Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4189047 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4189047

Odpowiedzi 14149

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam dwa problemy
Po 1. Jaki jest dobry sposób na walkę z nieumarłymi grając wojownikiem? Jestem łowcą smoków 4 rozdział 135 siły a wciąż nie daje sobie rady z nieumarłymi, jakieś porady jak to zmienić?
Po 2. Kiedy będę mógł wyzwać Asmala na pojedynek?(Ostatnia misja Gildi zabójców). Już dawno pokonałem tego najemnika a teraz nie ma dla niego żadnnych zadań. Myslałem że to kwestia rozdziału, ale zabiłem tego najemnika w 1 a jest już 4.
135 siły w 4 rozdziale? W tym rozdziale powinieneś już mieć 500+ siły. Ostatnia misja u zabójców w 5 rozdziale.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam dwa problemy
Po 1. Jaki jest dobry sposób na walkę z nieumarłymi grając wojownikiem? Jestem łowcą smoków 4 rozdział 135 siły a wciąż nie daje sobie rady z nieumarłymi, jakieś porady jak to zmienić?
Po 2. Kiedy będę mógł wyzwać Asmala na pojedynek?(Ostatnia misja Gildi zabójców). Już dawno pokonałem tego najemnika a teraz nie ma dla niego żadnnych zadań. Myslałem że to kwestia rozdziału, ale zabiłem tego najemnika w 1 a jest już 4.
135 siły w 4 rozdziale? W tym rozdziale powinieneś już mieć 500+ siły. Ostatnia misja u zabójców w 5 rozdziale.
Jakim cudem mógłym wyciągnąć 500+ siły? Mam 135 siły na czysto nie piłem jeszcze żadnych mikstur siły ani nie czytałem tabliczek, tak to wyciągnął bym moze z 200-250 siły po użyciu ich. A tak to ładuje niemalże wszystkie pkt nauki w siłę.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Bonusy siły z jedzenia, eliksiry siły zwykłe i z serc orków, tabliczki, eliksiry orkowych szamanów,mikstury za misję, zupa z żółwia i inne bonusy.. bez problemu da radę 400 siły minimum w 4 rozdziale 200-250 to z samych tabliczek znalezionych i eliksirow kilku znalezionych i to w 2 rozdziale. Powinno się mieć. Tak samo z życiem np te 2k życia na 4 rozdział powinieneś mieć.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam dwa problemy

135 siły to idzie bez używania bonusów wyrobić i w r1 albo na początku r2, w r3 to już powinieneś mieć z 300+ siły a w r4 to lekko ponad 400, przecież pełno jest bossów i mobów co maja smocze korzenie, i samych smoczych korzeni cosobie rosną, juz dawno powinieneś uzywać bonusa, a tego nei zrobiles i sie dziwisz ze nie dajesz rady.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby mi podać dokładne lokacje występowania czerwonego bagiennego ziela? Oddałem trzy sztuki Lesterowi, ale nie potrafię odnaleźć pozostałych dwóch. Obszedłem Zapomnianą wyspę kilkukrotnie i nic ;/ Z góry dzięki za pomoc.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Na YouTube masz filmik który pokazuje lokacje tej rośliny.

Fiedorr

Fiedorr

Użytkownicy
posty33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam problem na zapomnianej wyspie. Nigdzie nie mogę znaleźć mapy (która ma być podobno w postaci kamiennej tabliczki), nie ma jej ani w wieży, ani w budynku z teleportem, no nigdzie po prostu. Ktoś coś?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Widocznie źle szukasz gdyż ona się tam znajduje.

Fiedorr

Fiedorr

Użytkownicy
posty33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to widocznie nie u mnie, bo skrzynie zarówno w wieży jak i w budynku sprawdzałem już chyba 5 razy. Nawet oglądałem jakiś filmik na yt gdzie koleś grał w returna i u mnie nie było po prostu tej tabliczki tam gdzie on ją znalazł.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam mam pewnien problem, otóż chodzi o Ulu-Mulu i misje u 9 opiekuna Vakona. No to pewnie jak wiecie trzeba tam zdobyć to ulu-mulu żeby dostać się do tego obozu skały orków i tam z nimi porozmawiać. No więc wziąłem zadanie od Vakona idę do Ur-Shaka ale ten nie mówi mi nic o owym Ulu-Mulu. Wyczytałem na necie że trzeba porozmawiać z Xardasem to idę do niego ale on ma tylko opcje Co nowego, a tarrok mimo rozmowy z Ur-Shakiem nie respi się na płaskowyżu koło chaty Cavalorna. Ktoś może wie w czym problem?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No to widocznie nie u mnie, bo skrzynie zarówno w wieży jak i w budynku sprawdzałem już chyba 5 razy. Nawet oglądałem jakiś filmik na yt gdzie koleś grał w returna i u mnie nie było po prostu tej tabliczki tam gdzie on ją znalazł.

A może już ją miałeś i ja sprzedałeś?
Albo masz w eq i nie zauważyłeś jej?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pewnien problem, otóż chodzi o Ulu-Mulu i misje u 9 opiekuna Vakona. No to pewnie jak wiecie trzeba tam zdobyć to ulu-mulu żeby dostać się do tego obozu skały orków i tam z nimi porozmawiać. No więc wziąłem zadanie od Vakona idę do Ur-Shaka ale ten nie mówi mi nic o owym Ulu-Mulu. Wyczytałem na necie że trzeba porozmawiać z Xardasem to idę do niego ale on ma tylko opcje Co nowego, a tarrok mimo rozmowy z Ur-Shakiem nie respi się na płaskowyżu koło chaty Cavalorna. Ktoś może wie w czym problem?

Musisz najpierw isc pod swiatynie śniącego i wtedy pojawi sie wpis w dzienniku i potem do xardasa

Fiedorr

Fiedorr

Użytkownicy
posty33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18
Eq przeszukiwałem już milion razy :/ na pewno jej też nie sprzedałem. W ogóle nie pamiętam żebym ją znajdował.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy jest mozliwosc, zeby w Swiatyni Sniącego znalezc pancerz z rudy, z G1? Patch 1.3.1.

Fiedorr

Fiedorr

Użytkownicy
posty33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vanaadis
Nie ma chyba takiej możliwości, pancerz z rudy można sobie wykuć jak się dołączy do opiekunów.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fiedorr Okej. :D
To zapytam jeszcze, czy zadanie z Gildii Kupców odnośnie Gomeza i jego skrzyni jest dostępne w 2 rozdziale, czy mam czekac do 3? Bo mam 2 rozdzial i nie mam zadnych zleceń od Luthero.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Fiedorr Okej. :D
To zapytam jeszcze, czy zadanie z Gildii Kupców odnośnie Gomeza i jego skrzyni jest dostępne w 2 rozdziale, czy mam czekac do 3? Bo mam 2 rozdzial i nie mam zadnych zleceń od Luthero.

Sam sobie odpowiedziałeś właśnie :)

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie w gd tuż za jedną z kopalni(tą gdzie jest Grimes) do których kazał nam się udać Garond jest kotlina a w niej 5 troli a dalej jakaś brama i nieumarli. Try hardować to teraz(2 rozdział) czy czekać aż poprowadzi mnie tak jakiś quest?
Czy warto uczyć się wydobycia magicznej rudy magiem?

Fiedorr

Fiedorr

Użytkownicy
posty33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pewno chodzi Ci o tę kopalnię z zębaczami, czy tę koło zimowej krainy? Bo jeśli o tę drugą to tam masz do zdobycia jedną ze sfer i jeśli nie masz miecza na nieumarłych to raczej nie ma co tam podchodzić.

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem magiem więc miecza nie mam i nie będę mieć. Zniszczenie nieumarłych na strażników sfer nie działa, więc ciężko to widzę. I tak pomyliłem te kopalnie.

0 użytkowników
Do góry