O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3409065
Odpowiedzi 7445
gothic1210 Gość
Domixson
blackero
Argonis
diferoent
Wie ktoś co się stało z misją nowi ludzie do obozu łowców orków? W liście zmian nic o tym nie widzę a Wilson mnie nie zaczepia jak w v1.4.7 zlecając tą misję.
fangothica12
EkskrementyBeliara
Cytat: Ukash w 2016-11-20, 16:30Wie ktoś co się stało z misją nowi ludzie do obozu łowców orków? W liście zmian nic o tym nie widzę a Wilson mnie nie zaczepia jak w v1.4.7 zlecając tą misję.Rozpocząłem nową grę na 1.4.8 i mam ten sam problem.Zagada w późniejszym rozdziale, czy to jakiś bugg?
Psimgoth
HaXbOx
Mam nadzieje że ten pajac tu nie wróci. Zbanujcie go na IP najlepiej bo mnie trzepie jak tylko jego nick widze..Gratki za wytrwałość w ukończeniu moda! Szacun za chęci. Skrypty na Githubie dotyczą już tej najnowszej wersji? Dobrze mi się z nich uczy podstaw w moim "modowaniu" :PP
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Aha i na razie nie będzie żadnych nowych patchów. Ten ma wystarczyć na kilka miesięcy. Latem będziemy działać dalej, tak myślę.
Bal-Sagoth
Necro59
WotanGolS
Out, a na tą wersję w lato możesz dodać moda "Świat Skazańców?", jest tam kilka fajnych rozwiązań jak np. sprzedawanie monet Diego po 1 bryłce rudy.
Karen
Są jednak pewne osoby, które chcą zrobić questpack do ER i zmiksować moda z LZGD, także możecie żyć nadzieją XD Ja do tego ręki osobiście nie przyłożę, ale zezwolenie na użycie skryptów już wydałem.
szuler