Bitwa muzyczna - utwór o theModders 14168 45

O temacie

Autor Dreamerion

Zaczęty 28.11.2012 roku

Wyświetleń 14168

Odpowiedzi 45

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powodzenia !
Wy chyba do końca zycia nie rozstaniecie się z tym Gothiczkiem.
Jeśli jest jakaś szansa, że spodobało by się to komuś i by weszło do CZ, ZW, Dziejów Khorinis, Rzeki, Wyspy Khorinis, czy Dziedzictwa to czemu nie? Tak samemu jakoś nie ma chęci do tworzenia, ale jeśli wchodzi w grę rywalizacja, pucharek, propsy to od razu poziom się podnosi i mogłyby wyjść z tego ciekawe utwory...

Elo

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Powodzenia !
Czy ja tu czegoś wam bronię ?
Wy chyba do końca zycia nie rozstaniecie się z tym Gothiczkiem.
To po prostu twierdzenie.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Przejrzałem Wasze propozycje i wniosek jest taki, że musi być to bitwa z tematem bardzo szerkoim by każdy mógł w niej wystąpić, ale równocześnie na tyle określonym, by można było ustalić jakiekolwiek kryteria oceniania.

Mój pomysł na temat jest następujący: cover wybranego przez siebie utworu muzycznego.
Kryteriami oceniania byłby:
- wykonanie
- jakość nagrania
- zgodność z oryginałem
- a przy tym ile własnej pasującej do utworu inwencji włożono w kawałek

Co Wy na to?

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przejrzałem Wasze propozycje i wniosek jest taki, że musi być to bitwa z tematem bardzo szerkoim by każdy mógł w niej wystąpić, ale równocześnie na tyle określonym, by można było ustalić jakiekolwiek kryteria oceniania.
Zgadzam się.
Mój pomysł na temat jest następujący: cover wybranego przez siebie utworu muzycznego.
- wykonanie
- jakość nagrania
- zgodność z oryginałem
Co Wy na to?
Nie wiem czy nie trzeba by było też ustalić jakie utwory są dopuszczalne. Czy z tekstem, czy bez, jakiej długości, rodzaj(jakieś proste gówienka techniawki, itp. raczej odpadają:D )... Ale pomysł w sumie nie jest zły.

Elo

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten

Bitwa muzyczna - utwór o theModders
#44 2013-03-02, 08:39(Ostatnia zmiana: 2013-03-02, 08:40)
Nie wiem czy nie trzeba by było też ustalić jakie utwory są dopuszczalne. Czy z tekstem, czy bez, jakiej długości, rodzaj(jakieś proste gówienka techniawki, itp. raczej odpadają)... Ale pomysł w sumie nie jest zły.
Może po prostu utwory z gothiczka ?!
Żartowałem...

- wykonanie
 - jakość nagrania
 - zgodność z oryginałem

Co Wy na to?
Super jestem za , kwestia wokalu jest taka jeżeli ktoś chce to może , jeżeli nie to nie, proste.

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Humph może byc, ale byłbym też za jakimś remiksem jakiegoś bitu czy też nawet kawałka

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry