Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3191816 7440

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3191816

Odpowiedzi 7440

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ludzie dobrzy pomóżcie! Chciałem się przyłączyć do Bractwa, ale wykonywałem neutralne questy. I popełniłem WIELKI błąd dołączając do kopaczy... Jak miałem odebrać listę od Jana nie zostając nim? Byłby ktoś dobry i podrzucił mi save z 5 lvl przed dołączeniem do któregokolwiek obozu? Proszę bo jestem 8h w plecy a nie chcę nadrabiać wszystkiego od nowa. Proszę ludzie :(

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
mam jedno pytanko dotyczące fałszywego raportu Scattiego i nie ma opcji dialogowej z tym związane, o co chodzi?

Powinieneś chyba wykupić informację o Scattym od Snafa.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałbym zapytać o wiadomość na facebooku. Rozumiem, że obecna wersja jest już ostateczna i nie planujecie wydawać żadnych rozwinięć, tylko łatki @gothic1210

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Fajnie by było gdyby w tej łatce było też zmieniony awans w Sekcie bo to trochę dziwne.
Tak by było lepiej moim zdaniem:
Przychodzimy z jajami pełzacza w 2 rozdziale i  Cor Kalom nam mówi że możemy zostać Guru lub Strażnikiem i odsyła do Y'Beriona lub Angara.
Bo tak jest trochę dziwnie że wojownik a później mag.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
właśnie ukończyłem modyfikacje:) pod koniec moda jeszcze miałem nie lada problem mianowicie nie mogłem wczytać gry na terenie świątyni śniącego bo za każdym razem po wczytaniu wywalało acces violation :) musiałem ukończyć świątynie śniącego bez żadnego wczytywania i się udało :) liczę że przy moim następnym podejściu a to będzie po ograniu returna 2.0 wyjdzie parę patchy które naprawią większość bugów zwłaszcza to z wywalaniem do pulpitu podczas wczytywania w świątyni śniącego :) ja dla mnie mod 8/10 :D

Który miałeś poziom jak kończyłeś modyfikację?

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
udało mi się osiągnąć 38 poziom :D pewnie mogłem poprawić ten wynik ale już mi się nie chciało :D

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zrób zagrajmy na yotubie

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ma zrobić zagrajmy jak juz przeszedł moda? XDXD

DannyCorleone

DannyCorleone

Użytkownicy
posty6
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemanko, mam pytanie odnośnie Poszukiwania Rączki
chodzi mi o tego skazańca z miasta "Hrabie Robena" gdzie mogę go znaleźć w kopalni ? Rozmawiałem z Ashganem i Brandickiem i twierdzą że przepadł od kilku dni
Znalazłem co prawda kopacza o imieniu Danny podczas pierwszej wizyty w kopalni a teraz zabiłem już królową pełzaczy i nie mam z tym kopaczem żadnych interakcji
a jeśli to nie on to gdzie znaleźć tego Robena ? ;)

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie sie znajduje Rakus? Ten myśliwy z obozu mysliwych nad Nowym Obozem. Mam dla niego paczke od wilka a go nie ma. :/

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
znalazłem topielca koło starego obozu  czy jest on zwiazany z jakims zadaniem bo niewiem czy jak go opruznie to cos mi sie zepsuje

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Gdzie sie znajduje Rakus? Ten myśliwy z obozu mysliwych nad Nowym Obozem. Mam dla niego paczke od wilka a go nie ma. :/
Rakus to chyba łowca Orków, jeśli się nie mylę, więc raczej w ich obozie

