No chyba, że chcecie żeby było to tak jak planowałem czyli animacje z oryginału nieco przyspieszone z każdym poziomem + każdy poziom to o 1% większa szansa na krytyka (10% na 10 poziomie by było, w podstawce chyba tyle było na drugim).
Jestem jak najbardziej za, nie ma co kombinować z dodatkowymi animacjami - obecne są ok

A animacja z II poziomu dopiero na 10tym.
Za późno, stanowczo za późno... 7 byłby optymalny ;)
Chciałem też dodać wymóg do najlepszych broni 1h np 7 poziom walki bronią, żeby ktoś jak poleci w siłę w 1 rozdziale to nie mógł od razu zakładać najlepszych broni.
ble

Myślałem też nad limitem nauki siły i zręki na rozdział. Czemu? W sumie to nie jest realne żeby tak szybko zrobić bicka (# hasztag warewolf), więc byłoby jakieś logiczne wytłumaczenie. No i skończyłoby się też wyżynanie orków... 
ble x2 czyli jak wyżej głupota... zawsze robię max zadań najszybciej jak to możliwe, przy tym co proponujesz musiałbym biegać z np 50PN "bo jest jeszcze za wcześnie i cie tego uczyc nie będę" albo na siłę szkolić sie we wszystkim zamiast tylko w jednym konkretnym kierunku... Nie przesadzajmy Outlanderze