O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4405304
Odpowiedzi 14149
Szulwik
Tizgar
nie wiesz kiedy zaczyna się R2 ale grasz w returna oj stary to kurwa duży błąd pierw ograj sama grę a potem w mody uderzaj
Damian11131
Cytat: Szulwik w 2015-05-23, 01:191. Nie możesz się przejść do Lutero? Skoro wiesz że ktoś pisał, to znaczy że tak jest. Tak, sprzedaje recepture na hp z polnych jadów.2. Bonusy możesz od razu wziąć.Ale przecież napisałem, że od II rozdziału, problem w tym, że nie wiem kiedy się on zaczyna.
1. Nie możesz się przejść do Lutero? Skoro wiesz że ktoś pisał, to znaczy że tak jest. Tak, sprzedaje recepture na hp z polnych jadów.2. Bonusy możesz od razu wziąć.
casual
Gdzie jest klucz do wieży? Podobno jest na dachu ale u mnie go tam nie ma, okradłem parcivala ale on miał jakiś inny klucz, wziąłem też klucz z magazynu paladynów, ale on też nie pasuje.
Wonsz
Cytat: Damian11131 w 2015-05-23, 13:34Gdzie jest klucz do wieży? Podobno jest na dachu ale u mnie go tam nie ma, okradłem parcivala ale on miał jakiś inny klucz, wziąłem też klucz z magazynu paladynów, ale on też nie pasuje.Potrzebujesz jeszcze klucza z pokoju Engora(leży na półce). Żeby wziąć ten z dachu musisz wejść na wieżę(gdzieś się wchodzi przez pokoje Engora i spółki) i zeskoczyć z niej na daszek.
Maciuś
meserszmit007
Mam pytanko: czy po zabiciu kruka można wyrżnąć w pień cały obóz bandytów? Czy potem będzie ktoś do czegoś potrzebny?