Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3986722 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3986722

Odpowiedzi 14149

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Do koksikmajor Ahaaa nie wiedziałem że te co są na dole też trzeba przeczytać. Dzieki zaraz to sprawdze
edit: Zadziałało :)
edit2: Mam problem z zadanie Dar szaleńca. Pokonałem już Fellana tylko mam problem z druga postacią. O  któej się ona pojawia w okolicy słonecznego kręgu? Bo byłem tam w nocy oraz nad ranem i jej nie było ;/

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Witam! Mam pytanie odnośnie Bractwa: Otóż, gdy poprzednim razem jak przechodziłem grę to trzeba było wykonać zadania dla Oruna i innych Guru, by móc zostać członkiem Bractwa. Teraz jak grałem to mogę dołączyć bezapelacyjnie tylko po oddaniu paczki Lariusowi. Co ciekawe, dopiero, gdy dołączam do gildii pojawiają mi się możliwości służenia innym Guru (okienka w stylu "Chcę dołączyć do Bractwa. Pomożesz mi?"), a co najciekawsze Orun mówi, że pomoże mi się dostać do Hagena tylko jeśli będę Strażnikiem lub Guru, co jest awykonalne, gdyż do tego trzeba między innymi odnaleźć Angara, Fortuno czy zdać raport z Górniczej Doliny. Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi? Mam jakieś błędy czy wszystko jest ok? Jak ok, to wyjaśnijcie co robić.
Bierzesz paczkę, wchodzisz do górnego miasta, czekasz na lariusa na laweczce kolo ratusza do 18 i wtedy mu ją dajesz, nie trzeba być strażnikiem ani guru. Potem po powrocie do bractwa robisz zadania dla 3 guru kiedy orun cię już przyjmie i możesz zostać guru, dodatkowo 1 zadanie dla strażników i analogicznie możesz zostać strażnikiem, zadania pokroju znajdź kor angara nie są wymagane.
Ja wiem jak zanieść paczkę... mówię o tym, że dołączenie do gildii wygląda całkiem inaczej, więc się obawiam o buga.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie
Mam problem z zadanie Dar szaleńca. Pokonałem już Fellana tylko mam problem z druga postacią. O  której się ona pojawia w okolicy słonecznego kręgu? Bo byłem tam w nocy oraz nad ranem i jej nie było ;/

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
około 8 z rana spotkałem tam kogos

Karton

Karton

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Zrobiłem coś głupiego i teraz mam problem.
Na początku gry odmówiłem opiekunowi bo myślałem ze chodzi o nekromantów (zmylił mnie jego ponury wygląd) więc go olałem. Teraz dowiedziałem się że to całkiem coś innego i trochę mi szkoda tych zadań.  Pytanie bez rozwiązania: nie można tych opiekunów jakoś włączyć :D ?

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Nic z tym juz nie zrobisz, musisz grac od poczatku.

ja mam pytanie:

Gdzie moge znalesc czarna perle w Khorinis? Ewentualnie w Jarkendarze.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możecie mi powiedzieć jakiem cudem można mieć na 8 poziomie 16 wolnego PN
siłą 60
zręczność 50
Mana 26
życie 253
wytrzymałość 14
inteligencja 20
walka jednoręczną 33%
łuki 11%
nauczony skradanie, włamywanie, języki, skórowanie,
achemia i retoryka ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poprzez bugi, ew haxy :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Odp: Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#329 2013-08-05, 11:49(Ostatnia zmiana: 2013-08-05, 18:31)
Możecie mi powiedzieć jakiem cudem można mieć na 8 poziomie 16 wolnego PN
siłą 60
zręczność 50
Mana 26
życie 253
wytrzymałość 14
inteligencja 20
walka jednoręczną 33%
łuki 11%
nauczony skradanie, włamywanie, języki, skórowanie,
achemia i retoryka ?
Daron po iluś tam ofiarach zwiększa PN o 5, zabicie demona Luciana o 1, to już masz 6 PN.

