Szukam kogoś kto by mi zrobił piękny autobus do mojego serialiku 3214 6

O temacie

Autor Zakon Biedy

Zaczęty 16.07.2013 roku

Wyświetleń 3214

Odpowiedzi 6

Zakon Biedy

Zakon Biedy

Użytkownicy
posty26
Propsy2
  • Użytkownicy
Poprzedni temat mi się nie udał. Szkoda! Więc teraz napisze konkretnie o co mi chodzi. Tak naprawdę nie potrzebuję nikogo kto musiał by mi nadwyrężać rąk w robieniu mnóstwa modeli. Większość modeli 3D można znaleźć w internecie tak jak np. 2 dni temu znalazłem piękną marchewkę która posłuży mi w następnych odcinkach. A więc do setna potrzebuję kogoś kto mi by zrobił lub wyciągną z jakiejś gry autobus, który nie będzie miał szyb tylko dziury tam gdzie one są, i będzie można do niego wejść! I do tego będzie bardzo kwadratowy, a nie jakiś bardzo realistyczny jak z gry GTA 4! Może to być wrak jak ten słynny z Jarkendaru ale i też może mieć koła. I nie ma być siedzeń w środku! A jak ktoś nie wie o co mi chodzi to proszę sobie obejrzeć Gothic 2: Viejo Fábula by ZakonKrwii(0:28:03 - 0:30:00)
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=QCETjPWZ6EU
[/media]
 tam jest taki podobny do tego co ja chce tylko ja chce czerwony!
-------------------------------
Lub jak komuś się nie chce szukać lub robić to jest praca polegająca na oteksturowaniu, powiększeniu  tak żeby zmieściły się trzy fotele w rzędzie oraz zrobieniu czegoś żeby w gothicu ja się wchodzi było widać ściany Wraku autobusu szkolnego z GTA 3! Autobus jest wyjęty i tekstura do niego zrobiona wystarczy zrobić to co na górze!
-------------------------------
Nagrodą są propsy (ilość do ustalenia), a jak toś jeszcze ma konto na YT to ze 62 suby od moich widzów i ode mnie orz dodanie do proponowanych kanałów!
To jest ta oferta.   :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Jeśli chcesz, to ci mogę wysłać wrak autobusu szkolnego z GTA San Andreas  :lol:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

zommer

zommer

Użytkownicy
posty135
Propsy25
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A więc do setna

moderatora 3D

Chłopie, więcej tych wykrzykników bo nie "usłyszę". Anyway. Jak tak bardzo zależy ci na tym autobusie, to nie łatwiej spytać ZakonaKrwii czy nie udostępni ci tego mojego chujowego autobusu? Może się zgodzi  :lol2:

Zakon Biedy

Zakon Biedy

Użytkownicy
posty26
Propsy2
  • Użytkownicy
Właśnie dziś to zrobiłem! Wysłałem lista do niego i mi odpisał że dopiero po 3 odcinku tego jego nowego filmu! Ale ja bym chciał też taki jeszcze podobny tyle że czerwony i zlogiem mercedesa lub ten wrak schoolbus'a !

Splash - A będzie on z teksturami, w środku będą ściany, i będzie szeroki?

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
Mogę od niego ten model wziąć, Zakon Krwi to mój stary koleżka. Chcę za to 50 :ok: .

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Splash - A będzie on z teksturami, w środku będą ściany, i będzie szeroki?
Najpierw muszę znaleźć ten plik. Potem zeskaluję, i szybko oteksturuję  :ok:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zakon Biedy

Zakon Biedy

Użytkownicy
posty26
Propsy2
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry