Problemy z fabułą/zadaniami 569172 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 569172

Odpowiedzi 1539

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Moglbys mi napisac gdzie jest ta kartka od Bena kolo piramidy, ale tak konkretnie? Bo ja obszukalem caly teren wokol i nie znalazlem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
http://dimmell.com/forum/21-0-2 tu znajdziesz opis zadań wszystkich

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
1. Mam problem z zadaniem "Tajemnica morderstwa". Bylem w domu Ignaza, oproznilem jego skrzynie, jego cialo, nic ciekawego nie znalazlem. Rozmiawalem z Constantinem, Zurisem, Kardifem oraz Coragonem. Nie wiem co dalej, z nikim nie mam zadnej opcji dialogowej, zadnej podpowiedzi, nic...

2. Co z tym zadaniem "Plany paladynow"? Chcialbym zostać strażnikiem swiatynnym. Przynioslem mlot tarakota, sprowadzilem Angara oraz Fortuno i nic...

3. Ktos na poczatku (przed dolaczeniem do bractwa - chyba Joru) mowil, ze jesli dolacze do bractwa to bede mogl kupic od niego zbroje. No i dolaczylem i mam tylko tą szate nowicjusza od Oruna, od nikogo nie moge kupic. Co z tym?

4. Ten obok Joru co ostrzy miecze, lub sam Joru mowil, ze Darion robil najlepsze pancerze oraz uczy ulepszac je. Bylem w gorniczej doliny, rozmawialem z Darrionem ale nie bylo zadnej kwestii dialogowej dotyczacej pancerzy. O co kaman?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
Małe pytanie związane z zadaniami w modyfikacji:
Spoiler
Mógłby mi ktoś w skrócie, możliwie odkrywając jak najmniej fabuły, powiedzieć, co ja aktywowałem w cmentarzysku orków, gdy buchnąłem 3 orkowe przedmioty (talizman, pierścień i kostur) uruchomiłem 3 figurki przez rzeźbą demona. Dostałem za to 200 PD, jednak wpisów w dzienniku brak.

Dodam, że nieumarłego szamana nie tknąłem (minąłem go, by mnie nie zauważył - Ulu-mulu na niego nie działa), więc jeśli to ma jakiś związek z nim, to proszę nie zdradzać ;)

Nie chcę czytać poradników, bo wtedy mógłbym zbytnio zepsuć sobie zabawę.

kmd92

kmd92

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy

kmd92

Problemy z fabułą/zadaniami
#384 2013-02-16, 20:53(Ostatnia zmiana: 2013-02-16, 22:31)
A ja mam problem z misją portal...Nie mam opcji dialogowej u żadnego z paladynów górnym mieście..(Chodzi o ornament zza farmy lobarta)
Do kogo mam iść?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Lothar ma ten ornament.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś w skrócie, możliwie odkrywając jak najmniej fabuły, powiedzieć, co ja aktywowałem w cmentarzysku orków, gdy buchnąłem 3 orkowe przedmioty (talizman, pierścień i kostur) uruchomiłem 3 figurki przez rzeźbą demona. Dostałem za to 200 PD, jednak wpisów w dzienniku brak.

Dodam, że nieumarłego szamana nie tknąłem (minąłem go, by mnie nie zauważył - Ulu-mulu na niego nie działa), więc jeśli to ma jakiś związek z nim, to proszę nie zdradzać ;)

Nie chcę czytać poradników, bo wtedy mógłbym zbytnio zepsuć sobie zabawę.

co do tego szamana, to on jest głównym zadaniem dla opiekunów, będziesz musiał go koniecznie zabić, przy sobie teleport będzie mieć, a dalej się dowiesz co dalej

misth

misth

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Witam,

Mam pytanie gdzie mogę znaleźć 9 opiekuna?? Jestem w rozdziale 4. Tylko poprosiłbym o w miarę możliwości dokładną lokalizację. Chodziłem od tawerny do farmy Onara, ale nie mogę go znaleźć.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Normalnie to powinien być niedaleko tego gniazda polnych bestii, na skrzyżowaniu tych dróg polnych. Ale jeżeli Ci nie "wyskakuje" to pewnie pojawi ci się w nast. rozdziale.

misth

misth

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
to kaszana:P ale thx za odpowiedź.

kmd92

kmd92

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Dobra teraz mam problem z tym

...Po dołączeniu do wodnego kręgu mam się zglosic do vatrasa.On mówi mi żebym lorda Hagena poinformowal o górniczej dolinie...Tylko że ja informowałem go na samym początku.I tej opcji tez już nie ma...Jest jakaś możliwość nie wiem,zaliczenia misji na kodzie jakimś?Zaczynać znów od początku mi się nie widzi...

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
Przez błąd w tłumaczeniu nie zwróciłem się Gerbrandta per „proszę Pana” i nie jest zbyt chętny do rozmowy. Czy to znaczy, że o gildii zabójców i zadaniu gallahada mogę zapomnieć?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jeżeli jesteś w straży, to po wykonaniu chyba 3 pierwszych zadań Lord Andre da ci zadanie na odnalezienie gildii zabójców. Pogadaj z Cassią a dalej to będziesz wiedział co robić. Jeżeli jesteś w innej gildii i chcesz dojść do gildii zabójców albo chcesz wykonać te zadanie Gallahada to rzuć na niego czar zapomnienia. Jak nie pomoże to wczytaj save przed tym zdarzeniem.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy błąd związany ze świątynią śniącego polega również na zniknięciu całego khorinis? wszyscy ludzie z farm,klasztoru,miasta gdzieś zniknęli.taka sytucja ma miejsce na sevach ze świątyni i po wyjściu z urizelem . zostały mi tylko zapisy ze świątyni -pozostaje rozpocząć od nowa grę? a pytam dlatego bo w jednym przypadku /inny gracz/savy działały prawidłowo...

ka0sk8

ka0sk8

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Demona Luciana ?

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Jeśli chodzi o tego demona od zadania Opiekunów (zdobyć serce), to jest w jaskini, koło miejsca gdzie na początku gry przesiaduje Lester.

sevo

sevo

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam wszystkich
Jest to mój pierwszy post na tym forum. Piszę, ponieważ mod jest bardzo zagadkowy (nigdy nie wiadomo gdzie co jest, a poszlaki są znikome). Część problemów rozwiązałem sam, ale części nijak nie mogę ugryźć. Do rzeczy.
Mam dwa zasadnicze pytania dotyczące recept Constantina. W księgach z recepturami sa przepisy na wino zapomnienia i balsam opatrzności (czy jakoś tak) Jednakże nie ma podanych skłądników, a szukanie możliwych kombinacji daje miliony możliwości (bez przesady). Stąd prosiłbym, żeby ktoś kto wie, jakie składniki i w jakich proporcjach są potrzebne dop stworzenia tych dwóch napojów, napisął o tym :)  Z góy dzięki.
A i nie wiem, czy napisałem w dobrym temacie, ale po przejrzeniu innych nie znalazłem niczego bardziej adekwatnego.

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich
Jest to mój pierwszy post na tym forum. Piszę, ponieważ mod jest bardzo zagadkowy (nigdy nie wiadomo gdzie co jest, a poszlaki są znikome). Część problemów rozwiązałem sam, ale części nijak nie mogę ugryźć. Do rzeczy.
Mam dwa zasadnicze pytania dotyczące recept Constantina. W księgach z recepturami sa przepisy na wino zapomnienia i balsam opatrzności (czy jakoś tak) Jednakże nie ma podanych skłądników, a szukanie możliwych kombinacji daje miliony możliwości (bez przesady). Stąd prosiłbym, żeby ktoś kto wie, jakie składniki i w jakich proporcjach są potrzebne dop stworzenia tych dwóch napojów, napisął o tym :)  Z góy dzięki.
A i nie wiem, czy napisałem w dobrym temacie, ale po przejrzeniu innych nie znalazłem niczego bardziej adekwatnego.

Czy sprawdzałeś w dzienniku w zakładce informację? Tam na ten temat wszystko powinno być.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie sekty, dostałem paczuszke do Lariusa a nie mam pojęcia gdzie on może być, wydaje mi się że jest nad Hagenem ale ja nie mam tam dostępu, co zrobić ?

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
o 17/12 (nie pamiętam) siedzi na ławce obok ratuszu

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