Zupełnie nowe działy. 8922 22

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 7.06.2008 roku

Wyświetleń 8922

Odpowiedzi 22

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Zupełnie nowe działy.
2008-06-07, 09:58(Ostatnia zmiana: 2008-06-07, 10:16)
Dobra, kolejną rzaczą którą przydało by się wprowadzić po imgach, i paru innych jest zmiana działów. Po otwarciu forum na tworzenie gier efekt wyszedł nieco inny niż miał być... Powinniśmy wrócić do starego i dobrego ale ze zmianami. To moja propozycja

Modding gier komputerowych

Grupy Modderskie  

Ukończone modyfikacje

Pytania/Problemy

Inna twórczość

Grafika

Tutoriale  

Download

English forum of The Modders

Mods  

Projects  

General discussion/questions, others

Inne

Forum

Offtopic

Wspólny tajny dział

Kontener

Co do tworzenia gier - będzie jeden dział a w nim wszelkie te poboczne, które teraz są na stronie głównej. Jest to koncepcja zbliżona do tej 1 - najlepszej. Oceny ?

Pzdr

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No fajnie, tylko wydaje mi się, że dział "Inna twórczość" lepiej będzie rozbić na dwa działy (Grafika, Inna twórczość).

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, rzeczywiście będzie tak lepiej.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Keretsel

Zupełnie nowe działy.
#3 2008-06-07, 10:08(Ostatnia zmiana: 2008-06-07, 10:10)
Jestem za - krótko i wystarczająco :)

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1155
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Też jestem za, tamten nowy podział nie za bardzo mi się podobał, ale jestem też za tym, żeby zrobić zupełnie nowy dział dla Lokalizacji. Raczej nie mają one zbyt wiele wspólnego z Grupami Modderskimi, a jakby nie patrzeć jest tam sporo tematów. Poza tym łatwiej będzie je odnaleźć. Download może pozostać tak jak jest.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jest ok, ale w tym English forum of The Modders tak naprawdę nikt prawie nie pisał.
Co do reszty to sie zgadzam, szczególnie co do kontenera :)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Zupełnie nowe działy.
#6 2008-06-07, 10:36(Ostatnia zmiana: 2008-06-07, 10:44)
brat - lokalizacje będą napewno :)

Buła - co do tego angielskiego forum, to wtedy nie przychodził tu nikt z zagranicy a dzięki temu co robie od jakiegoś roku pojawią się tu czescy, rosyjscy, angielscy, niemieccy, słowaccy i słoweńscy modderzy, fani gothica itp. Szczegułów nie zdradzę, ale teraz widzisz sam że ten dzial jest potrzebny.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Zupełnie nowe działy.
#7 2008-06-07, 10:36(Ostatnia zmiana: 2008-06-07, 10:47)
A i jeszcze jedno:

English forum of The Modders
Chyba powinno być "English board of theModders" :) .

Btw. kilku napisało. :)

Edit by Dark: "Forum" ich dowartościuje...

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Rzeczywiście, ten podział jest lepszy :)  ten co teraz jest jakoś nie przypadł mi do gustu, najlepiej powracać do korzeni. Ale jeszcze przydałby się osobny dział, lub subforum, dotyczące nie grup modderskich, a modyfikacji, tworzonych przez jedną osobę :)

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Damianx

Zupełnie nowe działy.
#9 2008-06-07, 11:24(Ostatnia zmiana: 2008-06-07, 11:25)
Jak dla mnie to super, obecny układ też mi raczej do gustu nie przypadł, prawde mówiąć to i tak największym zainteresowaniem cieszy się na tym forum modding gothica, może 1 góra 2 osoby moduje na skale coś innego. Fajnie że przywracacie forum do świetności jaką prezentowało przed awaria.

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
żadnych sprzeciwów ? No to wkrótce zamkniemy forum na parę godzinek i będzie tu małe przemeblowanie.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Można dać ukończone modyfikacje do Downloadu gdzie tam oprócz możliwości ściągnięcia będzie możliwość komentowania ukończonych modów. Tyle ode mnie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Buła - co do tego angielskiego forum, to wtedy nie przychodził tu nikt z zagranicy a dzięki temu co robie od jakiegoś roku pojawią się tu czescy, rosyjscy, angielscy, niemieccy, słowaccy i słoweńscy modderzy, fani gothica itp. Szczegułów nie zdradzę, ale teraz widzisz sam że ten dzial jest potrzebny.

Lol i co oni tu takiego robią? Na starym forum w dziale 'światowym' udzieliła się tylko jedna osoba i to też po długim okresie czekania. Jakoś nie mogę tego zrozumieć żeby w obliczu woga schodzili się tu modderzy różnych nacji w przypadku kiedy to nawet nie mamy czego im zaoferować (tutoriale, pliki).

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=2001.msg17287#msg17287 date=Jun 7 2008, 14:33\'
Lol i co oni tu takiego robią? Na starym forum w dziale #msgote author=Thoro link=topic=2001.msg17287#msg17287 date=Jun 7 2008, 14:33\']Lol i co oni tu takiego robią? Na starym forum w dziale światowym#msgote author=Thoro link=topic=2001.msg17287#msg17287 date=Jun 7 2008, 14:33\']Lol i co oni tu takiego robią? Na starym forum w dziale  udzieliła się tylko jedna osoba i to też po długim okresie czekania. Jakoś nie mogę tego zrozumieć żeby w obliczu woga schodzili się tu modderzy różnych nacji w przypadku kiedy to nawet nie mamy czego im zaoferować (tutoriale, pliki).

A kto im to wtedy reklamował ? nikt. A uwiesz będziemy mieli im to i owo do zaoferowania.

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
No ten Kontener naprawdę by się przydał.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kontener jest, ale ukryty :P  Widzi go pare(naście) osób

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Inna twórczość lepiej rozbita. English forum na razie można sobie darować, a jak już, to jeden dział, nie trzy. Wspólny dział i Forum - można upakować w jedno, jak jest teraz. Gry z Offtopa można wyciągnąć na wierzch. Tutoriale rozdzielić na graficzne i moderskie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pożyjemy zobaczymy, ale jeśli chodzi o angielskie forum to rzeczywiście je trochę zmniejszymy. Jednak po tym co planuje przyda się bardzo, ale narazie ciiichosza bo to sekrecik :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Heh, sekrecik... Wszyscy mają tu dostęp... :P

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sekrecikiem są rzeczy, które robie z koleżkami z zagranicy

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Ja tam bym nic nie zmienial, mozna dodac eng.  forum, a reszte zostawic tak jak jest.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Zupełnie nowe działy.
#21 2008-06-08, 14:39(Ostatnia zmiana: 2008-06-08, 14:40)
własnie ta reszta jest niepopularna, nieporęczna i robi tylko zamieszanie. Zostawiając to będzie to samo - część fora świecąca pustkami.

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Dobra, przekonales mnie :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry