Crash Utorrent 2726 4

O temacie

Autor Cedric

Zaczęty 6.06.2012 roku

Wyświetleń 2726

Odpowiedzi 4

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Crash Utorrent
2012-06-06, 23:22(Ostatnia zmiana: 2012-06-06, 23:50)
ttp://speedy.sh/4HZ...orrent.8667.dmp
Od jakiegoś czasu (coś koło tygodnia) nie chce mi działać jakikolwiek program torrent (utorrent, Bittorrent, BitComet)
Nie wiem od czego to się zaczęło,ale problem polega na tym, że kiedy otwieram plik torrent bądź używam magnet linka to za każdym razem wyskakuje crash programu no i są znane opcje (wyślij  raport błędów do twórców, zamknij i restartuj)
Nie pomogła reinstalacja programu ani nawet format kompa.

Powyżej zamieściłem plik DMP, który tworzy się po crashu, może to będzie przydatne przy rozwiązywaniu problemu.

Akurat wtedy się zwaliło  jak miałem robić zakupy, żeby z Aztekiem w CoH zagrać (jest to ukryta zachęta do pomocy ze strony Azteka mojej osobie)

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ttp://speedy.sh/4HZ...orrent.8667.dmp
Od jakiegoś czasu (coś koło tygodnia) nie chce mi działać jakikolwiek program torrent (utorrent, Bittorrent, BitComet)
Nie wiem od czego to się zaczęło,ale problem polega na tym, że kiedy otwieram plik torrent bądź używam magnet linka to za każdym razem wyskakuje crash programu no i są znane opcje (wyślij  raport błędów do twórców, zamknij i restartuj)
Nie pomogła reinstalacja programu ani nawet format kompa.

Powyżej zamieściłem plik DMP, który tworzy się po crashu, może to będzie przydatne przy rozwiązywaniu problemu.

Akurat wtedy się zwaliło  jak miałem robić zakupy, żeby z Aztekiem w CoH zagrać (jest to ukryta zachęta do pomocy ze strony Azteka mojej osobie)
Jaki windows? Proponowałbym zainstalować najnowsze sterowniki do karty sieciowej. Jeżeli jest to Win 7 to spróbuj uruchomić program jako administrator albo nadaj odpowiednie uprawnienia.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Windows 7
Stery mam najnowsze, bo automatyczna aktualizacja jest jak tylko się pojawią.
Admin póki co nic nie dał, zaraz popatrzę na uprawnienia

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Sensowny pomysł: Masz jakiegoś linuxa? Nagraj ubuntu na płytkę i odpalając bez instalacji spróbuj tam coś torrentować. Jak działa to to system, jak nie to to router czy jaka cholera;

Bardzo głupi pomysł: może masz zamknięte porty? To nie powinno sprawiać problemów, ale skoro nie pomógł FORMAT to już nie wiem : |

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Porty sprawdzałem, jest wszystko w najlepszym porządku.
Dzięki za pomysł z Linuxem , jutro spróbuję i powiem o wynikach

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry