O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 2898102
Odpowiedzi 7437
albanxxx
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
gothic1210 Gość
@Outlander Jestem członkiem bractwa. Chodzi mi o to, że obecnie znajduję się już w 4 rozdziale a na guru nadal nie awansowałem, ponieważ nie wiem gdzie, kiedy i z kim porozmawiać.
Kaiton
Harwing
electrxx
Razakel Quest Pack Team
Ja też mam pewien problem. Właśnie zostałem Kopaczem, wcześniej zrobiłem wszystko aby dostać się do kopalni. Zaniosłem im te 8 piw i kupiłem ekwipunek. Na dole zagadałem do Iana dwoma kwestiami dialogowymi, powiedział mi że mam wykopać 500 bryłek rudy. Umiejętności nauczyłem się Grimes'a, ale mam pewien problem. Za cholerę nie mogę rozpocząć wydobicia rudy. Po prostu załącza mi się animacja i nic, żadnego okna dialogowego. Napisu na środku ekranu nic! ( Kopię Żyłe Magicznej Rudy, a nie Bryłę Rudy ).. Co robić?
Moze mi ktoś opisać co trzeba zrobić by ukończyć zadanie test od Cavalorna na Cienia?? Mam już informacje o rudzie od Cronosa i informacje o ryżu od Aidana i Ryżowego Księcia. I nie mam u Cavalorna nic więcej.Drugie pytanko: Dlaczego nie mogę pokropić wodą święconą tego posągu koło Wolnej Kopalni?? Wybiłem wszystkie szkielety. Pierwszy posąg jest już pokropiony.
Cytat: electrxx w 2015-01-19, 19:05Ja też mam pewien problem. Właśnie zostałem Kopaczem, wcześniej zrobiłem wszystko aby dostać się do kopalni. Zaniosłem im te 8 piw i kupiłem ekwipunek. Na dole zagadałem do Iana dwoma kwestiami dialogowymi, powiedział mi że mam wykopać 500 bryłek rudy. Umiejętności nauczyłem się Grimes'a, ale mam pewien problem. Za cholerę nie mogę rozpocząć wydobicia rudy. Po prostu załącza mi się animacja i nic, żadnego okna dialogowego. Napisu na środku ekranu nic! ( Kopię Żyłe Magicznej Rudy, a nie Bryłę Rudy ).. Co robić?Działają tylko 3 złoża rudy. Przy pozostałych wkradł się jakiś bug, co mnie dziwi. Musisz poszukać kilka stron wcześniej, albo na własną rękę w kopalni. Niedaleko Alepha jedno działa, drugie koło Snipesa a trzecie jest na pierwszym obniżeniu od góry. Jak jest ten handlarz za Drakem to schodzisz niżej po drabinie i są takie podopory.Cytat: Harwing w 2015-01-19, 18:23Moze mi ktoś opisać co trzeba zrobić by ukończyć zadanie test od Cavalorna na Cienia?? Mam już informacje o rudzie od Cronosa i informacje o ryżu od Aidana i Ryżowego Księcia. I nie mam u Cavalorna nic więcej.Drugie pytanko: Dlaczego nie mogę pokropić wodą święconą tego posągu koło Wolnej Kopalni?? Wybiłem wszystkie szkielety. Pierwszy posąg jest już pokropiony.Wybij kopaczy nad Opuszczoną Kopalnią i pokrop tylko te kapliczkę za SO. Co do testu to poproś Cavalorna o ocenę.
Nefario
Shermor
Kuken
Dobra takie pytanko, u kogo nauczyć się górnictwa na maksa? I dlaczego jak idziemy z Gamalem do kopalni od razu i wchodzimy tam, po czym dostajemy się do Iana , teraz do kopaczy i np. jak dam mu te 500 bryłek, mam możliwość zostania cieniem no oczywiście test u Cavalorna, ale mniejsza z tym, chodzi o to że wracamy np. do obozu bo musimy otworzyć jakąś skrzynię , to dlaczego nie można się od nikogo się w SO nauczyć, ani Diego,ani Rączka chyba tylko Scatty a inni nic, oczywiście udało mi się nauczyć u Klina ale trochę zrąbane.
Cytat: Shermor w 2015-01-19, 20:56Dobra takie pytanko, u kogo nauczyć się górnictwa na maksa? I dlaczego jak idziemy z Gamalem do kopalni od razu i wchodzimy tam, po czym dostajemy się do Iana , teraz do kopaczy i np. jak dam mu te 500 bryłek, mam możliwość zostania cieniem no oczywiście test u Cavalorna, ale mniejsza z tym, chodzi o to że wracamy np. do obozu bo musimy otworzyć jakąś skrzynię , to dlaczego nie można się od nikogo się w SO nauczyć, ani Diego,ani Rączka chyba tylko Scatty a inni nic, oczywiście udało mi się nauczyć u Klina ale trochę zrąbane. Napisz to jeszcze raz, tym razem w jakimś zrozumiałym języku, to może rozwiążemy twój "problem".
Apokalypter
Barnaba
Kurw... Jak można zepsuć coś tak fajnego? Mod zapowiadał się świetnie, ale nie obyło by się bez spier**lenia roboty. Jak ktoś pogra w to dłużej niż 2 godziny i gra się nie scrashuje to gratulacje! Jeszcze ta świetnie wytłumaczona pomoc na stronie... Nie da się rozmawiać z niektórymi osobami ponieważ gra się blokuje i wyskakuje crash. Podczas chodzenia postać sama przyspiesza i chodzi jak na miksturze szybkości, a do tego połowy tekstur broni, strzał itp. nie widać. GRATULACJE WAM ZJEBANIA DOBREGO MODA
Abaddon Moderator działu
Splash Moderator
Wszystko mam zainstalowane, nawet 3 razy reinstalowałem wszystko i nadal nic