni czyby ta sila run miala nowy model dluzszy od Modelu Duzego magicznego ostrza na smoki i uriziela o ile dalej ma ten sam model Sleeper_Sword

fajnie wyglada, az tak sie nei przypatrywalem, ale ma chyba inny, jest o wiele krótsza. dla mnie w sumie troche topor bersekera przypomina z dlugosci. na owcy chyba pozniej sobie posprawdzam, ktora bron z wiekszego dystansu lapie, bo zeby klatwa azgalora miala krotszy zasieg niz sila run.. troche dziwne.

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
jestem w piątym  rozdziale i wbijam miasto orków  i zastanawiam co jest za kratą gdzie stoi ur-thrall i jak tam się dostać

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Robertinho to zależy od modelu, sprecyzuje pytanie bo rozumiem ze są nowe modele broni ale czy któryś jest dłuższy niż Sword_Slepper ( Model w G1 był przeznaczony dla Uriziela a w G2nk dla Dużego magicznego ostrza na smoki ) i te bronie odpowiednio dla g1 i g2 miały najwiekszy zasięg, skoro i Klątwa i siła ma mniejsze modele to maja mniejszy zasięg, gdyż te (wymieniono wyżej ) 2 bronie o ile w Returning Uriziela ma ten sam model co w g1 maja najwiekszy zasięg,  chyba ze nowe model maja większy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie można sprzedawać serca rogi inne duperele ??

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
U Alfreda w obozie myśliwych.

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serc chyba nie można z tego co się orientuję, natomiast reszta badziewia schodzi za bardzo przyzwoity hajsik. Ps. Zostaw sobie po lub 2 sztuki trofeów takich jak kły trola czy róg cieniostwora bo mogą się przydać w questach typu ulu-mulu.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
No i nie sprzedawaj mu rogów cieniostwora za nic! Buster poza kasą daje za nie doświadczenie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostac sie do podziemii klasztoru za talamona ? Musze dymac po ksiazke Ofiara Duszy, Jestem Arcymagien Ognia ....
W jakim rozdziale buster skupuje rogi ?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie znajdę  kapelusz ????

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Kapelusz jest w sarkofagach w jaskini przy karczmie Orlana, Buster skupuje rogi w 3 rozdziale, ja za Talomona dostałem się sprintem i sprintem wróciłem. O dziwo po jakimś czasie Talomonowi przeszło i przestał się na mnie gniewać.

0 użytkowników
Do góry