Sereitei - Dwór Czystych Dusz
[/size][/font]
maker:2k3
data:31 marca 2013
rozmiar:4mb
Opis:
Gra zainspirowana sagą BlackDemons Skacia. Zostały poprawione literówki ( prawdopodobnie wszystkie, ukłony do Kleo), i inne błędy.
Fabuła:
Gdy umiera pan dworu wielu jest chętnych na jego miejsce, wielu wpływowych ludzi chcę zająć pozycje która da im władzę, gra jest właśnie o takiej tematyce, umiera pan dworu, a następcą ma zostać jego syn. A jednak! Los chciał by syn, następca pana został porwany, a jego miejsce zajął brat matki Miroku. Sereitei – Dwór Czystych Dusz to tak naprawdę nazwa sarkastyczna, większość otoczenia czekała na śmierć pana, nikt tutaj nie ma czystych intencji, po zniknięciu następcy władzę przejmuje Ho Chang, brat matki Miroku, który miał objąć władzę po ojcu. Zlecenie odnalezienia go matka daje Ojimato i swojej adoptowanej córce Haineko, w między czasie jednak na wyspę przypływa rozbitek Ivana która podążyła tu za swoją przyjaciółką jak potoczą się losy tej histori? Tego dowiecie się grając w grę.
Mechanika:
W grze zastosowałem nowy, poprawiony ABS, nie jest może szczytem marzeń, aczkolwiek został poprawiony i wygląda znacznie lepiej. Aby uderzyć przeciwnika używamy klawisza "Z" jest on używany jako broń tylko gdy w okolicy są bestie, zaś gdy sąludzie, normalny klawisz akcji.
Screeny:

Pobierz:
SereiteiProjektów jest więcej dla zainteresowanych tutaj:
Strefa RMDo uruchomienia potrzeba z mojej strony makera z działu RM 2k3.
A teraz poczekam na hejt Cuma XD