O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3060147
Odpowiedzi 7439
gothic1210 Gość
No idę jak burza : D 3 rodział narazie, teraz łatwo w chuj jest, zainstalowałem sobie system pack, gra 100 razy lepsza, taka jak by płynniejsza D:
Kuba Złote Wrota
ProjektPierscien
lukas_k
Outlander słuchaj, z tym dołączeniem do bandytów to masakra. Udałem się do SK z Gamalem, ale nigdzie mnir nie przyjeli, ale do bandytów iść nie mogę. A nie chce cofać sava.
Shermor
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
Napisze ktos jak zainstalować tego moda ?
Cytat: Kuba Czaker w 2015-01-18, 09:10Outlander słuchaj, z tym dołączeniem do bandytów to masakra. Udałem się do SK z Gamalem, ale nigdzie mnir nie przyjeli, ale do bandytów iść nie mogę. A nie chce cofać sava.A nie zepsułeś rozmowy z Draxem? Bo jak się pyta czy jesteś gotowy na dołączenie do bandytów, a Ty odpowiesz, że jeszcze musisz to przemyśleć to Cię zaatakuje i chyba już do bandytów nie masz szans dołączyć. @Outlander czy każda gildia w każdym rozdziale ma jakieś inne, unikatowe zadania? Pytam, bo za pierwszym podejściem chcę dołączyć do bandytów i przejść całą grę, a potem zacząć nową grę i dołączyć do innych obozów, i nie wiem czy musiałbym znowu przejść całą grę, bo są jakieś inne questy czy mogę grać do określonego rozdziału, i potem znowu zacząć nową grę.
Zuchi
gogol
Sulti
Razakel Quest Pack Team
Tituf
[...] Myślę, że takie ograniczenia są konieczne, żeby wszystko było logiczne i spójne. No bo dziwne by to było, jakby Kopacz robił testy zaufania, albo Bandyta, którzy zbratał się z Quentinem był szanowany w SO.[...]
podkopek