...(może zrobię 2 wersję zależy czy bitwa ruszy).
Podsumowując jest to moja 1 przygoda z masteringiem w dodatku moja przygoda z gitarą jest dość krótka(7miesięcy) także to tłumaczy moją amatorszczyznę ,oceńcie głównie sam pomysł na intro .
No ja też wezme udział w bitwie i też to będzie mój pierwszy projekt

. Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie. Ziomek ma studio u siebie na chacie, ale brak na to czasu, więc kombinuje coś u siebie na chacie na moim złomie i trochę szumiącym, zajebiście starym mikrofonie od słuchawek ;p . Pare dni ściągałem sobie Adobe Audition 1.5 i wuchte wtyczek do niego, żeby jakiś efekt nałożyć na wokal, bo zamierzam całe intro zrobić na beatboxie. Dotychczas tylko nawijałem, ale że beatboxować też potrafie to spróbuje swoich sił. Wiem, że najlepsze byłyby najnowsze Cubase do nagrywania i Reason do tworzenia bitów, ale nie chce mi się ogarniać tego wszystkiego, z resztą nie zdążyłbym do 31 i mój staruszek pewnie by nie uciągnął wymagań.
A co do Twojego nagrania to czegoś tu brakuje - najbardziej wg mnie perki, albo chociażby samych bębnów pod deszcz, albo głośniejszy odgłos rytmicznie spadającej kropli...