Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2898266 7437

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2898266

Odpowiedzi 7437

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Rozbudowaliscie jakos rutyny postaci? Przyznam, ze brakowalo mi tego w g1 :/

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Jaki piękny temat do prowokacji. Chce się aż kogoś obrazić. Ja jestem zawsze za lore i jestem pod tym względem krytyczny. Według mnie(dla ślepych powtarzam według mojej opinii nic nie narzucam) skoro to rozszerzenie to powinno być w 100 % lore

gothic1210
  • Gość
Możecie przestać powtarzać w kółko to samo? :facepalm:

e: na pozostałe pytania odpowiem później

Zły_Warg

Zły_Warg

Użytkownicy
posty51
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma tu żadnego admina, albo moderatora, który wywala off-top i wlepia osty, tudzież bany? Panowie, może załóżcie sobie temat "pojedź osobie powyżej" w jakimś dziale "off-top" ale dajcie tutaj pogadać na temat moda.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Przecież był i wywalił ostatni offtop.
A mod jest świetny i znakomity.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ufff właśnie przeczytałem wszystkie strony z ostatnich kilku dni. Szkoda, że przez malkontentów usunięto ciekawe pozycje rozbudowy moda(nazwa rozszerzona wcale nie oznacza jakichś wielkich ograniczeń). Dla mnie Lore jest ważny, ale nie najważniejszy. Najważniejszy jest dla mnie miło spędzony czas przy grze, aby historia mnie wciągnęła, zadania były interesujące, nietuzinkowe, postacie miały swój charakter, żeby profesje były zbalansowane, żeby przez całą grę rozgrywka dostarczała nam jakichś wyzwań. Najlepiej jakby gra była trudna, co już pozwala uniknąć tak niechcianej nudy i zdecydowanie zwiększa immersję w świat gry.
"Lorowcy" :facepalm: w obronie fabuły Gothica niczym fanki Justina Biebera nie przestaną dopóki nie będzie tak jak chcą, więc radzę olewać ciepłym moczem.

Mam pytanko przy okazji, jakiś czas temu Dreamerion wspominał w temacie, że dubbing zrobi w pół roku. Trochę czasu minęło zanim projekt udźwiękowienia został porzucony, ale jakaś część postaci została pewnie nagrana. Planujecie w przyszłości coś w tym kierunku zrobić, lub przekazać skrypty chętnym dokończenia go? Kogo grał Rojo - czarnego maga?  :lol:

Elo

gothic1210
  • Gość
Mam pytanko przy okazji, jakiś czas temu Dreamerion wspominał w temacie, że dubbing zrobi w pół roku. Trochę czasu minęło zanim projekt udźwiękowienia został porzucony, ale jakaś część postaci została pewnie nagrana. Planujecie w przyszłości coś w tym kierunku zrobić, lub przekazać skrypty chętnym dokończenia go? Kogo grał Rojo - czarnego maga? 
Dreamerion kilka dni temu wysłał mi to, co udało mu się nagrać. Bardzo fajnie wyszedł Artegor. Rojo jako Emanuel też nieźle. A Bandyta Rock brzmiał jakby wyszedł ze studia CDP. Powiem szczerze, że jakbym miał dalej robić dubb to bym się jeszcze raz z nim skontaktował. Naprawdę świetny głos. Szkoda, że serię długich, klimatycznych dialogów o powstaniu obozu dopisaliśmy dopiero w Er 1.4. Gdyby wszystkie kwestie Rockiego znalazły się od razu w Er 1.2 to pewnie bym podpiął nagrania do wersji 1.4. Niestety tak nie jest. Chciałbym powiedzieć, że mimo iż dubb nie został ukończony to Dreamerion odwalił kawał naprawdę świetnej roboty. :ok:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Up kolejny, który nie rozumie, że ktoś może mieć własną opinię. Ktoś wyrazi swoją opinię i nagle setki komentarzy, boże jacy oni wszyscy niezadowoleni, albo masz rację, a potem autor nie nie będzie tego  questa itp. Ogarnijcie się.
Opinia opinia, kazdy ma do niej prawo, ale jezeli przez takie cos maja wylatywac dobre watki z gry to najlepiej idzcie stad "lore'owcy", jak to ladnie okreslil smolo. Dwie-trzy osoby byly przeciw, natomiast ile osob bylo za? DUŻO.

DLATEGO ŻĄDAM W IMIE WYZSZYCH CELOW PRZYWROCENIA WĄTKÓW CZARNEGO MAGA ORAZ NOWICJUSZY OGNIA.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Kazda czesc Gothica nie trzyma sie sztywno Lore. Czy wyszlo to zle dla gry? NIE Wrecz przeciwnie, to nie jest TES ktory trzyma sie sztywno lore  :ok:

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ja coś mówię, że nie można go dodać ? Jeśli słowo "chuj lorowcom" nie obraza to jeśli będę cię tak nazywał to się nie obrazisz ? I podaj mi ten bardziej lore mod do gothica 2 nk

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Winter mod kurwa xD

Dokładnie. Poza tym:

Twierdza ArbuzaMission from Xardas, Gandalf skinJohn Mod, Start_mod, Bigfeet In ColonyBattle Of The Kings moge tak wymieniac w nieskonczonosc.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.

W tym kraju są zasady,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Ciągle jeszcze wstaje.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pewno walczenie w grupie debili z arbuzami jest mega lore hahahahahahah. Nie no mod na strategię w gothic jest lore stary ty LSD bierzesz ?

Puknij się w worek.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ty sie pierdolnij w leb i zrób stad wypad, bo gdzie sie nie pojawiasz pokazujesz jakim jestes debilem. Probowales sie kiedys udzielac na forum, ukazywales swoje debilstwo, idiotyzm i kretynizm, ciskali Cie i przestales. Teraz znow wrociles, znow robisz to samo, i jak widze nie tylko ja tak o Tobie mysle jako o mentalnej pizdzie z poziomem IQ na minusie.

Walka z arbuzami jest lore, bo to AUTOR modyfikacji uznaje, co jest lore a co nie i co mozna dodać do moda a czego nie dodawac. To autor modyfikacji tworzy lore, niczym autorzy gry kolejne czesci. Pozdro 600!

DZIS wieczorem spodziewajcie sie w Zapowiedziach Modyfikacji mojej zapowiedzi moda najbardziej lore'owego jaki moze byc do G1. Wroce wieczorem to stworze temat i wrzuce screeny. Pokój!

KOMPUTER:
Spoiler

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 100 % może nie jest ale mimo wszystko w dużej mierze jest. Nie autor moda nie tworzy lore. Tylko je zmienia. Wyzywać mnie od debili, więc powiedz co ci się udało osiągnąć dzięki oszałamiającej inteligencji.  :lol2: :lol2:

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Outlander się wkurwi za ten spam o pierdołach. Sorry. 

Żeby nie było że offtop to napiszę tylko że czekam na moda! czy będzie lore czy unlore to i tak popykam z przyjemnością ;) 

W tym kraju są zasady,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Ciągle jeszcze wstaje.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To nie jest spam o pierdołach, bo widzisz przez paru debili Outlander usunął wątek Czarnego Maga i maga od R1, bo tak jest bardziej "lore".

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
No i usunął... jest na to jedno słowo. ŻYCIE. Też mi się to nie podoba ale po chuj robić topic na kilka stron o tym czy to lore czy unlore.

W tym kraju są zasady,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Ciągle jeszcze wstaje.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bo może jest jeszcze szansa na to, by to przywrócić :) A ja chcę, żeby Outlander przede wszystkim słuchał samego siebie, a nie fanów.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry