Pancerz nie ma odpowiedniej tekstury ! 2537 1

O temacie

Autor Dr.Dread

Zaczęty 24.02.2013 roku

Wyświetleń 2537

Odpowiedzi 1

Dr.Dread

Dr.Dread

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam .

Przeniosłem sobie 2 zbrojki z gothic 1 do gothic 2 na podstawie tego poradnika :
https://www.youtube.com/watch?v=qq5gmY43yZ4

Wszystko jest ok tylko że lekka szata maga ognia nie ma texturki mimo iż przed operacją przerzucenia z g1 do g2 zmieniłem jej texture na zieloną . W grze jest czerwona . Czemu ? ;O Tak samo jest ze zbrojką ktr wrzuciłem , lekki pancerz najemnika , przepaska składa się z 2 txtur i 2tga ktr barwe też zmieniłem jednak tutaj jest inny problem , zbroja wg nie ma barwy jest po prostu jakby nie pomalowanym modelem . Nie wiem jak to nazwac .

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Dodam że robiłem wszyściuteńko tak jak na filmiku i zmieiłem w GoManie tekstury tych zbroi PRZED WRZUCENIEM DO G2 .
Jak uzyskąc texturę ktr wrzuciłem ? Aaa i zmieniałem już 2 razy tekstury żeby się nadpisały ale to nic nie dało . Reprasowałem też 2 razy i nic... ;/

Jak temu zaradzić ?

Jeżeli to zły dział to przepraszam , nie wiedziałem gdzie wrzucić... :(
Pozdrawiam i z góry dziękuję .

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Wkleiłeś tekstury (podmienione i najlepiej w formacie .tex) do gothic 2 NK --
----> \_Work\data\Textures\_compiled
Asc i 3ds też wrzuciłeś do właściwych folderów ? Skrypt zrobiłeś ?

To w zasadzie wszystkie rzeczy, które są potrzebne by zbroja była w innym gothicu ?

Filmu nie oglądałem od razu mówię, ale kiedyś zbroje przenosiłem.

A twg
tylko że lekka szata maga ognia nie ma texturki mimo iż przed operacją przerzucenia z g1 do g2 zmieniłem jej texture na zieloną . W grze jest czerwona . Czemu ?

W której grze jest czerwona ? Jeśli w tej samej to spróbuj usunąć teksturę tej zbroi .tex z folderu tekstures\_compiled (czy jakoś tak)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry