O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3071962
Odpowiedzi 7439
Jao
spec666
cealion
mialem z nim pogadac przed pojsciem do miasta orkow, czy jeszcze przed wejsciem do kopalni (przed atakiem)?
Hej mam taki problem, bo że jak jestem już kretem i wykonałem zadanie od okyla z zabicie cienia i wykonałem zadania dla 4 najemników i idę do Laresa on mówi że muszę jeszcze nad sobą popracować i pokazuje się napis że mam za mało reputacji. W Dodam że gram na 1.4.9 Bardzo proszę o pomoc
Mihau
Eustachy
Ftihochou
revynar
paladyn3212
Panowie macie jakieś sposoby jak wczuć się w klimat gothica z modyfikacjami?Przyznam, że questy i inne dodane rzeczy mega mnie zachęcają do zagrania, bo niby tak gothic 1 "powinien" wyglądać gdyby piranie miały więcej czasu. Mimo wszystko nie potrafię wczuć się w moda, gdzie jak dla mnie dialogi są zbyt oddalone od tego co było w oryginalnej grze + brak dubbingu całkowicie demotywuje mnie do gry . A jak wy sobie z tym radzicie z poczuciem braku klimatu ? Mój kumplel np. czyta dialogi na głos XD
VergilSparda
skellige
aragnis
Reton
Kruk666
krzysztoff8
Elo wszystkim, mam pytanie, czy to normalne że w wersji 1.48 kiedy w V rozdziale chcę iść do Świątyni Śniącego po Uriziela, to czy to normalne że mi zapis się blokuje i nie chce wczytać Świątyni? Mam ekran wczytywania do niej, i nie wiem czy źle skopiowałem pliki czy co, ale mnie wywala z gry, pomoże ktoś?
Wyrzuć część rzeczy z ekwipunku.
Kejczbi
Cytat: Kruk666 w 2017-03-18, 14:32Elo wszystkim, mam pytanie, czy to normalne że w wersji 1.48 kiedy w V rozdziale chcę iść do Świątyni Śniącego po Uriziela, to czy to normalne że mi zapis się blokuje i nie chce wczytać Świątyni? Mam ekran wczytywania do niej, i nie wiem czy źle skopiowałem pliki czy co, ale mnie wywala z gry, pomoże ktoś?Cytat: Jao w 2017-03-13, 19:10Wyrzuć część rzeczy z ekwipunku.Spróbuj tego.