A ja mam pytanie jak dojść do myśliwych? Oddałem dla tego Falka skórę czarnego trolla, zrobiłem miję od Ganna, tą z tym przyzwanym smoczym zębaczem ( tą z podstawki ) i nic. Zabrałem od Bospera zbroję myśliwego ( Matteo miał tylko ubranie mieszczanina ) założyłem ją i nikt nie chciał gadać. Ponoć Nix miał zagadać, gdy będę chodzić w zbroi myśliwego ale on nic nie mówi, nie zaczepia i nie ma żadnych opcji dialogowych, zresztą jak każdy. Aaa, jak coś, to mam zabitych 857 potworów, bo gdzieś czytałem że ten Falk zleci zabicie 200 potworów. Poza tym mógłby ktoś wypisać kolejno kody na ulepszoną zbroję i pancerz Paladyna i jakie są porzebne materiały do ich ulepszenia? Bo zbugował mi się Harad, tzn. Harad powiedział, że może mnie nauczyć wykuwania zbroi gdy nauczę się wykuwania prostego miecza, ale gdy nauczyłem się tej czynności u Carla to Harad nie miał żadnych opcji dialogowych oprócz "Chcę kupić od ciebie miecz z magicznej rudy". A chodzić z taką słabą zbroją czy pancerzem paladyna przez całą grę przez jakiegoś buga... no nie za bardzo. A zwłaszcza gdy jest możliwość ulepszenia pancerzy.