czy ja kiedyś wykorzystywałem twoje rozmowy na gg i dawałem je na forum? no zauważ, że nie, bo wszyscy dawno już by wiedzieli o twoim strajku w szkole "bo zimno"... panie sawicki
Nie takie rzeczy się robiło żeby lekcji nie było
Akurat tu nie o to chodziło, szkoła zabroniła nam nosić jakiekolwiek ubrania wierzchnie, praktycznie wszystko co mogliśmy nosić była galowa koszula. Zorganizowałem "strajk" i po kilku tygodniach kłótni wywalczyłem zniesienie tego zakazu
Spoiler
Inną sprawą jest że dyrektorka kilka dni po tym odeszła
No skoro już i tak pisze posta to odpowiem i Gothic1210; nie chodziło o hejtowanie tyko o bezpodstawną krytykę, twarze może najlepsze jakościowo nie są, ale i tak w porównaniu z innymi tego typu modyfikacjami stoją na wysokim poziome, oraz jeżeli masz zamiar kogoś krytykować to przynajmniej miej pewność że potrafisz zrobić to lepiej, lub przynajmniej wydać krytykę konstruktywną. Argumentów tez mam o wiele więcej niż jeden i nie tylko ze mną masz ten "problem" Edeksumo oraz chyba ThorusOrc też mi mówili o twoich fochach, a co do "fochania się" to nie ja ignoruję wszystkich na GG i hejtuję ludzi za ich plecami czy na forum.
Postulat o czyszczeniu forum tez nie ja napisałem, a Luk.
Spoiler
Ja wygrzebuję screeny z tematu z przed pół roku, ty wyszukujesz moje obrazki ma imageshack "tylko po to by mieć co hejtować" i kto tu jest nienormalny?
Na następne twoje posty nie mam zamiaru odpowiadać, masz problem? Pisz na PW/GG.
Edit: Przed chwilą przeczytałem twój postulat o warna dla mnie, dziwne się złożyło, ale ja tak piałem ci to kilkukrotnie na forum byś takie sprawy załatwiał poza forum/na PW oraz TY ani razu czegoś takiego nie napisałeś, w każdym razie nie do mnie. Osoba prowokującą nie jestem, jedynie wyraziłem swoją opinię OD CZEGO SŁUŻY FORUM, to ty rozpętałeś tą żałosną sprzeczkę będąc agresywnym i wyzywając mnie, więc patrząc na to z twojego punktu widzenia to ty zasługujesz na "wielkiego warna".