Wiedźmin I 2549 5

O temacie

Autor Cragann

Zaczęty 11.02.2013 roku

Wyświetleń 2549

Odpowiedzi 5

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Wiedźmin I
2013-02-11, 17:08(Ostatnia zmiana: 2013-02-11, 17:08)
Spoko gra, aczkolwiek ma jedną straszną wadę, tylko 3 zbroje na kilkanaście godzin gry. Nie należy do najłatwiejszych, co dość wydłuża grę, dobra grafika, zapafne dialogi. Co wy myślicie?

Są jakieś mody na zbroje? Połowa gry w jednej zbroi strasznie uprzykrza życie :C.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Imho bardzo dobrze, że był tak mały wybór.Człowiek nie siedział i nie spuszczał się nad tym jaką ma sweet zbrojke, tylko skupiał się na bardzo dobrej fabule, ciekawych postaciach i zajebistych dialogach.Jedyne co kulało względem 2 to wiadomo grafika(choć to co wycisnęli z tego silnika to i tak "cudo") no i walka - stanie i czekanie na to jak zaświeci się ikonka miecza nie jest zbyt ciekawe choć nie tragiczne.Mogę spokojnie powiedzieć, że jedna z moich ulubionych gier.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Imho bardzo dobrze, że był tak mały wybór.Człowiek nie siedział i nie spuszczał się nad tym jaką ma sweet zbrojke
Spuszczał nie spuszczał, gram sobie naprzykład teraz, mam już przedostatnią zbroje którą kupiłem na początku II aktu,  ,do 5 aktu muszę ją nosić, luzem mam kilka tyś. Wcale nie zaszkodziło by kilka więcej zbroi, co najmniej jedna na każdy akt.
Co do walki, myślę że to nie najgorsze rozwiązanie, taki element zręcznościowy jest bardziej sensowny niż napierdalanie w myszkę, na jedno i to samo wychodzi z tym że w pierwszym sposobie trzeba się trochę wysilić.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do zbroi to dobrze zrobili w Risenie, jeden set na rozdział plus kilka zwykłych itemków na początek.A walka dla mnie była wymagająca jedynie na trudnym poziomie.

gothic1210
  • Gość
Mógłby ktoś powiedzieć jak prawidłowo spathować Wiedźmina? Mam grę w wersji 1.1. Mam wgrywać pathe 1.2 i 1.3? Mam pobrany sam path 1.4, ale nie chce się zainstalować z powodu nieodpowiedniego pakietu językowego czy coś. Właśnie go (ten pakiet) ściągam. Czy mam pobierać też te pathe 1.2 - 1.3?

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, jeżeli masz pakiet językowy i patch 1,4 to możesz go instalować na dowolną wersje gry. No i jeżeli masz kopie zapasową Wiedźmina to możesz mieć problemy z zainstalowaniem go ponieważ pierwsza wersja patcha miała wbudowane zabezpieczenie, w którym musiałeś zarejestrować grę i wtedy będziesz musiał poszukać patcha bez tego( ale nie sugeruję, że masz pirata, napisałem to tak na wszelki wypadek :D  )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry