Witam, nie wiem czy mój problem był już przedstawiony, nie chce mi się za bardzo szukać, jestem zmęczony kombinowaniem jak to naprawić. Jestem w 4 rozdziale, pokonałem smoki, idę już do Khorinis, tyle ze przy wchodzeniu do lokacji, gra mi wysypuje to pulpitu. Próbowałem już z 20 razy, obydwoma przejściami i za każdym razem crash gry. Byłem ciekawy czemu tak się dzieje, wczytałem więc save gry przed pokonaniem lodowego smoka i wróciłem się do Khorinis. Wszystko ładnie wczytało. Próbowałem też (na save którym pokonałem smoki) wchodzić między innymi lokacjami (jak zatopiona wieża xardasa, wieża mgieł itp) i wszystko dobrze działało. Zaznaczam, że jest to pierwszy problem jaki spotkałem, wcześniej (nawet Jankendar) wszystko ładnie działało. Gram na ustawieniach najwyższych mam Windowsa 7, procesor: Intel Core i7 3770K, Karte graficzną: Geforce GTX 660 2GB i 16GB ramu. Przewiduje, że problem leży w samej miniaturce/zdjęciu które informuje nas o tym, że wchodzimy w rozdział 5. Nigdy nie sądziłem, że tak zbędna rzecz może zniszczyć 110 godzin mojej gry. Jeżeli istnieje jakikolwiek sposób naprawienia tego problemu bez reinstalu, to byłbym wdzięczny za informacje. Jeżeli nie ma to spróbuje zrobić reinstall. Z góry dziękuje za wszelką pomoc!