Windows 7 i Gothic 2046 3

O temacie

Autor SoMe

Zaczęty 4.02.2013 roku

Wyświetleń 2046

Odpowiedzi 3

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Windows 7 i Gothic
2013-02-04, 16:13(Ostatnia zmiana: 2013-02-04, 16:30)
Long story short - chciałem odkurzyć to stare gówienko i przekonać się czy jest wgl grywalne w dzisiejszych czasach, próbowałem zainstalować grę na laptopie - nie idzie, po kliknięciu w setup.exe gra wgl sie nie chciala uruchomić. Włożyłem inną płyte, instalka poszła, włączam grę kilka razy - znowu nic sie nie dzieje. Ustawiam kompatybilnosc z XP, nic nie dało. Chciałem zainstalować fix do kart graficznych i w czasie gdy włączyła się instalka fixu, naraz, po ponad godzinie, uruchomiły mi się 6 instalki i 3 gothici. Po wylaczeniu wszystkiego gothic dzialal juz normalnie, uruchamiał się zaraz po kliknięciu w .exe. Zresetowałem kompa i znowu to samo - gothic pojawia sie w procesach ale nic sie nie dzieje. What the fuck? Windowsa 7 mam w wersji 64-bitowej.

Spoiler

WAH WAH WAH.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

koksikmajor

Windows 7 i Gothic
#1 2013-02-04, 16:31(Ostatnia zmiana: 2013-02-04, 16:32)
ja mam taki dziwny sposób, uruchamiasz gothica, potem jakąś przeglądarkę i gra się uruchomi ( tak jest u mnie i mam takiego samego windowsa, oraz 64 bit)

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
A ja słyszałem odwrotny przypadek. Na win7 niektóre programy samą swoją obecnością "blokują" Gothica- Przeglądarka, antyvir, komunikator  etc.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
>odpal gothica
>odpal jeszcze raz gothica
>ctrl+alt+del
>zakończ proces jednego z gothiców (bo po chuj ci dwa)
>zakończ proces rundll32.exe (albo coś podobnego)
>profit!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry