Poprzedni temat mi się nie udał. Szkoda! Więc teraz napisze konkretnie o co mi chodzi. Tak naprawdę nie potrzebuję nikogo kto musiał by mi nadwyrężać rąk w robieniu mnóstwa modeli. Większość modeli 3D można znaleźć w internecie tak jak np. 2 dni temu znalazłem piękną marchewkę która posłuży mi w następnych odcinkach.
A więc do setna potrzebuję kogoś kto mi by zrobił lub wyciągną z jakiejś gry autobus, który nie będzie miał szyb tylko dziury tam gdzie one są, i będzie można do niego wejść! I do tego będzie bardzo kwadratowy, a nie jakiś bardzo realistyczny jak z gry GTA 4! Może to być wrak jak ten słynny z Jarkendaru ale i też może mieć koła. I nie ma być siedzeń w środku! A jak ktoś nie wie o co mi chodzi to proszę sobie obejrzeć Gothic 2: Viejo Fábula by ZakonKrwii(0:28:03 - 0:30:00)
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=QCETjPWZ6EU
[/media]
tam jest taki podobny do tego co ja chce tylko ja chce czerwony!
-------------------------------
Lub jak komuś się nie chce szukać lub robić to jest praca polegająca na oteksturowaniu, powiększeniu tak żeby zmieściły się trzy fotele w rzędzie oraz zrobieniu czegoś żeby w gothicu ja się wchodzi było widać ściany Wraku autobusu szkolnego z GTA 3! Autobus jest wyjęty i tekstura do niego zrobiona wystarczy zrobić to co na górze!
-------------------------------
Nagrodą są propsy (ilość do ustalenia), a jak toś jeszcze ma konto na YT to ze 62 suby od moich widzów i ode mnie orz dodanie do proponowanych kanałów!
To jest ta oferta.