Skyrim ENB- problem z usunięciem 4237 4

O temacie

Autor Luk

Zaczęty 6.02.2013 roku

Wyświetleń 4237

Odpowiedzi 4

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Cześć dawno pobrałem ENB było OK, ale trochę zatęskniłem za bezproblemowym high(teraz gram na medium) ustawień graficznych i spróbowałem go usunąć. Usunięcie plików z folderu data nic nie dało. REINSTALACJA też NIC NIE DAŁA. Podejrzewam, że bezskuteczność reinstalacji to wina cloud. Może ktoś usuwał tego moda i wie jak pomóc?

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Jaeger

Jaeger

Użytkownicy
posty162
Propsy55
  • Użytkownicy
Używałem tego moda, w moim przypadku kompletna reinstalacja pomogła.

3. Pamiętaj, kolorek, ranga i ilość postów na forum świadczy o długości penisa!

Towarzysz Karabynier

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Skyrim ENB- problem z usunięciem
#2 2013-02-06, 14:42(Ostatnia zmiana: 2013-02-06, 14:45)
za moich czasów (khe, khe) enbseries to były kombinowane biblioteczki wstrzykujące własne efekty podmieniając d3d9.dll. Instalujesz do tego samego folderu po reinstalacji? Twój błąd, edytowany d3d9 już tam czeka. Zainstaluj gdzie indziej lub po odinstalowaniu wywal cały folder z program files/gdziekolwiek indziej.

(nie obiecuję, że enbseries dalej jest tym samym czym było kiedy się tym bawiłem)

edit: istnieje jeszcze minimalna szansa że plik dll zainstalował się w tym folderze moich dokumentów, tam gdzie siedzą sejwy i ustawienia detali, acz nie wiem jak działa skyrim i to by było głupawe. Mimo wszystko sprawdź, jak już nie będziesz miał innej opcji.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystarczy usunąć z program files folder, w moim przypadku to pomogło

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Skyrim ENB- problem z usunięciem
#4 2013-02-06, 15:42(Ostatnia zmiana: 2013-02-06, 15:53)
Hmmm... Próbowałem spójności plików i wykrywało jakąś różnice, ale nie działało spróbuję wywalić ten plik i jeszcze raz. hmm... Mogłem się domyślić że musiało się coś podmienić

edit.
Meatrix: Niech Bóg ci to w bugach na wynagrodzi :F  działa. Podmienił się d3d9.dll usunąłem i użyłem spójności plików. Znalazło jego brak po usunięciu (:lol:  ) i pobrało ponownie. Każdy dostaje propsa

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry