2012 - Podsumowanie 21199 79

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 31.12.2012 roku

Wyświetleń 21199

Odpowiedzi 79

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
+ Znalazłem passy na Brazzers

- cała reszta

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ty możesz mówić że masz znajomego alkoholika co wypił w 5 dni 15 litrów taniego wina marki Amarena i Jabłuszko Sandomierskie jak chcesz
Wybacz ale on był w stanie wypić 30 litrów Amareny w 5 dni :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
+ Znalazłem passy na Brazzers

- cała reszta
daj pls

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

2012 - Podsumowanie
#23 2012-12-31, 21:18(Ostatnia zmiana: 2012-12-31, 21:24)
Dla mnie ten rok był trochę taki nijaki, chyba nic szczególnego się nie wydarzyło:

* zapisałem się na prawko, którego nie mogę zdać, trafiają mi się sytuacje takie w których poprzez to, że mam egzamin całkowicie się stresuję i nie mogę nic zrobić np pędząca karetka na sygnałach :D
* do mojej szkoły wjebali gimnazjum, a z dwóch podstawówek dzieciaki przenieśli do byłego gimnazjum, czego skutkiem jest to, że stałem się lokalna atrakcją (niestety) dla gimnazjalistek, a burmistrz zyskał dwa budynki do zagospodarowania.
* pomagałem przy remontach, wstawianie okiem nie jest już dla mnie aż takim wyzwaniem- kto wie może kiedyś ta wiedza się przyda.
* chodzę już dwa lata systematycznie na siłownie, jednak raz mam przyrost formy, a raz spadki poprzez niewłaściwą dietę i mało snu.
* od dwóch lat nie jestem patyczakiem~70pare kg w moim wypadku to całkiem spoko, udowodniłem sobie, że jestem zawzięty i jak chce to potrafię (jakies 16kg w 4 miechy na plusie), waga się w miarę utrzymuje.
* pierwszy raz w życiu zagrałem w szachy i coś się tam nauczyłem,
* miałem przebłyski by w końcu zacząć się uczyć gry na gitarze która stoi za szafa od 5 lat - jednak tylko na próbach się skończyło.
* okazało się że bardzo mało wiem na temat sposobu rozumowania kobiet.
* przejechałem się na paru osobach, co w sumie nie jest czymś szczególnym.

Co planuję na nowy rok:

* zdać prawko.
* znaleźć normalną dziewczynę.
* odbębnić studniówkę.
* zdać maturę.
* nie zdać zawodowego :D
* wyjechać za granice na wakacje by coś zarobić.
* być może poszukać jakiejś pracy na soboty i niedziele.
* wykorzystywać wszystkie możliwe okazje do zawierania nowych znajomości.
* nie rezygnować z opcji fajnego spędzania z kimś czasu.
* nabrać pewności siebie.
* bardziej skupić się na treningach, prawidłowym odżywianiu oraz odpowiedniej ilości odpoczynku.
* zmienić swoje podejście do świata i ludzi oraz zmiany wprowadzić w życie.
* zacząć studia albo to olać i zostać na stale za granicą.
* zająć się muzyką.
* dowiedzieć się w końcu co planuje w życiu robić i zacząć do tego podążać.

Chyba wszystko.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
stałem się lokalna atrakcją (niestety) dla gimnazjalistek
Dobrze wiesz, że wszyscy Ci zazdrościmy :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Oprócz wydania płyty i paru fajnych momentów, to upadek moralny, osłabienie woli i porażki.

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

jono

2012 - Podsumowanie
#26 2013-01-01, 05:20(Ostatnia zmiana: 2013-01-01, 05:20)
- poczyniłem ogromne postępy na studiach, w końcu mogę siebie nazwać naukowcem; bardzo możliwe, że już niedługo będę miał swoją pierwszą publikację w Nature, a jak na osobę w moim wieku i bez stopnia naukowego jest to ogromne osiągnięcie;

Daj znać jak już będzie :)

+ po raz kolejny udowodniłem sobie, że jestem zajebisty w tym co kocham - w chemii, i nie chodzi tu o maksymalne ilości punktów ze sprawdzianów (jako jedyny w klasie) co w moim liceum z tą nauczycielką jest trudne do osiągnięcia (serio), ale fakt, że ciągle wszystko rozumiem i dalej to kocham.
+ zawziąłem się za siebie i ~4 mce schudłem 24 kg, i mam wagę taką jaką chciałem, i utrzymuję ją.
+ konto na twitterze - kuriozalnie bo dzięki niemu zacząłem częściej być poza domem - po prostu poznałem sporo fajnych ludzi (IMO ptaszek lepszy niż fb, bo na fb dodajesz do znajomych osoby, które znasz ale z dużą częścią nie utrzymujesz kontaktu, no ale zapraszasz/akceptujesz bo tak wypada (bynajmniej w moim przypadku, ale sądzę, że jest więcej takich osób), a na twitterze po prostu followujesz tego kogo chcesz i tyle :-), do tego organizowane są tweetupy - takie spotkania, na które może przyjść każdy twitterowicz, serio poznaje się masę spoko ludzi.
+ zacząłem przeznaczać więcej czasu na sport
+ zacząłem wychodzi z założenia, że większość starych znajomych to kurwy, które gdy im pomagasz to jest OK, lecz gdy ty potrzebujesz pomocy to nie ma jakoś nigdy żadnego chętnego (między innymi dzięki tematowi http://themodders.or...sza-czy-nizsza/). Ale także zauważyłem, że niewielu osobom można ufać - niby przyjaciel, a gdy się odwracasz, "wbija ci nóż w plecy" (ofc niedosłownie :D )
+ (sorry, ale muszę xD) kupiłem sobie iPada! Zawsze chciałem mieć sprzęt od Apple (no może poza iPhonem), używałem OS X nie raz i niejako z "doświadczenia" z nim wiem, że jest o wiele lepszym i fajniejszym systemem niż Windows (chociaż to raczej w kwestii 7 i niżej, ósemka, a konkretniej kafelki bardzo mi się podobają), chciałem mieć także tablet PC i przynajmniej w tej kwestii jedno moje marzenie się spełniło (a jako, że jest Nowy Rok to nie hejtujcie, chyba że koniecznie musicie)

- w ostatnich miesiącach było dosyć słabo z moim budżetem
- jestem dosyć niezadowolonych z chemii w kwestii doświadczeń. Ogólnie władza Opola ostatnimi czasy bardzo dziwnie rządzi, likwidują gimnazja i łączą z innymi albo przyłączają do liceów (czujecie to? Szkoła na 400-500 uczniów, a jest w niej ok 800) ale także obcinają budżety szkołom a co za tym idzie likwidują dodatkowe zajęcia - to właśnie spotkało koło chemiczne w tym roku. W sumie nie ubolewałbym bardzo nad tym, bo mam swoje własne, ale takie bardziej amatorskie w garażu a nie mam porządnej wentylacji (nie wspominając o osprzęcie z prawdziwego zdarzenia) ;-/ a do tego odczynniki do tanich nie należą i nie wszystkie da się kupić (oficjalnie, trzeba jakoś na boku kombinować).
- brak drugiej połówki, ale zwyczajnie brakuje mi na wszystko czasu, a i tak często szukam sobie wymówek żeby się oderwać od nauki.
- za dużo czasu poświęciłem chemii przez co mniej niż bym chciał zostało go na programowanie i dalszy rozwój w informatyce z czego jestem bardzo niezadowolony.
W sumie nie wiem czy to plus czy minus, ale stałem się okropną Tech Whore. Nowe technologie, gadżety to moja kolejna niesamowicie wielka pasja.

Mam kilka fajnych planów na 2013, ale zachowam je dla siebie, jak się uda to za rok napiszę :D

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

2012 - Podsumowanie
#27 2013-01-01, 11:32(Ostatnia zmiana: 2013-01-01, 13:01)
+ zdalem prawko
+ oficjalnie od niedawna opuszczam się w nauce (poobserwowalem troche moich nauczycieli i zdalem sobie sprawe ze oceny to gówno a nie jakikolwiek wyznacznik, dziekuje z calego serca zalozycielowi tematu z ocenami, rly) i przez to niby mialem troche wiecej czasu
+ znalazlem prace (niestety nie taka jak bym chcial w przyslosci :(  ), zaczalem szanowac pieniadze i poznalem tam spoko ludzi
+ chodzilem regularnie przez caly rok na silownie, przez co troche lepiej wygladam (nie, nie mam kagańca ani smyczy, pzdr edek) i jestem pewniejszy siebie
+ ogolnie zauwazylem ze jakos mniej sie wyglupiam, patrze na swiat bardziej racjonalnie i dostrzegam otaczajace mnie absurdy
+ najadlem sie kebabów
+ zaczalem kupowac duzo plyt z muzyka

- praca, ostatni wolny weekend mialem we wrześniu, ze wzgledu na charakter mojej pracy (praca z obcymi ludzmi) musze byc silny psychicznie, przez co latwo mnie wkurwic poza praca i rzucam bliuzgami na lewo i prawo, dodatkowo czas zabiera mi dojazd
- zmniejszylem sobie etat do 1/4. wedlug prawa powinienem pracowac 10 godzin tygodniowo, obiecywali mi 16, pracuje po 25...
- po pracy/szkole czesto jestem zbyt zmeczony by odpalic udk czy maxa... znacie jakies sprawdzone sposoby na znalezienie motywacji?
- mam wystarczajaco kasy by zapewnic sobie miesieczny byt poza domem (tj. dojazd, sprawy szkolne, ew zarcie itp.), lecz za malo by pomyslec o czyms fajnym (np. odkladanie na samochod czy wyciekcza)
- ostatnio kupowalem piwo w zabce i pani prosila mnie o dowód - czy ja naprawde az tak mlodo wygladam? :(

plany na '13?
- zdac
- wyskillowac ce3
- udk
- photoshop
- skonczyc edka :lol2:

nie wiem czy cos jeszcze

[mod=edek] W jakim sensie mnie skończyć?[/mod]

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta

WoYo
DreamVader

2012 - Podsumowanie
#28 2013-01-01, 11:41(Ostatnia zmiana: 2013-01-01, 11:41)
plany na 2013 rok:
zdać dobrze mature
znaleść dziewczyne  :lol:  
dostać wize do USA
dostać się na jakieś studia (zaocznie)
znaleść prace
ogarnąć lepiej 3d studio maxa i Vraya

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Jak was czytam to wychodzicie na bardzo ambitnych i porządnych ludzi więc coś tu nie gra i ja już się dowiem co ; p

+zdałem sesje
+dużo się uczyłem
+odwiedzałem bary 4-5 razy w tygodniu
+nie miałem pieniędzy na jedzenie
+skutecznie się opierdalałem
+szydziłem i obrażałem masę ludzi
+stałem się tak popularną 'gwiazdą' na roku że prawie codziennie zapraszają mnie na imprezy
+na wakacjach pracowałem wystarczająco żeby później spokojnie chlać do upadłego na spływach kajakowych i kupić sobie co chciałem
+spływy kajakowe
+spontaniczny trip do Wiednia Bratysławy i Brna
+można powiedzieć że "Mes nuits sont plus belles que vos jours" dziwki ; p

-Mam totalną sieczkę z mózgu...
-Kasza i chleb : p

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
-W wakacje we Lwowie zostałem wzięty za Ruska, tylko dlatego, że powiedziałem jedno zdanie, chociaż mój rosyjski jest słaby
-zdam na "4" z niemieckiego
-mam znajomych we Lwowie(dla takiego obieżyświata jak Kyro to nic, ale dla mnie który był tylko 2 razy na zakupach na Słowacji i raz na prawdę na wyjeździe, to coś ciekawego)
-nauczyłem się grać kilku utworów na keybordzie
-zacząłem zgłębiać mechanike Skyrima
-tłumaczyłem moda do 9-letniej gry, oraz pomagałem w tłumaczeniu modyfikacji do siostrzanej, ale 12 letniej gry
-zacząłem uczyć się grać w Brydża
Może mało, ale więcej grzechów nie pamiętam ojcze kapelanie
Postanowienia:
-klasycznie lepsza nauka, ale tak porządnie. Już w tamtym roku zacząłem na ten pracować
-uczyć się kolejnych utworów na pianino
-zostać w kościele kantorem
-Doskonalić mój rosyjski
-zdać z niemieckiego
-nauczyć się porządnie moddingu Skyrim, żebym w końcu mógł zrobić chociaż małego moda z jednym questem NPC i ekw.
-(opcjonalnie)nauczyć się tworzyć grafikę przestrzestrzenną w Blenderze

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

HerrKlebstoff

HerrKlebstoff

Użytkownicy
posty165
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tu nie ma się czym chwalić.  :mellow:  

- ograniczyłem picie i palenie.

No, chłopie - coś się z Tobą złego dzieje. :D

Emm... Plany na 2013, mawiacie...

-Przeżyć

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

2012 - Podsumowanie
#32 2013-01-01, 13:41(Ostatnia zmiana: 2013-01-01, 13:43)
2012 był taki sredni. Ni to dobry, ni to zly, w kazdym razie - owocny :ok:

2012 - co zrobilem.
+Wrocilem do trenowania.
+Powrót na siłownie, krótki -,-
+Znalazłem zajebistą kobiete.
+Pare udanych zakupów takich jak ciuchy, buty (dla mnie to wyczyn, nigdy mi nie wychodzily...)
+Zdobyłem dużo nowych znajomych.
+Wyrobiłem juz praktycznie forme.

