Witam wszystkich, dawnośmy się nie widzieli xD i może to i lepiej

... ale brakuje mi trochę waszej krytyki xD
Dobra, chcę wam pokazać film robiony trochę na spontanie ale i z fabułą, lipną... bo ten motyw był wiele razy, ale naprawdę nie miałem lepszego pomysłu
Fabuła:
Wyspa Theldor ogromna kraina na której żyją ludzie, elfy i orkowie, każda z ras ma swoje ziemie. Lecz orkowie pod wodzą szamana Khursz-Gahra atakują osady ludzkie paląc i zabijając, królowie królestw chcieli się przeciwstawić orkom ale każdy ma inne poglądy wobec siebie, toczą oni wojny o władzę na wyspie nie mogąc wybrać jednego króla. Elfowie zaś starają się żyć w pokoju i z ludźmi i orkami lecz wkrótce do Theldor przybywa potężny nekromanta wraz ze swoją armią nieumarłych sług. Jego zaś interesuje jedno... Pokonać ludzi, orków i elfów i samemu zostać panem Theldor a potem świata, pierwszą ofiarą jego armii była mała wyspa Thalber która byłą bezbronna wobec sił zła. Na wyspie mieszkał pewien wojownik, Daniel który stracił tam rodzinę i z prośby ojca uciekł na okręt płynący do Theldor. Wkrótce dopływa do miasta Kholm obleganego przez wojska królestwa Sewerrów. Postanawia pomóc obrońcom a następnie innym królestwom by zaskarbić sobie ich przychylność i zabić tego kto nakazał zaatakować jego dom...Tak to się mniej więcej przedstawia, fabuła jest na zasadzie kopiuj i wklej ;)
Tu trailer:
TrailerTeraz odcinki:
Odcinek 1 (wiem, cichy dubbing a raczej muzyka za głośna ;) )
Odcinek 2Odcinek 3Odcinek 4Odcinek 5Odcinek 6Odcinek 7Odcinek 8Odcinek 9Odcinek 10PS: Film będzie kontynuowany, tz będzie kolejna część filmu

Obejrzyjcie całe jeśli chcecie zrozumieć ? o co chodzi...