Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3983521 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3983521

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A niby dlaczego bez patcha?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pewno dlatego że wytrzymałość działa na patchu  :lol:

Yellow

Yellow

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema, mam problem z Questem: spotkanie w karczmie. Wedlug questa powinien tam na mnie czekac ktos o 00;00, jednak nikogo w tej karczmie nie ma. gadalem z kazda osoba w tej karczmie. ktos mial podobny problem, lub wie jak rozwiazac ten?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie było cacy, wpadłem do karczmy około godziny 23.30 zapytałem Orlana czy nikt na mnie nie czeka, Orlan odpowiedział że na górze czeka na mnie jakiś gość i dalej było OK. Najważniejsze to iść do karczmy tego samego dnia w którym brałeś quest.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Yellow pamiętaj raz na zawsze aby być w karczmie tego samego dnia kiedy dostałeś info o  spotkaniu.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bez patcha, temu, że no ... a bo ja wiem? Mam tak śmiesznie słaby internet (prywaciarz jakiś -.- )
Czasem potrafi nie działać przez pół dnia, a dość często anulowuje pobranie.

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
 Ponawiam pytanie: Czy wiecie, co się stanie jak nie zwrócę Engorowi klucza do magazynu?
Zadanie to "Misa magnata".

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapisz, przebiegnij się po zainteresowanych /Engor/ i sam zobacz... No i powiedz co się stanie.

YetoKnight

YetoKnight

Użytkownicy
posty125
Propsy114
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zacząłem grać niedawno, mam pytanie. Chce zostać najemnikiem, przeszedłem test zaufania, lee wysyła mnie do Onara w celu ustalenia tygdniówki, Onar zleca oczyszczenie terenu wokół krypty i mówi by zgłosić się do niego nastepnego dnia w południe po wykonaniu zadania.
Jest problem bo wyciąłem wszystko wokół krypty w sporym promieniu (praktycznie od farmy sekoba, aż po jaskinie z goblinami - jeden miał jakieś tam imię) i kiedy idę się przespać, później pogadać z Onarem to pluje się, że mu owce wybili. Co jest?
Jeśli był podobny problem to sory, dajcie po prostu link.

Ja się nie znam, to chętnie się wypowiem.
https://www.youtube.com/user/YetoKnight

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Mi się udało go obejść śpiąc do 14, coś tam przebąkiwał, że mu owce zabili i się spóźniłem, chciał tysiaka, ale najemnikiem zostać mogłem.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ile razy trzeba pisać nim ktoś uzyska skilla w sztuce czytanie i przeszukiwania postów, zadania jest źle sformułowane bo czyszczenie okolic ma chuja do rzeczy, chodzi tylko o eskortę bab onara które chcą się pomodlić gadasz z nimi po zakończonej sprawie i tip top tam dialog się chyba inicjuje o 13 bodajże.

Może dodajcie w patchu wpisz do dziennika który informuje nas dokładnie ocb bo pytania oto się nigdy nie skończą mimo ze odpowiedz padła chyba z pierdyliard razy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
eee idziesz po południ do niego. Rozmawiasz z nim raz, nie kilikasz w "czy coś nie tak", tylko idziesz pod krypte. Są tam dwie kobitki. Czekasz do 13.30. Jedna z nich daje Ci 200 szt. złota. Wracasz do onara i teraz o tym z nim rozmawiasz.

YetoKnight

YetoKnight

Użytkownicy
posty125
Propsy114
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok dzięki i sory, zdaję sobie sprawę, że spam ciągle tym samym pytaniem jest denerwujący. Może trzeba dodać do FAQ, skoro się tak często powtarza?

Ja się nie znam, to chętnie się wypowiem.
https://www.youtube.com/user/YetoKnight

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
O boshe, ludzie... ruszyć głową jest tak trudno? A nawet jak nie potraficie tego rozkminić to jest solucja Warda od tego ...
Dodawać do FAQ? A kto to czyta xD

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile razy trzeba pisać nim ktoś uzyska skilla w sztuce czytanie i przeszukiwania postów, zadania jest źle sformułowane bo czyszczenie okolic ma chuja do rzeczy, chodzi tylko o eskortę bab onara które chcą się pomodlić gadasz z nimi po zakończonej sprawie i tip top tam dialog się chyba inicjuje o 13 bodajże.

Może dodajcie w patchu wpisz do dziennika który informuje nas dokładnie ocb bo pytania oto się nigdy nie skończą mimo ze odpowiedz padła chyba z pierdyliard razy.

Dokladnie to o 13:30 Maria z corka przemieszczają się, drugi raz gdy stoisz na przeciwko grobowca to są po lewej stronie na końcu grobowca;p i daje 200szt zlota i wysyla do Onara.. ja tam obczyscilem okolice grobowca z kilku polnych bestii i krwiopijcy, zeby nie denerwowaly je bestie w "modleniu sie" :).

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przestancie sie srac tylko legalnie odpowiedzcie komu trzeba i z bani. Problem ?

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam , jestem magiem ognia mam 3 krąg i rune:" przywołanie ognistego golema" , kiedy już go przywołam on zamiast bic moich wrogów mnie atakuje:[ co moze byc nie tak ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie mała karma u Innosa ewentualnie inna umiejętność za niska...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile masz Karmy u Inossa ?

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakies pomysly co do golema bo nie dam rady dalej bez niego :[ mam 60 int i +51 karmy Innosa  mozliwe ze za malo i czy wogle to ma cos wspolnego z tym ze on mnie bije ?

0 użytkowników
Do góry