O dzięki napiszesz słabości przeciwników tu lub na pw? Bo ja tam zawsze mieczem tłukłem.
Szkielety-Broń obuchowa, zniszczenie ożywieńca
Zębacz-Cios (tylko 1 cios) jak będzie na ciebie biegł to krok w tył, i znowu cios.
ognisty jaszczur-broń z długim dystansem. Musisz walnąć go w ostatniej chwili, zanim zionie ogniem. Jeśli zionie-po tobie.
Troll-Długa broń, i gdy będzie podnosił łapę, krok w tył. Albo możesz go zajść od dupy strony, i walić w dupę, ale bardziej czasochłonne.
Truteń-Łuk, lub magia, bo skurwiel zatruwa po zabiciu nawet jeśli Cię nie dotknie. Polecam kulę ognia.
Pełzacz-Najlepiej broń 1h i lewo prawo lewo prawo
Poszukiwacz-Też najlepiej broń 1h, i szybko uderzaj, to Cię nie będzie trafiał (Broń 2h jest wolniejsza, i ma czas na trafienie)
Ork-Jak macha bronią-cofaj się. Gdy na Ciebie biegnie, w 80% przypadków uniesie broń do góry. Wykorzystaj to, i zrób boczne uderzenie.
Wilk-Unik krokiem w tył, cios, unik, cios
Szkielet mag-Najlepiej pozbyć się go jak najszybciej, zwłaszcza jeśli ma obstawę. Ja używałem i tak na szkielety zniszczenia ożywieńca, ale to daje 50% mniej expa niż normalnie (Dyskryminacja magów

)
Zombie-Najlepiej przyszpil go do ściany, i lewo-prawo-lewo-prawo. Gdy jest grupka cios-unik-cios-unik. Są strasznie wolne.
Szkielet wojownik-cios-unik-cios. Uważaj, bo wykonuje sekwencje dwóch ciosów
Szkielet zwykły- blok-cios-blok
o czymś zapomniałem?