Już pisałem do cholery, że nic nie mogę z tym zrobić na Menadżerze zadań, a podany wyżej link także nie pomaga (ściągnąłem, przekopiowałem do folderu System dla niekumatych i "zainstalowałem" - zmaksymalizowane niby, ale po chwili się całe okno zamyka i pokazuje się to co wcześniej).
Bardzo ważne jest też to, co dopisałem pod koniec pierwszego posta. To nie przypadek. Coś tak jakby mi blokuje G2NK z tych plików, które są mi potrzebne (możliwe, że MaterialFilter? Wczoraj coś kombinowałem z vobem niewidzialnej barierki, którą chcę wstawić, ale wszystko było w porządku). Kolega pisał też, że przeglądarka Google Chrome może mi blokować, albo też rundll32.dll, ale to i sam wiem, jednak mam Windows 7 64bit, więc wątpie żebym miał rundll32.dll (nie ma go w procesach, więc ok). Nie używam Google Chrome. Nie jestem takim n00bem, jak niektórzy ludzie z tego forum myślą.
PS. Jestem tym tak wkurwiony, bo cały dzisiejszy dzień nad tym przesiedziałem i 0 skutków. No, może ten jeden skutek w postaci tego, że Spacer na GMP bez G2MDK i innych rzeczy mi działa.