-Przejechalem sie na paru osobach, nic nowego.
-Pare dni związku i juz problemy :D
-Skręcenie nogi.
-Pół pudełka petard puste, 1/4 była dobra, reszta nie wypały. Może dlatego, że lewe, za darmo.
-Popsucie humoru mej kobiecie.
-Mało czasu na siłownie.

2013 - co zamierzam?
1.Dalej trenowac i piąć sie wyżej.
2.Zrobić wszystko aby sie ukladalo z damą, żeby była ze mna szczesliwa.
3.Jak najmniej psuc nerwów wszystkim.
4.Powrót na siłownie, dłuższy. Wyrobienie sie.
5.Zdać prawko wkońcu.
6.Znaleźć jakis w miare dobry samochodzik, najlepiej z automatykiem.

Chyba tyle.

Emm... Plany na 2013, mawiacie...

-Przeżyć

Za to props :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Tu nie ma się czym chwalić.  :mellow:  
Widzisz mój drogi... Dla jednego coś jest normą, a dla drugiego świętem, a że nie lubię tego języka, ciężko mi się go uczy i mam głupią nauczycielkę, więc to już dla mnie osiągnięcie, a dla kogoś norma. Osobiście nie jestem za zbieraniem cyfr, ale zawsze to 100zł może wlecieć do portfela

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Rok jak wspominałem chujowy ale za to sylwester miałem zajebisty :) . Myślę, że można wypisać kilka realnych założeń na przyszłe kilkanaście miesięcy.

- Zrehabilitować łokieć
- Wrócić do biegania, odzyskać kondycje i dużo schudnąć bo niestety przez brak treningów i gówniane jedzenie mocno się zapuściłem
- Wrócić do treningów na siłownia, w perspektywie na boks
- Dalszy rozwój biznesu, mam nadzieje z sukcesem i bez zawirowań
- Powrócić do jazdy samochodem i nauczyć się jeździć czymś innym niż sprzęt ciężki, zwłaszcza po mieście
- Czytać więcej książek
- Więcej nauki
- Wyjechać w wakacje z kloaki w celu zarobkowym
- Regularnie pływać w lecie
- Może studia :lol2:

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

2012 - Podsumowanie
#35 2013-01-02, 01:15(Ostatnia zmiana: 2013-01-02, 01:15)
W jakim sensie mnie skończyć?
nie ciebie

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

2012 - Podsumowanie
#36 2013-01-02, 01:33(Ostatnia zmiana: 2013-01-02, 01:34)
+ poznanie wielu niesamowitych osób
+ niesamowicie zdana matura na czele z setką z rozszerzonego polskiego
+ dostanie się na najlepsze możliwe studia z mojego obszaru wiedzy
+ przeznaczenie wakacji na piękny projekt społeczny
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/56,34862,13116479,Obywatele_przejeli_Krasinskich,,11.html
+ posiadanie dużej ilości czasu na marnowanie go
+ postępy artystyczne, rozwój duchowy
+ fajne dupy

- niewielki progres fizyczny
- za mało przeczytanych książek mimo wielkich zasobów wartościowych tekstów na półce
- brak moddingu na dawną skalę międzynarodową
- popsucie wielu ważnych dla mnie przedmiotów: elektronicznych i odzieży.

2013?
Utrzymać się na galopującym koniu sesji, poskillować piłkę nożną, wydać oficjalnie pierwsze dzieło prozą, wierszem lub dramatem, kontynuować działalność społeczną.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
(między innymi dzięki tematowi http://themodders.or...sza-czy-nizsza/)

dziekuje z calego serca zalozycielowi tematu z ocenami, rly
Cieszy mnie niezmiernie że mam taki wpływ na Wasze życia, ale nie to było pierwotnym założeniem tego tematu :lol2:

BTW Jono, jak lubisz chemię to polecam "Biochemię" Stryera.

