Problemy z fabułą/zadaniami 566437 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 566437

Odpowiedzi 1539

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydaje mi się, że nie miałem tej opcji, jestem w IV rozdziale, coś to zmienia ? : )

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
teraz już nie nie zmienisz,w zasadzie możesz już go zlać...chyba że przyda się do nauki kiedy Xardas zniknie

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale, to dziwne, bo jak miałem iść do niego aby sie nauczyc demonologii, to nie miałem takiej opcji co pisales , to bug ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pewno było kilka opcji dialogu,wystarczyło,że wybrałeś dobrą(nie pobił cię)a reszta już była nieaktualna. Ale mogę się mylić...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś pokombinuję, dzięki : )

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy zapytalem sie tego nekromanty " Jak sprawy na magicznym froncie", on mówi" nie twoj interes". Znaczy to, że źle poprowadziłem rozmowę i nie będzie mi sprzedawał towarów i uczył mnie ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Problemy z fabułą/zadaniami
#1266 2013-05-27, 14:21(Ostatnia zmiana: 2013-05-27, 14:22)
no właśnie,chyba tak
edit ą czar nie działa na niego(niepamięć)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja jebie, w tym modzie trzeba wszystko wiedziec, nie da sie normalnie przejsc -.-

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mod swietny jednak najgorsze jest to ze posiada miernik expa.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli, jeżeli zepsułem z tym nrkomantą, w sensie że mi nic nie sprzedaje itd. to kto nauczy mnie kręgów, gdy Xardas zniknie ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ewent. Dagon (?) opiekun, jesli wybrales sciezke mroku.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kiedy dokladnie ten Nekromanta od języka demonów( Wieża Mgieł), będzie w stanie mnie uczyc, o ile będzie mogl ? Jestem nekromantą, i ten Dagon, będzie mnie uczyl magii nekromanckiej , tak ? Dodam, że chciałbym wybraćMagię ognia na końcu drogi opiekunów. Zmienia to cos ? Mam nadziej, że nie pogmatwałem.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Jak Xardas zniknie do on będzie cię uczył. A co do zakupów, to można je olać. Po prostu sobie zwój potrzebny do zrobienia runy kodem przyzwiesz jak nigdzie indziej go nie dostaniesz.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jezeli wybierzesz sciezke ognia u opiekunow to Dagon Cie nie bedzie uczył magii cienia. Zeby Cie uczyl, musisz wybrac u opiekunow magie cienia. Natomiast Kreol moze zostac Twoim nauczycielem w trakcie zadania dla opiekunów, wlasnie z tym jezykiem demonów, o ile odpowiednio poprowadzisz dialog i jestes nekromantą.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kranczer

Kranczer

Użytkownicy
posty33
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam pytanko, czy jeżeli gram normalnie wojownikiem (zostałem najemnikiem), to w późniejszych częściach gry będę mógł sie nauczyć tworzyć runy? W normalnym Gothicu by się nie dało, wiem o tym, jednak magia wydaje się być o wiele, wiele silniejsza niż w normalnym NK (chociażby zadawaniem obrażeń w czasie jeżeli chodzi o ogień). Jak tak, to bym sobie zostawił tam troche punktów na mane czy coś.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co rozumiesz przez słowo części? Chodzi ci o następne odslony gothica? Czy o gothic 2 Nk returning?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko, czy jeżeli gram normalnie wojownikiem (zostałem najemnikiem), to w późniejszych częściach gry będę mógł sie nauczyć tworzyć runy? W normalnym Gothicu by się nie dało, wiem o tym, jednak magia wydaje się być o wiele, wiele silniejsza niż w normalnym NK (chociażby zadawaniem obrażeń w czasie jeżeli chodzi o ogień). Jak tak, to bym sobie zostawił tam troche punktów na mane czy coś.

Jeżeli pomogłes Gallahadowi to on Cie bedzie mógł nauczyć. Chyba innej opcji nie ma, jak tylko Gallahad.

KOMPUTER:
Spoiler

Kranczer

Kranczer

Użytkownicy
posty33
Propsy2
  • Użytkownicy
Tak, robie teraz questy dla niego. Czyli on będzie mógł uczyć mnie magii runicznej, jak i kręgów magii, tak?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do bodajze 3 kregu uczy chyba. W tym niesamowita runa zniszczenia ozywiencow, ktora ratuje dupe niemal w kazdym momencie gry, szczegolnie od 2 rozdzialu w gore.

KOMPUTER:
Spoiler

Nefratum

Nefratum

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Cóż, mam pytanie odnośnie zadania z notatkami Ben'a, które są w Jarkendarze... Przeczytałem oczywiście solucje, ale nawet z tym gdy sprawdziłem podane miejsca to niczego nie znalazłem.

Znajdź:
Aby Otrzymać to zadanie musimy porozmawiać z Falkiem o jego dziadku Benie, następnie musimy znaleźć 1 notatkę.Znajduje się ona na terenie starych ruin w Khorinis.U podnóża piramidy jest sakiewka z listem.Otwieramy ją i czytamy.Teraz musimy znaleźć kolejne notatki.
-Druga notatka jest w obozie piratów w jaskini z cieniostworem na północnej plaży.Otwieramy pustą butelkę po rumie i czytamy notatkę.
-Trzecia notatka jest w pobliżu jeziora przy którym polowaliśmy z Jackiem Alligatorem.Znajdujemy dziwną rybę,wyjmujemy z niej notatkę i czytamy.
-Czwarta notatka jest w kanionie obok małego jeziorka.Niedaleko niego znajdziemy butelkę bo grogu w niej jest notatka.
-Piąta notatka jest w pobliżu wejścia do dużej jaskini, która prowadzi do kanionu.Przed jaskinią skręcamy w lewo i idziemy do przodu trochę po górach.
-Szósta notatka jest na bagnach niedaleko od jaskini w której był Juan za drzewem
Teraz musimy znaleźć zwierze podobne do pełzacza - jest to polny pełzacz.Znajduje się on na bagnach niedaleko od świątyni na prawo od obozu bandytów,Zabijamy ją i bierzemy Amulet Bena Kenobiego (Tak tak jego dziadek był Jedi :O )Oddajemy artefakt Falkowi i dostajemy nagrodę.

Tak sie prezentuje jedyny "poradnik" do tego zadania. No i problem jest z trzecią i czwartą notatką. Obleciałem wokół trzech jeziorek, które mogłyby być tymi z solucji i nic. Gdzie są te listy?

0 użytkowników
Do góry