Dobry panowie i panie.
Proste pytanie na które nie natrafiłem przeczesując ten wątek + 10 stronicowy solucji typu "zapytaj a może uzyskasz odpowiedź"
Jak wykonać questa z opóźnionymi dostawami dla Okyla od obozu myśliwych najemników? Zagadałem z szefem gromadki, potem do naramiennika z goła klatą był wpis o jakiś innym odbiorcy w jasnym ubraniu i prawym naramiennikiem (zapewne z obozu Sekty)... I co dalej? Całą kolonię mam zwiedzoną (jak na standardy 9 poziomu bez "BmarvinBf2chg tudzież F8/K" oczywiście), zadania z w.w obozu zostały w 95% (Nowy całkowicie, w Starym została tylko Test zaufania + przyjęcie) ukończone, koniec rozdziału coraz a tu dalej chujnia z grzybnią. Gadałem z paroma nowicjuszami w ciężkim stroju nowicjusza, zaczepiłem nawet kucharza robiąc u niego przy okazji zadanie i utknąłem.

Kogóż zatem mam w tej sytuacji zagadać?...
A mod dobry. Nawet bardzo

(chociaż mimo wszystko Returning w stylu kamikadze (czyt. 2 ciosy, zablokowanie ataku, łyknij miksturę klawiszem, odskok do tyłu, powtórz rotację) a co za tym idzie - wyznaczający nowe poziomy ultra-mega-wkurwu ciutkę lepszy. Głównie za sentymentalne poprawki do okrojonej, oryginalnie mapy w stylu Świątyni Śniącego, Zawalonej Kopalni (wreszcie!) i zombie - obozu na bagnie)