Sprawy mniej związane z forum 246212 837

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 23.05.2012 roku

Wyświetleń 246212

Odpowiedzi 837

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:I   <-- buła face  :lol:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ten Buła?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
admin naszej klasy
czego? :I

@down ogrodnik: nie, tamten
użyłem wtedy ironi, ale temat z logiem chyba zakończyliśmy moim poddaniem się i zbesztaniem mnie, więc nie kontynuujmy.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ale temat z logiem chyba zakończyliśmy moim poddaniem się i zbesztaniem mnie, więc nie kontynuujmy.
Dlaczego, to jest fajne  :lol2:

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
to nie korzystaj i nie wkurwiaj ludzi. po to masz ff zeby z niego korzystac, a nie z jakiegos syfu, gdzie sie potem dziwisz, ze nie masz zaokrąglen.
Tak czy siak skrypt powinien być napisany tak, aby strona wyświetlała się poprawnie na każdej przeglądarce. Chyba, że to o czym mówi Luk to tylko wina jakiegoś ustawienia w przeglądarce bo tak też może być.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak czy siak skrypt powinien być napisany tak, aby strona wyświetlała się poprawnie na każdej przeglądarce. Chyba, że to o czym mówi Luk to tylko wina jakiegoś ustawienia w przeglądarce bo tak też może być.
Osobiście jestem przeglądarkowym rasistą, niech IEowcy zdychają :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Aztek, to co powiedziałeś jest takie piękne

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Korzystanie z IE jako przeglądarki internetu jest jak korzystanie z Zbrusha do modelowania lowpoly.:lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Spam z postulatów
#228 2012-06-30, 19:26(Ostatnia zmiana: 2012-06-30, 19:26)
IE jest  najczęściej używaną przeglądarką.....

do pobrania lepszej przeglądarki

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Spam z postulatów
#229 2012-06-30, 23:56(Ostatnia zmiana: 2012-06-30, 23:57)
*jakiejkolwiek przeglądarki

Chociaż raz mi się 3 raazy zawiesił, zanim udało mi się pobrać Chrome.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Nie wiem czym ludzie się podniecają. Chrome to gówno z masą błędów...
Ostatnio też zrobiłem test na kompie nie pierwszego rzutu (czysty jak łza) po całkowitym formacie. Odpaliłem IE, i ściągnąłem Chrome. Po 10 minutach myślenia instalatora postanowiłem, że ściągnę Mozillę. Ściągnąłem.. i sześć razy zdążyłem zainstalować i odinstalować tą właśnie przeglądarkę zanim Chrome stwierdził, że skończy się instalować po 15 minutach myślenia czy da mi wybrać miejsce, w którym ma być zainstalowany XD

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
No, czas instalacji to bardzo ważny czynnik przy użytkowaniu przeglądarki internetowej.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Spam z postulatów
#232 2012-07-01, 10:17(Ostatnia zmiana: 2012-07-01, 10:24)
Ja nie wiem czemu ludzie podniecają się mozillą, kaczka
Akurat zbyt wiele błędów w chromie nie zauważyłem przez te parę lat, a jeżeli chodzi o szybkość otwierania się samej przeglądarki i nowych kart podczas korzystania to przynajmniej u mnie o lata świetlne wyprzedza mozillę

I nie wiem co ty musisz mieć za kompa czy tam neta, że ci tyle instalowało . Mnie na to zeszło max 2-3 minuty

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Jak widać kompa nie mam takiego najgorszego skoro w tym czasie sześć razy zdążyłem za i odinstalować mozille xD

No, czas instalacji to bardzo ważny czynnik przy użytkowaniu przeglądarki internetowej.                                      
To był tylko bezcelowy test z czystej ciekawości.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak większość współczesnej nauki... Życzę owocnej kariery Kaczka! :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Chrome nie lubi mojego komputera, potrafi zmulać mi odtwarzacz muzyki a przy większej ilości kart muli niemiłosiernie.

Więc na moim kompie:
Chrum- Wypierdalać
Lisek- Wpierdalać się na dysk

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

gothic1210
  • Gość
W Chrome każda karta to osobny proces w Windowsie. Możliwe, że to dlatego. Jednak w porównaniu do liska w Chromie mi dział Yt bez ścinek. :)  Czasem też przycina muzykę, ale i tak będę zmieniał kompa więc problem będzie z głowy.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Z YT to bym się nie zdziwił jakby to były jakieś machlojki Googla które przejeło YT.:pokerface:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Spam z postulatów
#238 2012-07-01, 15:01(Ostatnia zmiana: 2012-07-01, 15:03)
Mnie to nie obchodzi, skoro działa szybciej. Mam na kompie zainstalowanego jednocześnie FF'a i Chrome'a (dodatkowe przeglądarki mam do sprawdzania stron internetowych). Od kliknięcia na ikonę do pokazania się pustej strony w tym pierszym mija dobre kilka sekund, a nie jedna, góra dwie przy Chrome. Dodam, że do tego drugiego zainstalowałem masę dodatków, a do Liska jedynie skórkę i Adblocka. Dodać coś jeszcze? ;)

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
let the war begin :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry