Problemy z fabułą/zadaniami 569169 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 569169

Odpowiedzi 1539

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do returninga gothic starter jest potrzebny?

Nefratum

Nefratum

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Niektórzy z tego co widzę się zagalopowali i sami z siebie uznali, że mam Win7. To w ramach wyjaśnień, posiadam Win XP sp3. Dlatego też problemy występujące w Win7 mnie nie dotyczą bezpośrednio.
Móglby ktoś udzielić mi odpiwiedzi czy by mod działał wystarczy sama główna instalacja, którą pobrałem z chomika, czy wcześniej powinienem powgrywać filmiki i tekstury tak jak jest to w instrukcji instalacji do pierwszej wersji moda? Być może to przez brak tych plików wyskakuje taki błąd. Dlaczego zaś pytam zamiast sprawdzić? Cóż, nie mam jak pobrać tych filmików gdyż limit na ruskich serwerach do pobierania i tak dalej wyczerpany. Gdyby ktoś wrzucil coś takiego na chomika jak samą instalkę i spolszczenie, to byłoby ekstra. Tak czy siak, jak to jest z tym? Wymagane czy nie ?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jest też inny sposób na zdobycie kasy - jedyne co potrzebne, to zaklęcie zapomnienia. Więc tak - trzeba pobić Sagitte, zabrać jej przepisy ( reszta zniknie, czyli mikstury, rośliny itp. ) rzucić zaklęcie zapomnienia i znowu sprzedać. Tym sposobem można zarobić ~600 zł kosztem 100 zł ( zaklęcie zapomnienia ). Jak ma się więcej zaklęć, np. 5 to można zarobić ~3k złota kosztem 500 zł itd.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Napiszę kolejny raz.
Możesz pobrać moda jak i spolszczenie z Dnia Niepodległości z mojego chomika. (Spolszczeni z działającymi czarami)
I tylko do odpalenia ci wystarczy. Nic więcej.
Najlepiej zainstalować moda na czysta grę G2NK (bez modów).

Przyczyną nie odpalenia gry możesz poszukać w procesach czy nie masz proces aktywny Inernet exploer (przeglądarka)
U mnie ona blokowała grę.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
witam mam problem taki że jak chce okrasc goraxa z klucza do skarbca(potrzebny mi przepis na miksturę do ball tayona)mając 62 zrecznosci ( a ponoc trza miec minimum60 przynajmniej tak słyszałem od warda na yt) dalej mnie łapie na kradzieży a przekonac go tez nie mogę a umiem retorykę czy to bug? proszę o pomoc! dodam jeszcze ze jestem wojem 1h wiec nie chce pakuwac juz wiecej do zrc. i mam jeszcze jeden problem mianowicie tak iże nauczyłęm sie robić u saggity miksturę zręczności (po to aby nie marnowac pn na zręcznosć do której i tak nie pakuję) i jak idę do constantina i se pytam czy by mógł mnie nauczyc to nie potrafi mnie nauczyc mikstury siły chodzi o to że niema wgl lini dialogowej o miksturze siły co jest grane czy to również bug? jesli nic nie pomoże to kto jeszcze uczy mikstury siły?

dzieki za pomoc z góry jesli cos jest niezrozumiałem postaram sie prosciej

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do kradzieży klucza, musisz zapisać przed kradzieżąi prbowac do skutku, czyli probujesz, nie udalo sie wczytujesz i tak w kolko. Co do mikstury sily t ja sam nie wiem kto jej uczy , mam 45 lvl : P

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
to bede strasznie słaby jak się jej nie nauczę ale w gothic 2 noc kruka było tak ze constantino uczył wiec nie wiem co teraz bedzie;d a co do kradziezy próbowałem juz chyba z 5 razy może pojdę poszukam jednej gobliniej jagody bo szczaw królewski juz mam i zrobie jeszcze jedną miksturę zręcznosci i spróbuje potem .przekonałem sie na własnej skórze że miejsca tabliczek się troche pozmieniay od zwykłej nk czy mogłby mi ktos dac wskazówki mapke jakąs z tabliczkami jesli to możliwe. jak to jest z kuszami bo wiem że zmieniło się tyle że wymagają zręcznosci żeby je "ubrać" ale gdzies czytałem że ponoć są lepsze od luku bo obrażenia idą od siły i zręcznosci natomiast z luku tylko z zręcznosci jest to prawda?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ona jest w spolszczeniu, tylko przekrecona jest jej nazwa w dialogu, jak sie nauczysz jakiejs mikstury to sprawdzaj w dzienniku, ktoras moze byc miksturą sily :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tabliczek szukaj na podwyższeniach i w miejscach gdzie trudn wejsc, w grupce drzew. No wiesz w miejscach gdzie nie byles w podstawce.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Co do procesu rundll32. Otóż problem jest spowodowany przez menadżer gier, zarówno na win7 jak i xp, odpala on dll'ke której celem jest zaraportowanie M$, że odpalasz Gothica i ściągnięcie informacji o nim. Problem występuje tylko gdy nie masz połączenia z internetem, bo wtedy ten syf się wiesza.

Są rozwiązania trwałe i tymczasowe. Najpierw tymczasowe. Odpal Gothica, następnie wejdź w device menadżera i go ubij. znowu odpal i tym razem ubij rundll32. Jak się odpali to jest właśnie problem z tym syfiastym menadżerem gier.

Jak ustalisz, że to to jest przyczyną następnym krokiem będzie wyrejestrowanie dll'ki z systemu tak by rundll32 nie mógł jej odpalać.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jakim momencie dostaje się ciężką szatę nekromanty, po wykonaniu zadania Necrominion ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie do czegoś potrzebny kreol, prócz nauki języka demonów ?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie do czegoś potrzebny kreol, prócz nauki języka demonów ?
Jest drugim nauczycielem magii nekromantów.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli nie mogę go pobić dla expa, jeśli gram nekromantą ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spróbuj,potem czar zapomnienia,może nadal będzie uczył i sprzedawał tawary

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WQ którym rozdziale on coś sprzedaje ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz chyba prawidłowo poprowadzić dialog (nie pamiętam już jak dokładnie) i zostajesz jego uczniem i możesz handlować

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jezeli będzie mnie uczyl demonologii, to dialog byl prawidlowo poprowadzony czy nie ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
coś tam będzie o twojej gotowości na jego eksperymenty- jak możesz to popróbuj kilku opcji dialogu

0 użytkowników
Do góry