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

gothic1210
  • Gość
@Sentinel nie zgłosiłem się do testów, bo nie mam zamiaru grać w bete modyfikacji, ale widocznie świadomie lub nie, twórcy mi to sprezentowali.
@Narkan
Świadomie. To kara za masturbację.
Rzucasz dość poważnymi oskarżeniami. Może poparłbyś je czymkolwiek? Bo takie pierdolenie to za przeproszeniem każdy może mi zaserwować. Nie wspomniałeś w temacie błędy i bugi o ani jednej usterce. Skoro uważasz, że testerzy odstawili taką fuszerkę czemu się nie pochwalisz tym co znalazłeś? Przecież bardzo by mi to pomogło w zrobieniu patcha.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rakus to myśliwy z obozu myśliwych, w zadaniu jeszcze pisze że mając paczkę mogę wrócić do OBOZU MYŚLIWYCH i ją oddać. Więc to na pewno nie łowca orków.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Rakus to myśliwy z obozu myśliwych, w zadaniu jeszcze pisze że mając paczkę mogę wrócić do OBOZU MYŚLIWYCH i ją oddać. Więc to na pewno nie łowca orków.
:ayfkm: Poprzednik dobrze mówi Rakus to łowca orków... Przed chwilą sam wziąłem u niego Questa...

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:ayfkm: Poprzednik dobrze mówi Rakus to łowca orków... Przed chwilą sam wziąłem u niego Questa...
Faktycznie, sorry panowie za wprowadzenie w błąd. Jednakże w zapisie w zadaniu z dostarczeniem żywności mogłaby się pojawić informacja o dostarczeniu do obozu Łowców Orków. :)

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@gothic1210 większość błędów występuje u wszystkich i zostało już zgłoszone i to wielokrotnie. Powtarzać już zgłoszonych nie mam zamiaru, bo pomimo, że w modyfikacje grałem to nie mam takiego obowiązku. Gdybym chciał testować akurat tą modyfikacje, to chętnie bym wyliczył błędy i je przestawił w tamtym temacie.

Rzucasz dość poważnymi oskarżeniami. Może poparłbyś je czymkolwiek?

Pewnie. Błędy są dostatecznym dowodem. Przy tworzeniu czegokolwiek w normalnej grupie, jeśli coś zostało przekazane z testów do dystrybucji i posiada wady to oznacza, że testerzy zawiedli. Brak czasu? Za mało ludzi? Nieumiejętność testerów? Złe podejście do pracy testera? Nie wiem, na którymś etapie na pewno zawiedli. Taka jest filozofia świata. Jeśli któryś z testerów to czyta, to chciałbym zaznaczyć, że nie moim zamiarem jest was atakowanie, stało się i tyle. @gothic1210 jesteś twórcą tego produktu i powinieneś brać odpowiedzialność za to, a nie naskakiwać na mnie, bo chciałem wyrazić swoją opinie na temat modyfikacji.

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Witam mam propozycję którą można wprowadzić w patchu do wersji 1.4.5

Pewnie wiele osób to zna, idziemy do jakiegoś kupca coś kupić np. 1 ząb kopacza, ale zamiast 1 sztuki kupujemy 10 sztuk, tak samo jest z przeszukiwaniem skrzyń i zwłok. Można to zmienić, a jak chcielibyśmy wziąć wszystko np. te kilka tysięcy starych monet w magazynie magnatów to trzeba by nacisnąć tylko jakiś przycisk np. alt

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

DannyCorleone

DannyCorleone

Użytkownicy
posty6
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam propozycję którą można wprowadzić w patchu do wersji 1.4.5

Pewnie wiele osób to zna, idziemy do jakiegoś kupca coś kupić np. 1 ząb kopacza, ale zamiast 1 sztuki kupujemy 10 sztuk, tak samo jest z przeszukiwaniem skrzyń i zwłok. Można to zmienić, a jak chcielibyśmy wziąć wszystko np. te kilka tysięcy starych monet w magazynie magnatów to trzeba by nacisnąć tylko jakiś przycisk np. alt

Przecież jest możliwość brania większej ilości dokładnie po 100 sztuk - wciskasz Lewy Shift potem LPM i dopiero klawisz D
a jak chcesz pojedyńczo brać coś to wciskasz LPM i strzałkę w lewo lub prawo
Nie trzeba nić zmieniać :D

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Serio nie wiedziałem, Dzięki :D

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

0 użytkowników
Do góry