Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3942128 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3942128

Odpowiedzi 14149

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
W kanałach niedaleko wejścia, po lewej stronie jest krata, za nią łuk i kamienna tabliczka. Jak ją otworzyć?
Przeczytaj wszystkie posty, a potem się pytaj. A tej kraty nie otworzysz, musisz zamienić się w chrząszcza, zwij kupisz chyba u Zurisa.
To samo się tyczy smoczych korzeni. Czytanie kilku stron wstecz nie boli.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zeby zrwocic uwage Baala Tyona, musisz dolaczyc do bractwa, wtedy Cadar da ci mocnego jointa dla niego i tyle ;]

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
Ten z jointem to akurat baal parvez, a baal tyon to ten, ktory prosi o recepture z klsztoru.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Ja mam mały problem. Chodzi o zadanie "Gaduła" nie mogę znaleźć tego gościa do ubicia. Dodam, że kiedyś go widziałem, ale wziął mnie na strzała dlatego wczytałem save i grałem dalej. Teraz go tam nie ma, właśnie biegam w nocy i nigdzie go nie ma.

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja mam mały problem. Chodzi o zadanie "Gaduła" nie mogę znaleźć tego gościa do ubicia. Dodam, że kiedyś go widziałem, ale wziął mnie na strzała dlatego wczytałem save i grałem dalej. Teraz go tam nie ma, właśnie biegam w nocy i nigdzie go nie ma.
W nocy też go nie mogłem znaleźć, ale w dzień znajduje się niedaleko sceny, na której grali In Extremo. Wtedy po prostu do niego zagadaj i uciekaj na przejście między portem a koszarami (ten plac z drzewem).Tam go możesz spokojnie ubić.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Tak, właśnie zauważyłem, że jednak stoi tam w dzień, a w nocy już go nie ma. Spróbuje twoim sposobem. Dzięki za odpowiedź.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie języka demonów. Gram w Reb v2.1. Pogadałem z Kreolem i mam możliwość nauki języka za 20 PN. Zapisałem i zabiłem nekromante. Ponoć miał mieć w ekwpunku książke z nauka tego jezyka. Niestety jej nie ma. Czy trzeba przy wejsciu powiedziec mu, że chcemy go zabić zeby miał tą ksiażke? Czy może w tej wersji moda trzeba sie nauczyc jezyka za PN?

glock_95

glock_95

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie i błagam o pomoc, w jaki sposób uczyć się siły w Slash n' Craft 1.1? Proszę o pomoc.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Walcząc i zabijając potwory.

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie języka demonów. Gram w Reb v2.1. Pogadałem z Kreolem i mam możliwość nauki języka za 20 PN. Zapisałem i zabiłem nekromante. Ponoć miał mieć w ekwpunku książke z nauka tego jezyka. Niestety jej nie ma. Czy trzeba przy wejsciu powiedziec mu, że chcemy go zabić zeby miał tą ksiażke? Czy może w tej wersji moda trzeba sie nauczyc jezyka za PN?
ja miałem tą książkę jak go zabiłem
a dialog nic do rzeczy tu chyba nie ma jak nie jesteś nekromantą

glock_95

glock_95

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale walcząc i zabijając potwory nie nabiję dużo, bo potworów nie ma w nieskończoność, respawnują się dopiero po rozdziałach... czy są jeszcze jakieś sposoby na nabicie siły?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mikstury?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
ja miałem tą książkę jak go zabiłem
a dialog nic do rzeczy tu chyba nie ma jak nie jesteś nekromantą

Wiec zrobiłem kilka prob (z tym srebrnym mieczem szkielety padaja az miło). Kreol się teleportuje gdy sie z nim walczy. Za drugim teleportem ucieka poza wieże mgieł (sprawdzałem goto vob) Co ciekawe gdy go wtedy zabije ta ksiazka sie pojawia. Niestety gdy chce ją czytać słysze "nie umiem tego przeczytac". Natomiast gdy nie dopuszcze do jego ucieczki księgi nie ma. Co źle zrobie? Przeciez nie moge sie dostac do tego kreola gdy ucieknie. I jak do cholery zrozumiec tą ksiażke. itwr_demonlang

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
JEdynym sposobem aby przyswoić język Langa, to tylko ucząc się od niego teraz nie ma tak jak w poprzednich wersjach, że zabijasz gościa bierzesz księge i koniec NIE. Teraz zostało to tak zrobione, że można się ten język tylko za PN się nauczyć, a  itwr_demonlang to kod na tą książkę

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
ja się nauczyłem z książki

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
JEdynym sposobem aby przyswoić język Langa, to tylko ucząc się od niego teraz nie ma tak jak w poprzednich wersjach, że zabijasz gościa bierzesz księge i koniec NIE. Teraz zostało to tak zrobione, że można się ten język tylko za PN się nauczyć, a  itwr_demonlang to kod na tą książkę

Wiem, że to kod. Wstawiłem go po prostu. Czytajac ksiazke nic sie nie dzieje. Kacperziom na jakiej wersji grasz? Ogolnie rzecz biorąc to ciagle mam jakies problemy. Saturas i Sara znikneli. Zadania mogłem wykonac dopiero po przyzwaniu ich kodem. Ten gosc od Czarnej brandy chodził ze mna po całym miescie i nic. W koncu przy farmie Lobarta powiedział, że dalej da sobie rade (?) Podczas wczytywania i zapisu, zmienia mi jasność. Coś jest nie tak. Ale reinstalacja nie pomaga.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
A ja musiałem zacząć od nowa :D Zeżarło mi sejva nekromantą to teraz paladynem sobie pogram xD Może ukończę ale mam takie pytanie jako paladyn lepszy 2 czy 1 ręczniak ?

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Iva2
Rob sobie kopie save np. na pendrive tak jak ja. A co do nauki broni to wedlug mnie najlepiej 2H.

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy da się jakoś wyłączyć tą wytrzymałość? Ciut to nie wyszło tak fajnie jak w G3, gdzie się odnawiała, a strata 3/4 wytrzymałości przy 1 jaszczuroczłeku to trochę przesada :) . Wiem, że da się zwiększyć, ale jednak jest to dla mnie minus tego moda.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie da się wyłączyć, jak se wykoksujesz ją na 100 i nauczysz regeneracji, przy życiu powyżej 500 nie widać w ogóle jej spadku. Od kiedy wysoki poziom trudności zalicza się na minus? Zawsze wszyscy narzekali, że Gothic jest za łatwy to teraz masz. Jak nie możesz ujechać to zmień poziom na najniższy.

0 użytkowników
Do góry