Problemy z fabułą/zadaniami 562418 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 562418

Odpowiedzi 1539

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Czerwony smok to ten co zajął miejsce w tej twierdzy, gdzie spotykamy w G1 Ur-Shaka? Jeśli tak to trzeba iść do tego przejścia, w poblizu Hosh Paka, tak gdzie lezał Olav. Tam wspiąć się na skały po lewo, z jednej z półek skalnych będzie odchodzić taka mała jaskinia, w G2 był tam szaman orków.

booom

booom

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mam załatwić kwitek dla Lutero, w którym zapisany jest jego dług, w skrzyni w domu Lehmara go nie ma a nie moge uzywac kradzieży kieszonkowej na samym Lehmarze, więc jak wykonać to zadanie?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
A masz wyuczone przekuwanie przepaski nowicjusza?
Tak, mam wyuczone

Przekuwania zbroi nowicjusza uczy chyba ten z Khorinis, a Darrion pancerz straży.

Dokładnie.
Przekuwania przepaski juz się nauczyłem. Chodzi o tą taką zbroję jak ma Lester.

Nie da się nauczyć ulepszać ani szaty nowicjusza, ani ciężkiej szaty nowicjusza.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Mam załatwić kwitek dla Lutero, w którym zapisany jest jego dług, w skrzyni w domu Lehmara go nie ma a nie moge uzywac kradzieży kieszonkowej na samym Lehmarze, więc jak wykonać to zadanie?

Wykonując inne zadanie, dla kogoś z górnego miasta, juz nie pamiętam kogo dołączysz do gildii zabójców, drugą misją jest zabicie Lhemara, oddali się on wtedy od pozostałych ludzi i będzie to mozna zrobić w miarę bezpiecznie.

Nie da się nauczyć ulepszać ani szaty nowicjusza, ani ciężkiej szaty nowicjusza.

Dobrze wiedzieć ;p

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

naucz się skradania,świstek dla Lutero jest ukryty w skrzyni-poszukaj w lokalu przełącznika a potem w nocy zassać zawartość-ja tak zrobiłem

Brachol

Brachol

Użytkownicy
posty25
Propsy11
  • Użytkownicy
Witam. Nie wiem, czy odpowiedni temat, jeżeli nie, to bardzo przepraszam. Chciałbym prosić o Save z 1 rozdziału, tuż przed wejściem do Jarkendaru.

Grałem sobie w Returninga no i w trakcie zapisywania gry, jak to mój piękny lapek robi, wyłączył się. No i save się popsuł.

Nie stawiam jakiś warunków czy coś, po prostu nie mam ochoty zbytnio od nowa tego przechodzić. Najlepiej jak będzie jakaś postać bijąca z miecza, jaki to już niezbyt ważne, najlepiej Straż Miejska, ale da radę też na innym. A więc, jeżeli macie jakiś Save z około tego momentu, proszę o wstawienie. ;)

pr0lapse

pr0lapse

Użytkownicy
posty12
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam. Nie wiem, czy odpowiedni temat, jeżeli nie, to bardzo przepraszam. Chciałbym prosić o Save z 1 rozdziału, tuż przed wejściem do Jarkendaru.

Grałem sobie w Returninga no i w trakcie zapisywania gry, jak to mój piękny lapek robi, wyłączył się. No i save się popsuł.

Nie stawiam jakiś warunków czy coś, po prostu nie mam ochoty zbytnio od nowa tego przechodzić. Najlepiej jak będzie jakaś postać bijąca z miecza, jaki to już niezbyt ważne, najlepiej Straż Miejska, ale da radę też na innym. A więc, jeżeli macie jakiś Save z około tego momentu, proszę o wstawienie. ;)

http://www31.zippyshare.com/v/40708977/file.html
Jest kilka save#msg1075696ów. W tym jeden przed samym wejściem do jarkendaru oraz jeden przed samym dołączeniem do najemników. Swoją droga jak można grać na jednym sejvie?

Ja natomiast mam pytanie o skupowanie trofeów przez myśliwych. Z tego co wyczytałem skupuje je Alfred tak? Ja nie mam żadnej opcji dialogowej u niego dotyczącej skupowania... Są tylko dwie podobne kwestie w stylu: "Co słychac?" i "Czy wydarzyło się coś ciekawego?" Jestem już w piątym rozdziale i z zadań dla mysliwych zostało mi tylko to z dziadkiem Falka... Może chodzi o to, że nia miałem poparcia od Alfreda przy przyjmowaniu się do mysliwych? On chciał, żebysmy mieli dorze rozw. łucznictwo...
Albo może też chodzić o to, że umiejętności mysliwskich uczyłem się od innych mysliwych, nie od niego?

Tyle kasy...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie wiem czym to jest spowodowane, natomiast bez tego gra napewno jest trudniejsza. Moze inny mysliwy ma taka opcje? Od razu z początku polecam nauke wykuwania mieczy (oraz bycia czeladnikiem Harada) oraz nauki myslistwa i sprzedawać wszystkie trofea mysliwym, majac te dwie rzeczy jest o wiele latwiej ze zlotem. I jeszcze jak sie bedzie w podziemnym miescie orków to polecam wszystko przeszukac - jest tam od groma skór, glownie troli i czarnych troli, a te chodzą najdrożej :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Gdzie jest bryłka rudy dla kapitana statku i koło zębate na tej zapomnianej wyspie? Nigdzie nie umiem ich znaleźć;/

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Bryłkę? chyba chodzi ci o kopalnie rudy. Gdy wejdziesz na plaże po lewej stronie zauważysz ogniste jaszczury, gdzieś tam jest jaskinia, która powinna cię zainteresować. A druga kopalnia znajduje się gdzieś w głębi wyspy, jest jaskinia która jest bardzo dobrze ukryta krzakami, nie znam jego dokładnej lokalizacji. A co do koła zębatego... To w którymś budynków na wyspie możesz coś takiego znaleść

