Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3423370 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3423370

Odpowiedzi 7445

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Jasne, ale nie wydaje mi się, żeby komuś chciało się w to bawić.
Jak dobrze kojarzę prace były już w toku, jednak zostały porzucone. Raz się ktoś załapał, załapie się i drugi, po prostu na razie modyfikacja za często jest zmieniana, jak dojdzie do stabilnej wersji gdzie dialogi nie będą już ulegały zmianie, ktoś się podejmie.

Tak, dubbing był tworzony, ale jednak za dużo czasu mnie to kosztowało. Jako dowód dałem dwie próbki - Roja i Gandiego, w tym poście http://themodders.org/index.php?topic=18318.msg1179535#msg1179535

Fajnie jakby komuś chciało się zorganizować ten dubbing.

Zły_Warg

Zły_Warg

Użytkownicy
posty51
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to sobie znowu zagrałem. Bug z brońmi, które gra traktuje jak zwykłe przedmioty i w handlu sprzedaje się je po 10 sztuk minimum, pozostał jak widzę. Żyły rudy
przed kopalnią, również nie działają. Sora panowie, ale gdzie to
poprawione, podobno "zajebiste" górnictwo, skoro większość żył nie ma przypisanego skryptu? Gadam z Huno, ale
opcji: "wykuj mi miecz", brak... Serio? Tylko tyle? Po ponad roku
czekania a niektórzy może i więcej? To wersja 1.4.1 również jest wersją demo? Przyznam, ze póki co, rozczarowany
jestem BARDZO. Czekam na patche. Tymczasem pozdrawiam.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Serio? Tylko tyle? Po ponad roku
czekania a niektórzy może i więcej? To wersja 1.4.1 również jest wersją demo? Przyznam, ze póki co, rozczarowany
jestem BARDZO. Czekam na patche. Tymczasem pozdrawiam.
Za ten rok czekania mogłeś pomoc w tworzeniu moda, a nie marudzić jak nie spełnia twoje oczekiwania

mati152

mati152

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zadanie pomóc strażnikom spod świątyni znaleźć człowieka, ktorym okazuje się szpieg Kaloma. Mam mu dać zbroję myśliwską, mam nawet 2 i nie mogę mu żadnej dać bo nie ma stosownej opcji dialogowej. Po drugie, dlaczego nie mogę kupić zwykłej zbroi strażnika? Stone mówi że mnie nie stać, ale mam 19 i pół tysiąca bryłek

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Nawet po handlu z nim nie wyświetla mi się opcja dialogowa. :/

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

The Witcher67

The Witcher67

Użytkownicy
posty6
Propsy3
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
http://zapodaj.net/d6c45b9346b8a.png.html taki komunikat mam jak i zapewne wielu innych po instalacji system packa NIECH KTOŚ COŚ Z tym zrobi

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Czy da się cokolwiek zrobić, żeby przekładanie dużej ilości rudy nie musiało wyglądać tak?
Spoiler

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ctrl+shift+page up lub down

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna
#2729 2015-01-25, 21:31(Ostatnia zmiana: 2015-01-25, 21:40)
Dzięki bardzo! Znacznie ułatwi mi to grę. I dowiaduję się o tym po kilkunastu latach grania...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
CTR + strzałka przenosi po 10, a shift 100. Albo na odwrót :)

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Cześć. :) Wykonuję zadanie "Test Draxa" i natrafiłem na pewien problem. Skaza kazał mi udać się do Grahama, koniecznie w spodniach kopacza. Próbowałem zagadać do jegomościa w lekkich i klasycznych galotach i nic. Nie mam odpowiedniej opcji dialogowej. O co chodzi? :) To bug, czy może powinienem zrobić coś jeszcze? Oczywiście wiem już, który strażnik nakrył bandytów w lesie. Proszę o pomoc. :)

PS. Gram na wersji 1.4.01

The night is dark and full of terrors.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki bardzo! Znacznie ułatwi mi to grę. I dowiaduję się o tym po kilkunastu latach grania...

