O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3191804
Odpowiedzi 7440
Abaddon Moderator działu
Niestety nie działa mi monolog odpowiadający za kopanie rudy. Jakieś pomysły? Podczas kopania nic się nie wyświetla.
ConanPL111
gothic1210 Gość
Ja znalazłem takiego troszeczkę denerwującego buga na początku gry. Otóż nie ważne czy pogadamy z tym panem (nie pamiętam teraz jego imienia) który siedzi sobie za mostem do Starego Obozu czy nie pogadamy z nim na temat zostania Kopaczem to i tak Thorus i reszta Cieni nie chcą dawać nam zadań. Wystarczy tylko do niego zagadać a zadania przyjęcia się bugują
Werewolf
Lukizzz
Cytat: ConanPL111 w 2015-01-18, 18:36Ja znalazłem takiego troszeczkę denerwującego buga na początku gry. Otóż nie ważne czy pogadamy z tym panem (nie pamiętam teraz jego imienia) który siedzi sobie za mostem do Starego Obozu czy nie pogadamy z nim na temat zostania Kopaczem to i tak Thorus i reszta Cieni nie chcą dawać nam zadań. Wystarczy tylko do niego zagadać a zadania przyjęcia się bugująMoże przyjąłeś też questa od Draxa? Jak się okaże, że to bug to będziemy poprawiać.
Xiress
Barnaba
Jak juz mowilem nie jestem za dobrym poszukiwaczem. Wie ktos gdzie jest miecz wspomiany przez bartholo ? I da sie zagadac do magnatow w 1 rozdziale ? : D
ZarzaPL
@Outlander przydałby się dział dla ER taki jaki mają np. ZW i CZ, ponieważ niezły burdel tu się robi xD
Vegenance
Bug na szybką kasę.Wystarczy mieć 2 kilofy. Jeden zakładamy, podchodzimy do złoża, wykonujemy akcję kopania i ją przerywamy. Kilof z pleców znika, a w ekwipunku ich wartość zostaje pomnożona o 2.Już mam 400 kilofów i chętnie zostanę drugim IAN'em
Kacper z KGB
Z góry mówię, że nie będę czegoś takiego poprawiał.
Zuchi
Mam pytanko do kogo najlepiej dołączyć oprócz obozu Bractwa ?Słyszałem ,że dużo osób idzie do bandytów jakie tam są zalety ?
Kto jest informatorem mówiącym nam o kolesiu ktory pozwoli wejść nam do siedziby Gomeza po 2 pierscien ?
Cytat: Kacper z KGB w 2015-01-18, 19:20Kto jest informatorem mówiącym nam o kolesiu ktory pozwoli wejść nam do siedziby Gomeza po 2 pierscien ? Scatty.
Maciej
Skoro to bug to naprawimy.Druga kwestia: kwestia wydobycia rudy. Macie rację. Z nieznanych powodów działają tylko TRZY złoża. Są to następujące: to pod Glenem (nie to przy którym kopie) - trzeba zejść niżej i przy podporach jest jedno złożekoło Alepha (tego cwaniaka) są dwa złoża, jedno działa drugie niekoło Snipesa (tzn na jego poziomie) trzeba iść wzdłuż ściany po drewnianym podeście, rzadko kto tam chodzi, bo w podstawce jest tam pustoTe błędy naprawimy w kolejnym patchu. @Werewolf http://przeklej.org/file/AmBRu5/GER.CONFIG.exe