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Bryłkę? chyba chodzi ci o kopalnie rudy. Gdy wejdziesz na plaże po lewej stronie zauważysz ogniste jaszczury, gdzieś tam jest jaskinia, która powinna cię zainteresować. A druga kopalnia znajduje się gdzieś w głębi wyspy, jest jaskinia która jest bardzo dobrze ukryta krzakami, nie znam jego dokładnej lokalizacji. A co do koła zębatego... To w którymś budynków na wyspie możesz coś takiego znaleść
Dzięki będę szukał dalej :)

pr0lapse

pr0lapse

Użytkownicy
posty12
Propsy7
  • Użytkownicy
Nie wiem czym to jest spowodowane, natomiast bez tego gra napewno jest trudniejsza. Moze inny mysliwy ma taka opcje? Od razu z początku polecam nauke wykuwania mieczy (oraz bycia czeladnikiem Harada) oraz nauki myslistwa i sprzedawać wszystkie trofea mysliwym, majac te dwie rzeczy jest o wiele latwiej ze zlotem. I jeszcze jak sie bedzie w podziemnym miescie orków to polecam wszystko przeszukac - jest tam od groma skór, glownie troli i czarnych troli, a te chodzą najdrożej :ok:

O, dobrze, że przypamniałeś. Tych orków łącznie z ich szefem w tym mieście mogę już wybić? Czy będą do czegoś potrzebni?
Tych nad lodowym smokiem i w kopalni jak się tam dalej idzie też mogę wybić? Wiem, że ten obóz orków nad lodowym smokiem jest potrzebny do jakiegoś questa od opiekunów, ale ja ich już po rozmowie z Xardasem na starcie olałem jak z tym pierwszym gadałem (czego żałuję).

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Brylke bedziesz musial wykopac w tej drugiej kopalni, ktra podal koksik. Na samym koncu bedzie jedyna na tej wyspie brylka ktora mozna kopac. Tam bedzie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Brachol

Brachol

Użytkownicy
posty25
Propsy11
  • Użytkownicy

http://www31.zippyshare.com/v/40708977/file.html
Jest kilka save#msg1075741ów. W tym jeden przed samym wejściem do jarkendaru oraz jeden przed samym dołączeniem do najemników. Swoją droga jak można grać na jednym sejvie?

Ja natomiast mam pytanie o skupowanie trofeów przez myśliwych. Z tego co wyczytałem skupuje je Alfred tak? Ja nie mam żadnej opcji dialogowej u niego dotyczącej skupowania... Są tylko dwie podobne kwestie w stylu: "Co słychac?" i "Czy wydarzyło się coś ciekawego?" Jestem już w piątym rozdziale i z zadań dla mysliwych zostało mi tylko to z dziadkiem Falka... Może chodzi o to, że nia miałem poparcia od Alfreda przy przyjmowaniu się do mysliwych? On chciał, żebysmy mieli dorze rozw. łucznictwo...
Albo może też chodzić o to, że umiejętności mysliwskich uczyłem się od innych mysliwych, nie od niego?

Tyle kasy...

Dzięki. ;)
W Gothica zawsze grałem na jednym sejwie i nie narzekałem o to, cóż, widocznie w Returningu się to zmieni ;}

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Gdzie jest dzik, którego trzeba zabić dla Barema? Szukałem na północ od kamiennego kręgu i nic, w poblizu bimbrowni Vina i za skałą w lewo przy tych orkach i ciele Trokara tez nic. Wie ktoś gdzie jest ten dzik? A moze go zabiłem i sprzedałem skórę? (chociaz skóry oddaję tylko u myśliwych)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co wiem dzik pojawia sie dopiero po przyjeciu zadania, wiec nie mozna go zabic wczesniej. On jest troszke za tą bimbrownią. Jak masz wejscie do niej, do tej jaskini, to troche w lewo, przy skale (albo przy klifie, juz nie pamietam) i tam on jest. Tez mialem problem ze znalezieniem go, najlepiej chodzic z wyciągniętą kuszą.

KOMPUTER:
Spoiler

Brachol

Brachol

Użytkownicy
posty25
Propsy11
  • Użytkownicy
Witam.
Mam 4 rozdział, no i jak wejść do świątyni śniącego? Gadałem z Ur-shakiem, mam Ulu-mulu, jestem w mieście orków... I z kim mam tam pogadać? Chyba z każdym próbowałem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz tam poszukac orka w czerwonej zbroi imieniem Ur-Thrall. Tez nie moglem go znalezc. Ogolnie trzeba isc ciagle prosto, potem jak sie dojdzie na wiekszy plac orków z kilkoma odnogami to przez taką jakby brame w prawo, gdzie bedzie stało dwóch orków jakby czegos pilnowali, dalej za nimi bedzie stał imienny ork herszt który sam Cie zagada i dalej juz dojdziesz.

KOMPUTER:
Spoiler

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jestem w sekcie, wie ktoś jak mam ukraść okręt w 5 rozdziale ? Zabicie rycerzy odpada bo vatras nie będzie chciał ze mną gadać

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Jestem w sekcie, wie ktoś jak mam ukraść okręt w 5 rozdziale ? Zabicie rycerzy odpada bo vatras nie będzie chciał ze mną gadać

Ty chyba sobie żarty robisz.
Wystarczy pomyśleć.
Jesteś najemnikiem, w celu zdobycia okrętu idziesz do DOWÓDCY, czyli do Lee.
A jak jak jesteś w sekcie to do KOGO idziesz?
Pomyśl, zanim będziesz takie głupie pytania zadawał na forum.

0 użytkowników
Do góry