Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4028591 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4028591

Odpowiedzi 14149

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy Pancerz z Płytek Pełzaczy można w późniejszych aktach gry ulepszyć czy jest on tylko w tej jednej podstawowej wersji ? Jeśli tak to jakie on ma statystyki po ulepszeniu.

Macian

Macian

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Eremita nie uczy języka kapłanów! Właśnie to sprawdziłem. A z Myxirem nie da sie gadać. Zaklecie zapomnienia, pobicie nic nie działa! Mam prosbe mogłby  ktos podac mi kod na przywołanie Myxira, ale koniecznie z II rozdziału gdy jest jeszcze w Jarkendarze? Cholera. Ciul wie co się stało
Dołączam się do pytania, bo też mam ten problem. Nie da się w konsoli wpisać czegoś aby zmieniło na język kapłanów? - bo "Character Helperchelpera" nie ma. Nie wiem może da się coś zmienić w postaci myxira aby odblokować kwestie nauki języka? 

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
KDW_14030_ADDON_MYXIR_ADW  Jarkendar ale jak Ventrue to zobaczy... niedoczekanie nasze

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A cóż to znowu za herezja O_O Dobra, w następnym patchu przywróci się Myxirowi nauczanie.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
KDW_14030_ADDON_MYXIR_ADW  Jarkendar ale jak Ventrue to zobaczy... niedoczekanie nasze

Dzięki. Działa;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Po to są kody  nie każdy gra jak poradnik nakazuje chociaz w modach powinno się to robić

Ten błąd to podstawowy błąd Nk zlikwidowany w Cp 1.4 i tu moja prośba abyście lukali na to co zmienił i sprawdzili jak się ma to do returninga, wiemy ze nie jest kompatybilny przez to wszystkie błędy podstawowego nk posiada returning i w miarę co możecie byście fixneli, niema sensu wydawać patcha z jednym fixem skoro tego już teraz wiemy jest znacznie więcej.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma tego błędu z Myxirem! Mnie w 4 rozdziale nauczył tego języka w Khorinis.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Piszczcie jakiej wersji to dotyczy.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak moge ludzi w blad wprowadzac, jak tego bledu nie ma?  :facepalm: Straznikiem Swiatynnym nie mialem problemow z uczeniem sie jezykow, chociaz to bez roznicy. Szkoda, pewnie save'a z 3/4 rozdzialu jak myxir w khorinis jest to nie mam, ale bynajmniej problemow z jezykami nie mialem, moze od nowa zaczne grac to screena wrzuce. jakbym mial bledy to pewnie o tym bym nie pisal.. na rebelance takiego bledu nie ma. korzystajac z okazji, zauwazylem, ze path 1.1 bledu z Cordem i poparciem od niego nie poprawia..

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A czy gdzieś było podane, że miał to poprawić? Co do tego Myxira, Buub podeślij mi sejwa, zobaczę u siebie.

glock_95

glock_95

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie: to ma tak być, że orkowie potrafią wejść na taran w GD? W grze normalnej nie potrafią, ja sobie biegnę uciekając przed chmarą na taran, cieszę się że ucieknę a tu biegną za mną...

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Orkowie stali się sprytniejsi w Returningu.

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Cytat: strzelec w 2013-08-22, 19:01Mam problem z Lutero. Wykonałem zadanie "Asystent", ten mówi, że musimy pozmawiać na troch ważniejszy temat, klikam "Dobrze, porozmawiajmy" i... nic.
Wracam do reszty opcji, czyli 1. Pohandlujmy i 2. Kto należy do gildii kupców?
Może mi ktoś powiedzieć, co nie gra?
Ponieważ następna misja odblokowuje się w 4 rozdziale, a ty pewnie jesteś w 3 :>.

Witam, ponawiam mój poprzedni problem. jestem w 5 rozdziale i Lutero nadal milczy...

I jeszcze jedno, ktoś wie, gdzie jest receptura alternatywna na eliksir ducha?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No tak, Eremita uczy tylko do języka wojowników gdyż nie jest kapłanem. Myxira trzeba będzie poprawić.

moreamore

moreamore

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do wykucia Zbroi Ciemności z rudy ?

error5g

error5g

Użytkownicy
posty4
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czy u najemnikow / lowcow smokow zostaly dodane jakies nowe questy?

Ktora gildia jest najciekawsza w Returning ? Poza Magami, Nekromantami.

sylvio2191

sylvio2191

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z wezwaniem demona S'enyaka. Jak próbuje zadąć w róg od smoka to bezi go tylko unosi troche w górę ale nie dmucha i róg pojawia się w innym miejscu ekwipunku. Mam 4 rozdział i obie runy mora ultaru i krzyż żywiołów w ekwipunku.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ctrl + strzałka w górę.

A tak btw. zna ktoś jakieś bronie, które zadają powyżej 200 obrażeń?

0 użytkowników
Do góry