Hej. Robię sobie to zadanie, co trzeba szukać tego skarbu a raczej informacji o nim. Chodzi o skarb tego strażnika na C (Craig czy jak mu tam). No i jestem w momencie, gdy ten kucharz z obozu przed Starą Kopalnią mówi mi, że Joel gdzieś chodzi. No to poszedłem, on stanął i tak tylko stał. Jak do niego podszedłem, to on powiedział, żebym się odczepił, przestał za nim chodzić i że spada stąd - tak mniej więcej. No i tyle. Dalej nie wiem co robić...
Mam jeszcze pytanie co do listy od Jana. No bo to głupie jest. Żeby dostać tą listę, to trzeba być kopaczem. A jak ja chcę tą listę dać np Laresowi żeby dołączyć do NO ? No to jak to zrobić ? Bo chyba jak zostanę kopaczem w SO, to nie będę mógł dołączyć do NO. Tak w ogóle to chcę być bandytą, ale za dostarczenie listu Laresowi a potem Diego jest dużo expa (przynajmniej w podstawce było).
Aha, i uważam, że nauka walki to jest przesada. Żeby machać mieczem jednoręcznym na pierwszym poziomie (trzymać go w jednej łapie) trzeba 40PN ?! Pomijając 1000 bryłek rudy, bo to nie problem. Ale 40PN ?!?!?! No bez jaj...
Post połączony: 2016-02-20, 11:58
Jeszcze nauka atrybutów np siły. Co 25 punktów więcej wymaga PN ? To już w G2NK było co 30... A tu próg to 25...
Jeszcze przeciwnicy. Mam 25 obrony przed bronią, a gość jakimś PAŁKIEM mnie na 2 strzały ma, ja nie wiem no ;x
Post połączony: 2016-02-20, 12:10
Ja pierdziele, teraz w dodatku nie da się wczytać gry, bo cały czas acces violation... A idź pan w ch*j, chyba tego moda nie skończe...