Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3060147 7439

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3060147

Odpowiedzi 7439

gothic1210
  • Gość
No idę jak burza : D 3 rodział narazie, teraz łatwo w chuj jest, zainstalowałem sobie system pack, gra 100 razy lepsza, taka jak by płynniejsza D:
Pomijając balans, jak wrażenia? Jaką ścieżką? Podobały ci się zadania? Raczej na plus czy na minus?

@ProjektPierscien Przepraszam, że tak wyszło z tą premierą. Ale niespodziankę wszyscy mieliście za to xD

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Outlander słuchaj, z tym dołączeniem do bandytów to masakra. Udałem się do SK z Gamalem, ale nigdzie mnir nie przyjeli, ale do bandytów iść nie mogę. A nie chce cofać sava.

ProjektPierscien

ProjektPierscien

Użytkownicy
posty59
Propsy116
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Outlander A tam już mi przeszło, a co do moda no zapowiada się wyśmienicie i dosłownie ER to był jeden z najbardziej wyczekiwanych modów :D. Nigdy nie miałem takiej aktywności pod filmem :D.

Zapraszam na swój kanał o nazwie ProjektPierscien !
-Krótkie recenzje modów wraz z prawidłową instalacją
-Zagrajmy w różne mody
-Kanał nastawiony głównie na gothica

lukas_k

lukas_k

Użytkownicy
posty14
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Outlander słuchaj, z tym dołączeniem do bandytów to masakra. Udałem się do SK z Gamalem, ale nigdzie mnir nie przyjeli, ale do bandytów iść nie mogę. A nie chce cofać sava.
A nie zepsułeś rozmowy z Draxem? Bo jak się pyta czy jesteś gotowy na dołączenie do bandytów, a Ty odpowiesz, że jeszcze musisz to przemyśleć to Cię zaatakuje i chyba już do bandytów nie masz szans dołączyć.

@Outlander czy każda gildia w każdym rozdziale ma jakieś inne, unikatowe zadania? Pytam, bo za pierwszym podejściem chcę dołączyć do bandytów i przejść całą grę, a potem zacząć nową grę i dołączyć do innych obozów, i nie wiem czy musiałbym znowu przejść całą grę, bo są jakieś inne questy czy mogę grać do określonego rozdziału, i potem znowu zacząć nową grę.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co w zawalonej wieży robi karczmarz? Czy jest on zapożyczony od Content mod ?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Napisze ktos jak zainstalować tego moda ?

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

gothic1210
  • Gość
Po pierwsze to nie są bugi. Czy ty skipujesz wszystkie dialogi? Bo mam takie wrażenie.
Gamal proponuje przyjęcie do Kopaczy - rzeczą oczywistą jest to, że jak wybierzesz jego ścieżkę to nie będziesz mógł zostać Bandytą, bo te dwa obozu się nienawidzą.
Przyjęcie do Kretów proponuje Kosa.
Co do przyłączenia do SO jeśli wybierzesz opcję Gamala, to nie możesz iść ścieżką Diego i musisz dalej brnąć w Kopacza.
Myślę, że takie ograniczenia są konieczne, żeby wszystko było logiczne i spójne. No bo dziwne by to było, jakby Kopacz robił testy zaufania, albo Bandyta, którzy zbratał się z Quentinem był szanowany w SO.

Napisze ktos jak zainstalować tego moda ?
Z czym konkretnie masz problem?

A nie zepsułeś rozmowy z Draxem? Bo jak się pyta czy jesteś gotowy na dołączenie do bandytów, a Ty odpowiesz, że jeszcze musisz to przemyśleć to Cię zaatakuje i chyba już do bandytów nie masz szans dołączyć.

@Outlander czy każda gildia w każdym rozdziale ma jakieś inne, unikatowe zadania? Pytam, bo za pierwszym podejściem chcę dołączyć do bandytów i przejść całą grę, a potem zacząć nową grę i dołączyć do innych obozów, i nie wiem czy musiałbym znowu przejść całą grę, bo są jakieś inne questy czy mogę grać do określonego rozdziału, i potem znowu zacząć nową grę.
Każda gildia ma kilka unikalnych zdań tylko dla siebie.

Zuchi

Zuchi

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gothic jak i GothicStarter mają być uruchamiane jako administrator w trybie zgodności z Windows XP.

Za chwilę spróbuje to zrobić lecz szczerze wątpię ,że to przez to.  ;( ;(

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dziwne jest to, że mimo, że nie zgodziłem się na ofertę Kosy w pewnym  momencie gra sama z siebie zabrałą mi Kopacza i dałą Kreta, i nie, nie przerzucam dialogów. Takie ciągłe zmiany i to take na które nie ma się wpływu bardzo denerwują. A sama gra ma sporo bugów i dziwnych rzeczy technicznych których w podstawce nie mam. Na razie dobrze wyszły obozy i są super questy i niektóre opowieści. Ale nie wiem czy przebrnę przez resztę. 

gogol

gogol

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Są jakieś ester egi ? i czy mogę wrzucić modyfikację na chomikuj ?

gothic1210
  • Gość
@gogol A wrzucaj. Ja zaraz na swojego też wrzucę.
Kuba, dalej nie wiem jak ci się może gildia sama zmieniać. Nie wiem o czym mówisz. Dla mnie jesteś mało wiarygodny. Daruj sobie recenzowanie i sprawdź poprawność instalacji Gothica. 

Sulti

Sulti

Użytkownicy
posty17
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czy sam playerkit i poprawiona instalka wystarczy aby grać? Czy jeszcze cos trzeba pobierac z zewnętrznych serverów?

gogol

gogol

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Outlander Kosa mi się zbugował, gdy zgadzam się by mnie zaprowadził on stoi w miejscu xD

gothic1210
  • Gość
Wystarczy.

@Razakel to już jest goticzkowosć Goticzka. Nic z tym nie zrobię. Zadanie na pewno działa:
Spoiler

Ogółem polecam zastosować się do rady: Często zapisuj, rzadko nadpisuj!

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[...] Myślę, że takie ograniczenia są konieczne, żeby wszystko było logiczne i spójne. No bo dziwne by to było, jakby Kopacz robił testy zaufania, albo Bandyta, którzy zbratał się z Quentinem był szanowany w SO.[...]

:D słusznie, skąd ja to znam?  :ok:

Sulti

Sulti

Użytkownicy
posty17
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czy systempack także zainstalować?

gothic1210
  • Gość
Tak, co się da to instaluj. 

Sulti

Sulti

Użytkownicy
posty17
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie moge przejśc dalej podczas instalacji systempack :()

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Outlander, mógłbyś do opisu modyfikacji dopisać "te rzeczy", które warto doinstalować, aby poprawić, ewentualną wydajność, jakość i te sprawy i jeżeli nie sprawi to problemu podać linki? Chyba, że wszystko jest na TheModders, byłbym wdzięczny, bo jako że nie grałem w Gothiczka dłuugo to nie pamiętam tych wszystkich patchy, usprawniaczy etc.
btw. poropsy za łuk, pierwsze co mi się rzuciło w oczy w rozmowie z Diego

0 użytkowników
Do góry