Brak pliku 2646 4

O temacie

Autor DizZy

Zaczęty 23.11.2012 roku

Wyświetleń 2646

Odpowiedzi 4

DizZy

DizZy

Użytkownicy
posty83
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam.Ostatnio chciałem napisać jakiś dialog w Easy Dialog Maker lecz potrzeba tam określić miejsce pliku Log_Constants.d lecz ja takiego pliku nie mam.Podczas wyszukiwania nie znajduje go.

W czym problem ?

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
Zainstaluj GMDK lub GMDK2 jeśli gothic 2 jest to niezbędna paczka plików bez których nic nie zrobisz w grze.

Żeby nie było to ja Lynx z GMP

DizZy

DizZy

Użytkownicy
posty83
Propsy3
  • Użytkownicy
Za kogo ty mnie uważasz ? Paczka zainstalowana , skrypty broni jak i postaci normalnie działają w grze tylko teraz chciałem dorobić dialogi.A że nie lubie sie bawić w pisanie 300 skryptów postanowiłem że użyje owego programu.Tylko problem jest taki jaki napisałem że nie mam tego pliku.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

Brak pliku
#3 2012-11-23, 23:38(Ostatnia zmiana: 2012-11-23, 23:44)
G1:
_Work\Data\Scripts\Content\Story\Log_Constants.d
G2:
_Work\data\Scripts\Content\Story\Log_Entries\LOG_Constants_Yoly.d

Za kogo ty mnie uważasz ?

Ja za idiotę który oczekuje odpowiedzi a nie chce mu się napisać dokładnie. Npisał byś do którego Gothic`a to potrzebujesz i co robiłeś to by takich odpowiedzi nie było :P

DizZy

DizZy

Użytkownicy
posty83
Propsy3
  • Użytkownicy
Hmm widze że naprawde grzecznie się odnosisz więc odpiszę:

Zainstaluj GMDK lub GMDK2 jeśli gothic 2 jest to niezbędna paczka plików bez których nic nie zrobisz w grze.

Odpowiedziałem na tą odpowiedź w taki sposób ponieważ aż tak zielony nie jestem.

Co do twojej wypowiedzi mógłbyś wyrazić się grzeczniej ponieważ w opcjach EDM nie pisze który plik dokładnie czyli "LOG_Constants_Yoly.d" tylko poprostu "LOG_Constants.d" nie musisz odrazu wyjeżdżać mi z takimi tekstami.

Za pomoc dziękuje , można zamknąć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry