O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3420929
Odpowiedzi 7445
Abaddon Moderator działu
Ktoś by mi pomógł gdzie mam znaleźć lekarstwo dla Go.. tego rannego strażnika nie daleko placu wymian.
Gdzie jest łuk davora ? Nie jestem dobrym poszukiwaczem
Zuchi
Góral Żywiec
Cytat: Kuba Czaker w 2015-01-18, 16:37Odnalezione przezmnie bugi:- NPC zaczynają skradać sie w trakcie walki- NPC na samym początku walki w 1 rozdziale czasami zaczynają biegać po kolonii- NPC zacinają się w połowie animi albo wykonują złe animacje w złych miejscach - cięcie drewna zbija pasek życia- Brak opcji dialogowej odnośnie zrobienia trucizny przed SK- Ludzie atakują mnie jak zaatakuje chrząszcza-NPC mają moc teleportacji- Zbieracze po buncie atakują SzkodnikówFajnie, że jestem już w prawie 5 rozdziale, i żadnego z powyżej wymienionych bugów nie znalazłem.
Odnalezione przezmnie bugi:- NPC zaczynają skradać sie w trakcie walki- NPC na samym początku walki w 1 rozdziale czasami zaczynają biegać po kolonii- NPC zacinają się w połowie animi albo wykonują złe animacje w złych miejscach - cięcie drewna zbija pasek życia- Brak opcji dialogowej odnośnie zrobienia trucizny przed SK- Ludzie atakują mnie jak zaatakuje chrząszcza-NPC mają moc teleportacji- Zbieracze po buncie atakują Szkodników
Xiress
lukas_k
gothic1210 Gość
Outlander ten link z tymi plikami z systempack nie działa(przynajmniej mi)
Barnaba
@Outlander nie wrzuciłem, bo ściągnąć nie mogę ...
Kuken
Werewolf
Lukas, Spoilercukier to u handlarzy. Chyba Snaf coś ma. A co do karczmarza to Mazin kupi.
Cytat: Outlander w 2015-01-18, 17:07Lukas, Spoilercukier to u handlarzy. Chyba Snaf coś ma. A co do karczmarza to Mazin kupi. SpoilerObskoczyłem większość handlarzy w Starym, Nowym i Bractwie i nigdzie nie znalazłem cukru. Snaf w ogóle nic nie sprzedaje. A ten Mazin to gdzie jest?
Lukizzz
Razakel Quest Pack Team
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
Vegenance
Sawik Moderator działu
@Outlander przydałby się dział dla ER taki jaki mają np. ZW i CZ, ponieważ niezły burdel tu się robi xD