first person 3068 7

O temacie

Autor Nekron197

Zaczęty 8.01.2013 roku

Wyświetleń 3068

Odpowiedzi 7

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy

Nekron197

first person
2013-01-08, 15:44(Ostatnia zmiana: 2013-01-08, 15:45)
Witam.
Piszę z pytaniem, czy jest cos takiego jak first person mode dla g1 lub g2?
A jeśli nie to, co musiał bym zrobić, jakie napisać skrypty, lub czy musiałbym kombinować w mds. A może oba na raz i ewentualnie w jakich plikach tego szukać?

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
W CS'a se pograj a nie z gothic'a strzelanke robić chcesz :facepalm:  oO  :pokerface:

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
Nie chce robić strzelanki :ayfkm:  
Chcę mieć takie coś jak w G3, że jak kliknę jakiś przycisk to mogę nie tylko sobie po chodzić po świecie patrząc z oczu bezia, ale też walczyć [mieczem!!!]

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
_Work\Data\Scripts\system\CAMERA\Caminst.d masz tam pozycje kamer ale nigdy się tym nie bawiłem. Chyba możesz tylko na stałe przypisywać wartości i nie możesz zmieniać kamery ani jej liczb w Scripts\Content. Musisz korzystać w tych kamer co masz.

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
Wiem na 100%, że w G2 jest możliwość biegania z włączoną opcją firstperson, ale nie mam pojęcia jak zrobić, aby ta kamera została w firstperson gdy wyciągnę miecz, bo np. jak go chowam we włączonym trybie firstperson to automatycznie mi w ten tryb spowrotem przeskakuję.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
poszukaj kamery CamModFirstPerson i skopiuj liczby do kamery CAMMODMELEE i zobacz czy będzie ok POBAW SIĘ PLIKIEM JAK CI PODAŁEM ŚCIEŻKĘ !!!

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
jest v marvine komanda firstperson ale wkurza mnie ze model ciała nie ma

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy

SuperCheese

first person
#7 2013-02-19, 20:06(Ostatnia zmiana: 2013-02-19, 20:07)
Ruszyłeś coś? Ja przekopiowałem wartości z firstperson to wszystkich pozostałych  :lol:  ale nic z tego. Nawet jakby tego ciała widać nie było to by było by spoko by było.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry