Nekrofilem? Wtf?
Kubie - Jedyne takie "wzmocnienie" znam z otrzymania błogosławieństwa od 3 Bogów ( zadanie w 7 rozdziale ). Beliar daje bardzo dużo siły i zręcznośći, Innos HP a Adanos manę. Zadanie zleca Baal Netbek. Jest w obozie sekty położonym w starym klasztorze zmiennokształtnych. Kluczy Gomeza poszukaj po pokojach. Pamiętam, że jeden był w pokoju Parcivala ( nie jestem pewny ) a drugi w pokoju, w którym mieszka Edgor. 3 nie pamiętam. Co do klucza do spiżarni, to jest na dachu(?). Ktoś pisał, że na dachu ale ja jakoś nie znalazłem. Cilffowi można dać pancerz skórzany, zbroję wodnego kręgu ( tak przypuszczam ) oraz zbroje gildii, czyli strażnika, nowicjusza itp. Ja wszystkie wcześniej sprzedałem i musiałem za pomocą kodów zabrać pancerz strażnika. Ogólnie nie polecam robić tego zadania - Cliff buguje się, bo można z nim chodzić, a on i tak nie zagada. Ponoć może zagadać po prześpieniu się tam i teleportacji do obozu. Nie sprawdzałem.
2. Musisz znaleść kolejnego Opiekuna. Obok czarnego trolla jest taki wiszący most. Przejdź przez niego i chodź obok kapliczki Innosa, aż nie "wyskoczy".
3. Musisz mieć 40 intelektu i 100 many
7. pobij go, zabierz książkę i przeczytaj ją
8. Prawdę mówiąc, to nigdy nie robiłem tego zadania - nigdy nie chciało mi się. Wiem tylko tyle, że do przejścia trzeba mieć czerwoną tabliczkę.
10. rozpisz bardziej, czyli na czym się zatrzymałeś itp.