Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3061243 7439

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3061243

Odpowiedzi 7439

Elrond

Elrond

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poczekaj już do świąt na tego patcha. Wkrótce pokończymy wszystko i będzie się dużo przyjemniej grać.

Do świąt, to ja ukończę dwójkę rozszerzoną.

Ale jak macie wszystko pokończyć to widzę, że przede mną również droga maga. (aktualnie gram łucznikiem, złodziejem.)  :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Panowie spokojnie niech wam się nie pali tak do tego patcha. Też bym już pograł na wersji poprawionej ale jak nie będziemy naciskać na naszego pana patchera to lepiej zrobi pracę swoją. Cierpliwości :)

gothic1210
  • Gość
Poczekaj już do świąt na tego patcha. Wkrótce pokończymy wszystko i będzie się dużo przyjemniej grać.

Nie interesuje mnie to.

Elrond

Elrond

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nie interesuje mnie to.

To był suchar.   -_-

Nie mniej jednak życzę czasu i chęci.

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Wszystko pięknie klasa  :ok:
 Ale takie Pytanie wprost Do "Outlandera"..

Zastanawiałeś się nad tym żeby Zablokować  ekwipunek u kupców tak jak było w G2??? :hmmm:
Bo ogólnie tak to  łatwo jest  zdobyć szybko dobra broń oraz przesadna ilość rudy.
I w ogóle ukrócić im rude do 1000 bez znaczenia na rozdział czy coś.

One i tak wrócą, jeśli się nimi nie zajmiesz jak należy !!..!!

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dla tych co jeszcze nie zaczęli przygody z modem radzę poczekać na najnowszą łatkę gra z nią będzie o wiele bardziej przyjemna i praktycznie pozbawiona bugów. Więc panowie cierpliwości.

Taiczo

Taiczo

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
No skoro będzie nowa łątka dająca pełnię frajdy to się poczeka.

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
No skoro będzie nowa łątka dająca pełnię frajdy to się poczeka.

Dokładnie się z tobą zgadzam, ale widać ze nie każdy może się doczekać i w sumie  nie ma co się dziwić  bo ER to kawał dobrej Roboty.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
I dobrze że nie każdy sie może doczekać, dzięki temu Outlander nie musi sam wszystkiego testować od zera (z drugiej strony miałby chłopina o wiele mniej marudzenia gdybyśmy grzecznie czekali ^^ )

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Gracze aka Testerzy. Ja mu zgłosiłem kilka bugów :p.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

gothic1210
  • Gość
Nowe elementy w wątku Guru już zostały sprawdzone. Popatrzę jeszcze na Kreta i sprawdzę to zadanie z tymi skrętami. Później ukaże się już patch. 

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Hmm.. Nie mogę się doczekać patcha, aby zagrać magnatem :D.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Magnatem? Żadnego Magnata przecież nie będzie. 

gothic1210
  • Gość
Kurwa, ludzie co z wami :lol2:

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Apropo magnatów Outlanderze - nie myślałeś zeby wywalić z gry Kruka po zamknięciu bram SO? Tak żeby biedak nie musiał zmartwychwstawać po wizycie Beziego u Stonea... ^^

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Długi czas oczekiwania dobiega końca Wszechmocny Outlander doprowadził nas tu taj gdzie jego patch zajmie nasz wolny czas :lol2: I dobrze ze własnie ze to wywalone jest bo brakuje czasu na to w grze  :ayfkm: Chociaż jak by ktoś kiedyś zostanie Magnatem związał z Nadzorcą krypty było by to dobre zadanie.

A wgl patch będzie do pobrania oddzielnie czy trzeba pobrać ER od nowa? :hmmm:

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Jest gdzieś może lista, co dodaje najnowszy patch, który oczywiście dopiero wyjdzie?:) Pograłem w wersją podstawową jakieś 10h, po czym przestałem z różnych przyczyn. Ale w sumie po maturce można by pograć. Zachęcił mnie nowy system nauki walki. PROPSIKI :>

gothic1210
  • Gość
Baggio, ale w 1.4.02 chyba tego systemu jeszcze nie będzie. Nie mamy nowych animacji walki.

No chyba, że chcecie żeby było to tak jak planowałem czyli animacje z oryginału nieco przyspieszone z każdym poziomem + każdy poziom to o 1% większa szansa na krytyka (10% na 10 poziomie by było, w podstawce chyba tyle było na drugim). A animacja z II poziomu dopiero na 10tym. Chciałem też dodać wymóg do najlepszych broni 1h np 7 poziom walki bronią, żeby ktoś jak poleci w siłę w 1 rozdziale to nie mógł od razu zakładać najlepszych broni. Myślałem też nad limitem nauki siły i zręki na rozdział. Czemu? W sumie to nie jest realne żeby tak szybko zrobić bicka (# hasztag warewolf), więc byłoby jakieś logiczne wytłumaczenie. No i skończyłoby się też wyżynanie orków... :D

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Outlander
No chyba, że chcecie żeby było to tak jak planowałem czyli animacje z oryginału nieco przyspieszone z każdym poziomem + każdy poziom to o 1% większa szansa na krytyka (10% na 10 poziomie by było, w podstawce chyba tyle było na drugim).
Jestem jak najbardziej za, nie ma co kombinować z dodatkowymi animacjami - obecne są ok :)
A animacja z II poziomu dopiero na 10tym.
Za późno, stanowczo za późno... 7 byłby optymalny ;)
Chciałem też dodać wymóg do najlepszych broni 1h np 7 poziom walki bronią, żeby ktoś jak poleci w siłę w 1 rozdziale to nie mógł od razu zakładać najlepszych broni.
ble :antyprops:
Myślałem też nad limitem nauki siły i zręki na rozdział. Czemu? W sumie to nie jest realne żeby tak szybko zrobić bicka (# hasztag warewolf), więc byłoby jakieś logiczne wytłumaczenie. No i skończyłoby się też wyżynanie orków... :D
ble x2 czyli jak wyżej głupota... zawsze robię max zadań najszybciej jak to możliwe, przy tym co proponujesz musiałbym biegać z np 50PN "bo jest jeszcze za wcześnie i cie tego uczyc nie będę" albo na siłę szkolić sie we wszystkim zamiast tylko w jednym konkretnym kierunku... Nie przesadzajmy Outlanderze :)

gothic1210
  • Gość
Żadna przesada. Dobrze zaimplementowane mogło by się sprawdzić. A jak się wkurzę, to będę tak zwiększał progi expa co poziom, że w końcu uzyskam optymalną ilość PN do rozdania. 

0 użytkowników
Do góry