Dzięki, UnknownJAY, w imieniu swoim tudzież innych za informacje, jednak trochę się spuźniłeś

Po prostu zdecydowałem się na Bractwo, z powodu tego, iż ponoć nowości u nich ustępują tylko nowościom u Bandytów, gdzie wszystko jest nowe, z powodu tego, iż mają dostęp do każdej miejscówki w całej Kolonii, oraz dlatego, że jak do tej pory nie ukończyłem jeszcze G1 po ich stronie, a grałem Sekciarzem tylko raz w życiu. No i ważny fakt, teraz tylko u nich mamy ścieżkę, na której awansujemy z szeregowego, przez żołnierza, po czarodzieja, a to spory atut nie do przecenienia.
Także zagram Bractwem i zobaczę, co tam nowego autor zmajstrował.
Co do S.O, to Magowie Ognia mają wątek zbadania magii Sekty, jak to było napisane w liście z zew.świata, a Strażnicy ponoć mają wątek uporania się z Orkami z Areny. Być może mają więcej nowej zawartości, raczej na pewno tak jest, ja tylko tyle wiem, ale jedno jest pewne - S.O jest konkurencyjnym obozem, tak dla maga, jak i wojownika, po prostu poznacie najpierw ich stronę medalu, a w 4r tą drugą, bandziorów i N.O. Jak dla mnie to atrakcyjna frakcja.