Mark Twain

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

2012 - Podsumowanie
#38 2013-01-02, 19:39(Ostatnia zmiana: 2013-01-02, 20:36)
Props za fajny temat. Ogólnie 2012 uważam za udany, na pewno lepszy niż poprzedni:
+ pod koniec roku udało mi się założyć firmę i dostałem dotacje...
+ zadbałem trochę o ruch, codziennie 50 pompek i podciąganie się na drążku.
+ niezliczona ilość godzin freestylowania i beatboxu, także skill znowu poszedł w górę.
+ znalazłem i przeszedłem w całości trochę starych, oldschoolowych gierek, których nie znałem wcześniej, ale na pewno warto było.
+ obejrzałem mnóstwo zajebistych filmów, ale też dobrych, średnich i tandetnych, więc lepiej umiem ocenić film, utrwaliłem swój gust.
+ nauczyłem się bardzo dużo o technice realizacji, mixu i masteringu, choć to jest temat rzeka i jeszcze sporo muszę się nauczyć...
+ trenując beatbox rozwinąłem trochę umiejętności wokalnych(nawet śpiewu:P).
+ jak wyżej. Nauczyłem się też modulować swój głos, w tym głos Orków, co bardzo przydało się do dubbingu. Podkładałem głos pod 8 postaci w Złotych Wrotach...
+ w porównaniu do poprzednich lat, dużo przesłuchałem różnych gatunków muzyki, a nie tylko Rapu i DnB. Trochę otworzyłem się na nowe Horyzonty.
+ złowiłem trochę Szczupaków(największy zaledwie 64 cm), kilka Okoni Garbusów, 2,5kg Karpia(ale Karp na prywatnym stawie :P) i parę złotych Leszczy(powyżej 40 cm).
+  zrobiłem swój pierwszy bit w całości na beatboxie(bitwa muzyczna 1). W 2013 prawdopodobnie kupię sobie "Kaos Pad 3", lub jakąś inną stację loopów i zaczne myśleć o swojej solówce wyłącznie na bitach beatboxowych, ale nagrywanych już w studiu...
+ pierwszy raz w życiu robiłem własne woblery. Zrobiłem ich ponad 20, ładnie "chodziły", ale nie okazały się zbyt łowne ;p .
+ ułożyłem sporo kostek Rubika. W realu od 2x2x2 do 5x5x5. W "Gabbasoft Cube Demo" od 2x2x2 do 13x13x13 i największą 20x20x20 w niecałe 15 godzin, ale kiedyś muszę jeszcze poprawić...
+ polepszyły się moje kontakty z bracholem, bo wcześniej nie dogadywaliśmy się zabardzo.
- za dużo lenistwa, na bezrobociu kilka miesięcy ;p .
- mniej korków niż wcześniej, muszę znaleźć kilku więcej.
- za mało imprez z ziomami, kumplami i znajomymi - trochę się znołlajfiłem przez brak siana ;p .
- wkurwiający, zamulony, stary komp. W nowym roku muszę wymienić ten złom.
- nagranych kilka starych już kawałków, a napisanych nowych jeszcze mniej. Musimy skończyć wkońcu naszą płytę!.
- zaledwie kilka razy jeździłem na rolkach na Skateparku, o wiele za mało w porównaniu do poprzednich lat, ale za to bez żadnej kontuzji...
- no i najgorsze: w tym roku nie zaruchałem ani razu! :(

Co do postanowień noworocznych to na bank rzucam szlugi w tym roku, choć jeszcze nie wiem, w którym miesiącu ;p . Aha, no i na wiosnę planuję zrobić wkońcu Dredy, bo kłaki już mam wystarczająco długie.

Edit. Po przeczytaniu wszystkich postów, mała errata:
+ nauczyłem się grać w szachy, choć wiadomo, żeby być jakimś kozakiem potrzebne są lata teorii i praktyki.
- bardzo mało rysowałem w tym roku. Nie namalowałem ani jednego graffiti na ścianie. W projektach, oraz tagowaniu zdecydowanie spadłem na niższy level.
- nie przeczytałem ani jednej książki w tym roku, choć i tak bardzo mało czytam, ale przynajmniej jedna/dwie zawsze były.
- zdecydowanie nieustabilizowany tryb życia, szczególnie jeśli chodzi o sen...

Elo

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta

WoYo
DreamVader

2012 - Podsumowanie
#39 2013-01-02, 20:08(Ostatnia zmiana: 2013-01-02, 20:09)
+ złowiłem trochę Szczupaków(największy zaledwie 64 cm), kilka Okoni Garbusów, 2,5kg Karpia(ale Karp na prywatnym stawie :P) i parę złotych Leszczy(powyżej 40 cm).

No ja jeszcze w tym roku złowiłem parenaście ładnych linów. Od 40 do 50cm. Oglonie dobre łowisko się trafiło w tym roku :p

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry