Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4405304 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4405304

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz dołączyć do Wk, i wypełnić zadanie "gdzie są zaginieni ludzie". Czyli znaleźć ornamenty, i ubić Dextera. Potem idziesz do Hagena. Welcome to 2 chapter.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
nie wiesz kiedy zaczyna się R2 ale grasz w returna oj stary to kurwa duży błąd pierw ograj sama grę a potem w mody uderzaj

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie wiesz kiedy zaczyna się R2 ale grasz w returna oj stary to kurwa duży błąd pierw ograj sama grę a potem w mody uderzaj

Ale wiesz że w Returnie jest to nieco zmienione. W podstawce wystarczyła sama gadka z Hagenem. Tutaj nawet można się dostać do Hagena, i nie zacząć drugiego rozdziału.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nie możesz się przejść do Lutero?  :ayfkm: Skoro wiesz że ktoś pisał, to znaczy że tak jest. Tak, sprzedaje recepture na hp z polnych jadów.
2. Bonusy możesz od razu wziąć.
Ale przecież napisałem, że od II rozdziału, problem w tym, że nie wiem kiedy się on zaczyna.
Musisz dołączyć do Wodnego kregu, odebrać list z rozkazami dexterowi i dołączyc do jakieś gildii aby pogadać z Hagnem(najłatwiej chyba do straży, a jak mag to mag wody)

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem, bo jak kolega wyżej napisał w Returningu jest to zmienione. W NK wystarczyła sama rozmowa z Hagenem. A tutaj nie wiedziałem kiedy się on zaczyna.
Dzięki wam wyżej za pomoc :)

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do wieży? Podobno jest na dachu ale u mnie go tam nie ma, okradłem parcivala ale on miał jakiś inny klucz, wziąłem też klucz z magazynu paladynów, ale on też nie pasuje.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do wieży? Podobno jest na dachu ale u mnie go tam nie ma, okradłem parcivala ale on miał jakiś inny klucz, wziąłem też klucz z magazynu paladynów, ale on też nie pasuje.

Jest na dachu. Połaź po dachach, a znajdziesz. Klucz do wieży masz w magazynie.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Potrzebujesz jeszcze klucza z pokoju Engora(leży na półce). Żeby wziąć ten z dachu musisz wejść na wieżę(gdzieś się wchodzi przez pokoje Engora i spółki) i zeskoczyć z niej na daszek.
@Damian11131
To co ty nawet pomieszczeń paladynów nie okradłeś? ...

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebujesz jeszcze klucza z pokoju Engora(leży na półce). Żeby wziąć ten z dachu musisz wejść na wieżę(gdzieś się wchodzi przez pokoje Engora i spółki) i zeskoczyć z niej na daszek.
Znalazłem na daszku klucz do magazynu, zaś w magazynie znalazłem klucz (chyba) do otwarcia drzwi do wieży, ale jest jeszcze jedno pomieszczenie do którego nie mam klucza.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
http://thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=8
Klątwa Gomeza:
Aby dostać się do najwyższej wieży w Zamku będziemy musieli wykonać następujące czynności.
1.zdobyć klucz z pokoju Engora.
2.zdobyć klucz z pokoju Parcivala.
3.Klucz ze skrytki w magazynie paladynów.
3,1.Aby mieć klucz do magazynu musimy okraść Parcivala
3,2.Musimy także zdobyć klucz który zgubił Engrom(jest na dachu bramy w Zamku)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Rozdziały nie zostały zmienione w Nk czy G2 żeby odpalić R2 trzeba było pogadać z hagenem aby ten wysłał nas do gd w returnie nic się kurwa nie zmienia dalej trzeba zrobić to samo tylko ze gadka przebiega ciut inaczej bo jest wymuszenie na jarek ale dalej jest to samo wiec skoro typ nie wie kiedy zaczyna się r2 wniosek jest prosty nie grał w podstawke

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy Światło Innosa dodaje siłę? Domyślam się,że tylko palek może nosić,a strażnika sfajczy? Dodali jakieś questy temu nieszczęsnemu palkowi czy identyko jak w NK?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1. Jaką broń należy dać klifowi podczas ucieczki z zamku w górniczej dolinie?
2. Nie ma możliwości dostać szczawiu królewskiego znajdującego się za jedną z krat na cmentarzu orków?
3. W którym rozdziale orkowie atakują jarkendar?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. jaka możesz obojętne, ja dawałem mu zawsze kiepski miecz
2. nie a przynajmniej nikt tego nie odkrył jak wiec każdy leci na przebitkę bokiem przez tekstury

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do przekucia zbroi strażnika świątynnego (średniej) potrzeba jakichś jeszcze rzeczy oprócz stalowych prętów?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Maciuś
2. Podobno tylko Guru z telekinezą może go zdobyć(magowi bardzo się przyda).
3.W 4.
@Damian11131
A kto ci to spamięta? Naucz się u Darriona i zobacz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Telekineza w recie ogólnie nie działa czar który nie istnieje :P

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko: czy po zabiciu kruka można wyrżnąć w pień cały obóz bandytów? Czy potem będzie ktoś do czegoś potrzebny?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam pytanko: czy po zabiciu kruka można wyrżnąć w pień cały obóz bandytów? Czy potem będzie ktoś do czegoś potrzebny?
Karma u Innosa ci spadnie i nie zrobisz Gomeza. Jeśli jednak już tak chcesz,to zabij wszystkich oprócz Snafa,Toma,Miguela,Thorusa,Fiska i Scattyego.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Scatty będzie pełnił jakąś ważną rolę? Bo nie mam zapisu z przed jego śmierci.

0 użytkowników
Do góry