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabicie kilku bestii podnosi zarówno pn jak i staty, poza tym co ileś zabitych mobków podnosi się umiejętność, w tym siła.
Czytając tabliczki i książki też wchodzi dużo statów, natomiast nawet maxując co się da, ciężko mi uwierzyć, że z 64 pn dało się tyle wbić, bo na gołe oko potrzeba około 200/230 żeby rozwinąć te umiejętności bez dodatków.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tyle że chyba nie powinno się używać dodatków na początku, i na 8 poziomie zabić demona ?!?!

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Demona zabija koles, a te staty sąalbo przez bugi przy jedzeniu albo wpisane w konsoli.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Mam 22 poziom i wolne 25 pktow nauki. W jarkendarze wykonalem tylko zadania dla piratów. Khorinis wyczyszczone gdzie sie dalo. Ale jest mi cholernie ciezko. 70 sily + amulet = 80 Zbroja Pelzaczy. 37 % dwureczne i Lekki Miecz Dwureczny 75 obr. Poziom łatwy ale o ile wiem obrazenia ktore zadajesz sa zawsze takie same na innych poziomach. Przynajmniej na normalnym zadawalem tyle samo. Wiekszosc stworkow w Khorinis ubita dzieki zasiegowi broni i nie dopuszczeniem do ataku oraz bugiem z wytrzymaloscia. Mam ponad 1000 zlota;) I pusto w ekwpunku. I teraz moje pytanie. Brnac dalej w jarkendar i zmarnowac punkty na sile czy cofnac sie do Gallahada i wyuczyc sie Zniszczenia Ozywienca? Bo nie wiem czy się nie zatne w tym jarkendarze bo obrazen to prawie nie zadaje. Walki z pojedynczym stworkiem silniejszym od zebacza trwa dobre kilka minut;) Jest jakas fajna bron Dwureczna na moj poziom siły do znalezienia?

Aha i powykonywalem zadania zabojcow (dzieki zwojom ognistego pocisku, kuli ognia , grom) i teraz nie moge sprzedawac Halvorowi srebra,zlota. Wiem ze juz ktos o to pytal ale nie widzialem jednoznacznej odpowiedzi? Nie da się tego zmienic?

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Chyba się nie da sprzedawac już tego złota i srebra. Kurde ja nawet nie wiedziałem o tym a maiłem tyle srebra i złota :/. Co do gallahada to najlepiej naucz się tego zniszczenia ożywieńca (mi to bardzo pomogło) oraz na początku znajdź ten młot adanosa aby mieć kamiennych strażników na 1 hita (Mozna dużo expa na tym nabić)

Nytek

Nytek

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może cię nie lubią ;_;

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
No dobra ale czy poswiecenie 25 pktow na ta rune to nie przesada? Na normalnym juz raz sie poddalem wiec nie wiem czy to dobry moment. Czy wyexpie na tych nieumarlakach? Orkom,trollom i np ognistym demonom, pelzaczom woj. to gówno odbieram;) Kasy nie ma wiec zwojami nie kombinuje. Zuzylem wszystkie ktore mialem. Potrzeba mi siły i obrazen!;) przydalaby się jakas bron lepsza. Gdybyscie cos znalezli (Dwureczne koniecznie) piszcie;p Mam kilka mikstur szybkosci wiec mozna gdzies wbiec i wybiec

Nie umiem zadnego kręgu wiec chyba 20 lub 25. Ostatnio jak gralem to chyba stracilem 25. A u mysliwych juz dawno jestem ale z calego khorinis to moze 4k dostalem. W sumie to nawet nie wiem bo nie oddawalem naraz.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Ale ta runa kosztuje 10 pn a nie 25 :P . Jak chcesz dużo zarobić to dostań się do myśliwych , wyucz się wszystkich umiejętności u nich ( pazury, skóry , rogi itp.) to będziesz miał pełno kasy. Ja po przyjściu z górniczej doliny ( 2-3 rozdział) dostałem 15 k kasy =)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaczelem grac Magiem Ognia... stwierdzam, że teraz ta GRA to PRZYJEMNOSC :)

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
siemka gdzie wcieło saturasa zabiłem kruka zdalem wszystkie raporty i on znikł ;/

0 użytkowników
Do góry