Jeśli miał być to pokaz twoich umiejętności pisarskich, to na pewno żadną z nich nie jest kreatywność, wyobraźnia itp.
Proszę zachować takie opinie dla siebie, jako wybitny i znany mecenas sztuki biorę tego nowicjusza pod swoje skrzydła.
Sorry, tak tylko głośno myślałem : )
"Chcesz krytyki? Idź na The Modders"
To czyim multikontem jesteś?
Nie jestem żadnym multikontem, ale ciekawi mnie dlaczego tak myślisz? Jeśli chodzi o znajomość tego powiedzenia, to jest ono dobrze znane poza TheModders.
Ponury żniwiarzu- rozczuliłeś mnie tym postem (widzę, że długo pisałeś i się przyłożyłeś a nie potrafiłbym tego nie docenić), ale chcę Ci tylko wyjaśnic to, że:
To opowiadanie to:
żart
Moim zdaniem udany, tym bardziej że każdego normalnego człowieka powinny rozśmieszyć absurdalne treści zawarte w historyjce (te o których wspomniałeś, ponadto łowienie ryb nie na haczyki tylko humanitarnie, salon masażu paladynów i tak dalej..).
Proszę o nie kasowanie w ramach pokrzepiania poczucia humoru i serc ludzi ceniących sobie prawdziwe poczucie humoru!
A kontynuacja i tak będzie
No, jeśli to był żart, to rzeczywiście całkiem całkiem, choć dość osobliwy i nie każdy "normalny człowiek" zdoła pojąć zawarty w tym dowcip. O sobie to już nawet nie mówię, bo zbyt normalny to nie jestem xD
Na zakończenie powiem że ode mnie propsy za samą gramatykę, bo mimo że tak jak stwierdziłem wcześniej każdy powienien mieć to opanowane, to jednak coraz ciężej się takich ludzi doszukać, czym młodsze pokolenie, tym więcej "baboli" w ich tekstach i wypowiedziach pisanych. O ile już coś napiszą.