Problemy z fabułą/zadaniami 563389 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563389

Odpowiedzi 1539

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Pytam 3 raz :D
Czy wzmocnienie szponu duszą Senyaka da mi coś skoro gram Nekrofilem?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Nekrofilem? Wtf?

Kubie - Jedyne takie "wzmocnienie" znam z otrzymania błogosławieństwa od 3 Bogów ( zadanie w 7 rozdziale ). Beliar daje bardzo dużo siły i zręcznośći, Innos HP a Adanos manę. Zadanie zleca Baal Netbek. Jest w obozie sekty położonym w starym klasztorze zmiennokształtnych. Kluczy Gomeza poszukaj po pokojach. Pamiętam, że jeden był w pokoju Parcivala ( nie jestem pewny ) a drugi w pokoju, w którym mieszka Edgor. 3 nie pamiętam. Co do klucza do spiżarni, to jest na dachu(?). Ktoś pisał, że na dachu ale ja jakoś nie znalazłem. Cilffowi można dać pancerz skórzany, zbroję wodnego kręgu ( tak przypuszczam ) oraz zbroje gildii, czyli strażnika, nowicjusza itp. Ja wszystkie wcześniej sprzedałem i musiałem za pomocą kodów zabrać pancerz strażnika. Ogólnie nie polecam robić tego zadania - Cliff buguje się, bo można z nim chodzić, a on i tak nie zagada. Ponoć może zagadać po prześpieniu się tam i teleportacji do obozu. Nie sprawdzałem.
2. Musisz znaleść kolejnego Opiekuna. Obok czarnego trolla jest taki wiszący most. Przejdź przez niego i chodź obok kapliczki Innosa, aż nie "wyskoczy".
3. Musisz mieć 40 intelektu i 100 many
7. pobij go, zabierz książkę i przeczytaj ją
8. Prawdę mówiąc, to nigdy nie robiłem tego zadania - nigdy nie chciało mi się. Wiem tylko tyle, że do przejścia trzeba mieć czerwoną tabliczkę.
10. rozpisz bardziej, czyli na czym się zatrzymałeś itp.

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie dokładnie jest duch szamana w dolinie cieni, który daje nam klucz do skrzyni z krwią orka? szukałem w obozie tych orków ale nie umiem go znaleźć.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy

Kyubie

Problemy z fabułą/zadaniami
#643 2013-03-10, 11:22(Ostatnia zmiana: 2013-03-10, 11:23)
tylko gdzie jest ten pokój edgora, szukałem wszędzie i go nie ma ... praktycznie w każdym miejscu byłem

Duch szamana jest na takim wzniesieniu, zaraz za mostem skręć w prawo

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Ma pokój nad własnym "stoiskiem" ,wchodzisz do pokoju nad miejscem snu kowali i potem drzwi na lewo.

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
tylko gdzie jest ten pokój edgora, szukałem wszędzie i go nie ma ... praktycznie w każdym miejscu byłem

Duch szamana jest na takim wzniesieniu, zaraz za mostem skręć w prawo
Dzięki wielkie :)

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam też pytanie odnośnie miejsca 7 opiekuna, te z tematu się nie zgadza i będę musiał zmienić

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Obiło mi się, ze w Jarkendarze jest jakiś gość który zadaje questa, aby przynieść mu skórę czarnego trolla. Mógłby ktoś powiedzieć gdzie ten koleś jest? A poza tym, czy znajdę jeszcze jakiegoś czarnego trolla poza Jarkendarem i Khorinis? Oddałem skórę Raulowi i przypadkowo zapisałem grę, tymczasem owa skóra zniknęła. Nie mozna jej zabrać raulowi i sprzedać komuś innemu. No więc znajdę jeszcze gdzieś tego trolla? Bo zwykłych z tego co zauwazyłem jest pełno :)

I gdzie jest ten koleś?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
w mieście orków jest pełno skór czarnego trolla i zwykłego też, musisz tylko ulumulu mieć, a to da się zrobić 2 rozdziale. Jeszcze w dolinie cieni jest jeden jeżeli już chcesz żywego, zaraz za tymi ruinami gdzie zabija się tego czarnego smoka

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Mam też pytanie odnośnie miejsca 7 opiekuna, te z tematu się nie zgadza i będę musiał zmienić
Zgadza się, tutaj tylko zamiast włóczęga jest bandyta.I w tej jaskini jest Ognisty Łuk.

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta jaskinia z rudą Vipera? ;d

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jakim sposobem mam przywołać sen'yaka ? mam te zaklecie beliara za amulet i róg od ashtara, gdzie go użyć ?

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Jakim sposobem mam przywołać sen#msg1074471yaka ? mam te zaklecie beliara za amulet i róg od ashtara, gdzie go użyć ?
ja użyłem tego rogu tam gdzie jest ten złoty smok i pojawił się.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Udało się, wystarczyło jeszcze "użyć" jak zrobić misję z wysłannikiem beliara? dał mi amulet i muszę kogoś zabić, ten ktoś zamieniał się w innych ludzi.

Od jakiego rozdziału mogę zrobić misję z 7 opiekunem ? ten co karze iść do jarkendaru umieszczać coś na ołtarzach

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jeżeli dobrze pamiętam to IV rozdziale da to zadanie.

Ps. W temacie o Opiekunach dobrze opisałem te miejsce, więc nie musisz nic zmieniać.

sirbiroes

sirbiroes

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań, a mianowicie:

1.Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie szukać grup zbieraczy z bractwa? znalazłem już tą za kamiennym kręgiem przy farmie Lobarta.
2.Czemu nie mogę dołączyć do najemników, mam 32 siły, zakładam mpierścień +3 i amulet +10 imam wtedy siły 45, dlaczego nie mogę dołączyć do najemników?
3.Którą opcję dialogową trzeba wybrać, rozmawiając z Gerbrandtem w zadaniu od Gallahada żeby zdobyć od niego list polecający?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań, a mianowicie:

1.Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie szukać grup zbieraczy z bractwa? znalazłem już tą za kamiennym kręgiem przy farmie Lobarta.
2.Czemu nie mogę dołączyć do najemników, mam 32 siły, zakładam mpierścień +3 i amulet +10 imam wtedy siły 45, dlaczego nie mogę dołączyć do najemników?
3.Którą opcję dialogową trzeba wybrać, rozmawiając z Gerbrandtem w zadaniu od Gallahada żeby zdobyć od niego list polecający?

1. Jedna jest nad farmą Akila. Musisz iść lasem do słonecznego kręgu i przy schodach skręcić. Kolejna jest też jak się idzie do słonecznego kręgu ale od strony piramid.
2. Nie wiem
3. No wybierasz taką żeby jemu było miło. Bo on mówi żeby mówić do niego Pan Gerbrandr itp. To wybierasz tą no taką xdd

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jaskinia z rudą Vipera jest w rzece, obok której w II rozdziale stoi Jorgen ( później idzie do kopalni Fajetha ). Zanurkuj i szukaj tej jaskini pomiędzy takimi "wysepkami", a kamiennym mostem.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Chodzi o to że, gram Nekromantą i mam zadanka od Ashtara i czy jak złapię Senyaka Morą Ulartu to czy da mi to coś na Nekro, bo na wojowniku by dało bo szpon mocniejszy ale czy to wzmocni mi czar który dostane po "Ulepszeniu Szponu Beliara" przy kapliczce?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Kogo muszę zabić, kiedy zadanie zlecił mi wysłannik beliara, dał amulet, a muszę zabić kogoś kto przybiera różne kształty. kto to jest ?

0 użytkowników
Do góry