Tez dziś to odkryłem :lol2: Całkowitym przypadkiem.

Cześć. :) Wykonuję zadanie "Test Draxa" i natrafiłem na pewien problem. Skaza kazał mi udać się do Grahama, koniecznie w spodniach kopacza. Próbowałem zagadać do jegomościa w lekkich i klasycznych galotach i nic. Nie mam odpowiedniej opcji dialogowej. O co chodzi? :) To bug, czy może powinienem zrobić coś jeszcze? Oczywiście wiem już, który strażnik nakrył bandytów w lesie. Proszę o pomoc

Spoiler
Bo musisz mieć SPODNIE kopacza, a nie lekkie spodnie. Porada: nie kupuj, za friko dostaniesz od Tukasha po eskorcie w misji z bandytami

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. :) Wykonuję zadanie "Test Draxa" i natrafiłem na pewien problem. Skaza kazał mi udać się do Grahama, koniecznie w spodniach kopacza. Próbowałem zagadać do jegomościa w lekkich i klasycznych galotach i nic. Nie mam odpowiedniej opcji dialogowej. O co chodzi? :) To bug, czy może powinienem zrobić coś jeszcze? Oczywiście wiem już, który strażnik nakrył bandytów w lesie. Proszę o pomoc. :)

PS. Gram na wersji 1.4.01
Spoiler
Nie słuchaj pana wyżej, zadanie jak najbardziej do wykonania w lekkich spodniach kopacza, czy wziąłeś podrobiony rozkaz thorusa od skazy?

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Okej, już wszystko jasne. Po problemie. Dzięki panowie za pomoc. :)

The night is dark and full of terrors.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja miałem przy sobie rozkazy i ni cholery nie miałem opcji dialogowych z grahemem w lekkich spodniach.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś pytał co daje nam Emanuel w zadaniu z handlem. To 30 sztuk smażonego mięsa i 5 zup korzennych, można kupić u Patrosa. Na początku w rozmowach w obozie na bagnach któryś ze strażników świątynnych mówi że niedawno jeden wąż błotny zjadł strażnika w całości razem z mieczem. Wydaje mi się że wybiłem wszystkie węże na bagnach ale żaden nie miał w środku miecza. Gdzie są bosowie ? Zaczynam drugi rozdział, byłem prawie wszędzie (oprócz miejsc questowych) i na razie nie znalazłem żadnego ;/

kaktanternak

kaktanternak

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zainstalowaniem moda, mianowicie instaluję G1 1.08k, później moda, system packa i FPS moda, według opisu wszystko powinno działać, ale gdy włączam GothicMod.exe gram w zwykłego gothica ...
swoją drogą punkt piąty "pomocy" nie jest zbyt użyteczny

5. Modyfikacja nie działa prawidłowo (nie ma żadnych nowych postaci, tekstur lub zmian w świecie) - należy sprawdzić poprawność instalacji upewniając się, że w następujących folderach znajdują się odpowiednie pliki
a co, jeśli wszystko jest zainstalowane poprawnie, a mod dalej nie chce się odpalić ? Mam win7 64 bit, jeśli ma to znaczenie, z góry dziękuje za pomoc

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpalaj Gothic Starterem jako administrator.

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Gdzie są bosowie ? Zaczynam drugi rozdział, byłem prawie wszędzie (oprócz miejsc questowych) i na razie nie znalazłem żadnego ;/
Spoiler
-Pierwszy boss znajduje się w Starej Kopalni i jest to Królowa Pełzaczy.
-Drugi to nowicjusz który ukradł Jaśnie Oświeconemu kamień - Wiesz pewnie kto
-Trzeci to szaman z cmentarzyska orków - Varrag-Harosh
Na razie to wszyscy których spotkałem  :)

COLORBLIND

0 użytkowników
Do góry