Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3425732 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3425732

Odpowiedzi 7445

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
W ER muszę mieć mistrza jedenoręcznego by uczyć się dwuręcznych?
Mnie tam Lee uczył mimo że miałem w jednoręcznym 0 - i prawidłowo

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A propo książek. W modyfikacji "Z życia złodzieja", można było przeczytać na jednym z pulpitów legendę o pierścieniu, po czym znaleźć ów pierścień. Dowiedzieć się o nim można tylko z książki. Ogólnie bardzo ciekawa nowość i ciekawostka, chętnie ujrzałbym coś podobnego w finalnej wersji moda. Powodzenia w pracach.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
A ja bardzo chętnie bym Bartholo uraczył wódeczką sporządzoną według przepisu w "Ciosie Sztyletu" - po co kłopotać Jeremiasza ^^

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Dodaj jakieś premie za czytanie tych książek, to każdy będzie je czytał. W ten sposób ograniczysz głupie wypowiedzi na forum :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Tarczownik

Tarczownik

Użytkownicy
posty6
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie ...
Dołączony do obozu Bandytów.....
mam 4 rozdział.......
Zbieram rzeczy do ulu-mulu.....
KTO DO JASNEJ CHOLERY MOŻE MNIE NAUCZYĆ WALKI BRONIĄ DWURĘCZNĄ ? :/

gothic1210
  • Gość
MUSISZ MIEĆ BROŃ 1H NA MISTRZA. TAK BYŁO TEZ W ORYGINALE DO JASNEJ CHOLERY. W 1.4.5 DOPIERO BEDZIE INACZEJ. KAPISZI? 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A propo książek. W modyfikacji "Z życia złodzieja", można było przeczytać na jednym z pulpitów legendę o pierścieniu, po czym znaleźć ów pierścień. Dowiedzieć się o nim można tylko z książki. Ogólnie bardzo ciekawa nowość i ciekawostka, chętnie ujrzałbym coś podobnego w finalnej wersji moda. Powodzenia w pracach.
Heh, motyw wzięty z Risen 2, ale bardzo dobry : P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Nie rozumiem ludzi co nie ogarniają nauczania walki bronią w G1.

Wszyscy grali nie w Gothica zwykłego tylko w MT i im  się coś porobiło ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
No ale większość jest przyzwyczajona z GII nie oszukujemy się sposób uczenia się walki broniami jest o wiele lepszy w GII.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Dobra więcej się nie udzielam w tej sprawie z nauczaniem.Czekam na nie zbugowane krytyki i odzielne uczenie.W MT niestety wszystko było dobre do czasu gdy dowiedziałeś się, że krytki prawie w ogóle nie wchodzą.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czekam na nie zbugowane krytyki i odzielne uczenie.W MT niestety wszystko było dobre do czasu gdy dowiedziałeś się, że krytki prawie w ogóle nie wchodzą.
Co ty pierdolisz? Zwiększenie % nauki NIE sprawia że krytyk wchodzi częściej.

@Duke Nukem

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Witam, czy da się coś zrobić jeśli odprowadziłem Mordraga do Nowego Obozu a chciałbym dołączyć bandytów? Dopiero po wszystkim zobaczyłem, że nie da się wykonać misji z raportem dla Quentina. Odprowadziłem go na początku gry dla doświadczenia i nie mam już tych sejwów. Czy jest jakiś sposób, zrobienie czegoś w plikach bądź konsoli? ;(

Draquer

Draquer

Użytkownicy
Problematyk :F
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Problematyk :F
Ja mogłem odebrać raport, zrobiłem wszystkie zadania z wszystkich obozów a na końcu dołączyłem do bandytów i mogłem bez problemów odebrać raport.

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      cout << "Hello theModders" <<endl;
      return 0;
}

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
To może coś minąłem, jestem u Mordraga w nowym obozie w knajpie na wyspie i jedyna opcja dialogowa z nim jest handel. Co powinienem zrobić?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To może coś minąłem, jestem u Mordraga w nowym obozie w knajpie na wyspie i jedyna opcja dialogowa z nim jest handel. Co powinienem zrobić?

Kurde, masz w tym dziale przyklejony temat, którego nazwa jasno wskazuje na bug z Mordragiem związany z dołączeniem do bandytów. Nie domyśliłeś się, że to właśnie tam może być odpowiedź?

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Dzieki za pomoc, szukałem w googlach i nic nie znalazłem. Przez to pomyślałem, że na forum tego nie ma i nie sprawdziłem. Przepraszam za spam i jeszcze raz dzieki

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
A może dodać nowy txt pack czyli nowe tekstury(Przyroda tylko) :). Przy instalacji np opcjonalnie. Tak jak w QP/CM 2.6.2 :D. Ja widzę tylko kilka dodatkowych krzaczorów D:.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

PW

PW

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wyjątkowo niepokojący problem. Mianowicie jestem w 1 rozdziale, wykonałem wszystkie misje dot. przystąpienia do wszystkich pierwotnych obozów, w tym test zaufania u Diego, po czym zabrałem się za zadanie od Draxa by dołączyć do Bandytów. Po wykonaniu questa Drax zaprowadził mnie do ich obozu i nakazał gadać z Doylem, a następnie z Quentinem.

I tu pojawia się problem: z Doylem nie mam żadnej opcji dialogowej, zaś Quentin beszta mnie za zawracanie mu czerepu, po czym jedyne, o czym mogę z nim gadać, to nauka broni 1-H. Dodam jeszcze, że z Doylem raz już rozmawiałem - przed misją Draxa (Doyle nie pozwalał wtedy wejść do obozu).

Co robić?

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Dobra dajcie ten link na główną do pytań... http://themodders.org/index.php?topic=23844.60 tu pisz PW.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

PW

PW

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera, tak to jest, jak się nie przeszukuje forum tylko od razu klika na linku z gugla. Dzięki @JohnSnaf (Glaca)

0 użytkowników
Do góry