O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3454336
Odpowiedzi 7447
mroziu1922
Simon Said Moderator
-według instrukcji( zainstalowany tylko system pack z dodatkowych)-returningTyleeee
Yberion
Dawipir
Witam. Zainstalowałem dzisiaj tą łatkę i mi też znikły wszystkie postacie i dialogi z Edycji Rozszerzonej, ktoś wie jak to naprawić. Od razu powiem że instalowałem zgodnie z instrukcją, a modyfikacja jakiej jeszcze używam to dx11
Asaskumir
maciejdunajec
Cytat: Majewski12 w 2016-12-22, 14:05Witam. Zainstalowałem dzisiaj tą łatkę i mi też znikły wszystkie postacie i dialogi z Edycji Rozszerzonej, ktoś wie jak to naprawić. Od razu powiem że instalowałem zgodnie z instrukcją, a modyfikacja jakiej jeszcze używam to dx11Mam to samo
R4zor
Witam. Zainstalowałem dzisiaj tą łatkę i mi też znikły wszystkie postacie i dialogi z Edycji Rozszerzonej, ktoś wie jak to naprawić. Od razu powiem że instalowałem zgodnie z instrukcją, a modyfikacja jakiej jeszcze używam to dx11Mam to samo, twórca moda ma jakiegoś '' pomysła ''?Mam to samoJA TEŻ
gothic1210 Gość
alphacino
paladyn3212
Oho, widzę że mamy kolejnego eksperta od moddingu jak się patrzy na plik ini, by porównać różnicę xDGościu, twórca Ci mówi, żebyś tego nie robił, a Ty za dwa dni wrócisz z płaczem, że coś Ci nie działa.
jak wcztuje save wyskakuje mi u:par: error do stack, (line 0 )
pudzianek1