Gothic Ostrze Krwi 3800 7

O temacie

Autor ThreeAgsVe

Zaczęty 13.05.2012 roku

Wyświetleń 3800

Odpowiedzi 7

ThreeAgsVe

ThreeAgsVe

Użytkownicy
posty6
Propsy1
  • Użytkownicy

ThreeAgsVe

Gothic Ostrze Krwi
2012-05-13, 14:22(Ostatnia zmiana: 2012-05-17, 14:05)
Pewnego Dnia pewien myśliwy imienia "Luther" wraca sobie z polowania do miasta jak zwykle by sprzedać to co zdobył podczas polowania... Bardzo długo służy jako obywatel Khorinis i zdecydował że chce przyjąć się w szeregi straży miejskiej. Pewnego momentu gdy wracał od Farmy lobarta do miasta to po drodze zaatakowały go 3 dziwne stworzenia(zombie) które Luther(myśliwy) zobaczył je pierwszy raz na Oczy. Zdziwiony postanowił rozważyć tę sprawę. Pewnego Dnia na świat staje Dziwny Czarny Mag który chce zniszczyć cały świat. I los całego świata leży teraz w Rękach myśliwego(Luthera)...

Gothic Ostrze Krwi Odcinek 1:

https://www.youtube.com/watch?v=v4u9WvvUdMM

Gothic Ostrze Krwi Odcinek 2:

https://www.youtube.com/watch?v=5KPWVJomH6Q

PaPaDoc

PaPaDoc

Użytkownicy
posty62
Propsy63
  • Użytkownicy

PaPaDoc

Gothic Ostrze Krwi
#1 2012-05-13, 15:18(Ostatnia zmiana: 2012-05-13, 15:18)
Troche za dużo ruchów kamerą czego zbyt nie lubie ale reszty się nie czepiam. ;)
Propsa też łap.

Bagietka

Bagietka

Użytkownicy
posty37
Propsy16
  • Użytkownicy
Nie rozumiem sensu robienia horrorów w grze jaką jest "Gothic". Jakoś sobie nie wyobrażam żebym sikał przed filmikiem z gry ze strachu, bardziej ze śmiechu.  :pokerface:  
Z resztą opis fabuły w Twoim poście jest napisany tak perfekcyjnie i w ogóle nie ma w nim żadnych błędów, że muszę Cię pochwalić.  :facepalm:

PaPaDoc

PaPaDoc

Użytkownicy
posty62
Propsy63
  • Użytkownicy
Nie widzę aby było tu napisane, że to horror więc nie wiem o co Ci chodzi. Co do opisu to ziomek może go w każdej chwili poprawić. ;)

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Gothic Ostrze Krwi Film: Horror/Sensacyjny (2012)
A tam nie pisze horror tylko komedia :ayfkm:

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Nie widzę aby było tu napisane, że to horror więc nie wiem o co Ci chodzi. Co do opisu to ziomek może go w każdej chwili poprawić. ;)

:facepalm:  chłopie... pod filmem na YT jest napisane, horror/przygodowy 2012 czy coś takiego. A opis fabuły... lepiej nic nie mówić.

PaPaDoc

PaPaDoc

Użytkownicy
posty62
Propsy63
  • Użytkownicy
Nie patrzyłem pod filmem. Chodziło mi raczej o to co jest tutaj w temacie.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Filmik jeżeli chodzi o możliwości gothica to dobry ale w innej kategorii to już troszke gorzej, kiedy Lobart czytał list i mówił to usta mu się nie ruszały a Zuris wyglądał jakby coś jadł podczas dialogu oczywiście to nie jest wina autora tylko gry, ogólnie filmik mógłby być dłuższy ale rozumiem, że to pierwszy odcinek więc nie będę ostatecznie oceniał i wstrzymam się z propsem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry