Radefix to narzędzie to szybkiej aktualizacji dialogów, przed chwilą zrobiłem mały test i byłem zszokowany, aktualizacja dialogów łącznie z zapisaniem zajęła parę sekund i polegała na kilku kliknięciach! Po pierwszym uruchomieniu podajemy ścieżki plików które program zapisuje i następnie wystarczy naciśnięcie na jeden przycisk w celu aktualizacji dialogów. Nie bawiłem się z tym programem długo, ale już jestem z niego zadowolony, minimalistyczny interface oraz prędkość są z całą pewnością jego zaletami, jedyną wadą o jakiej mogę pomyśleć to brak innej wersji językowej niż niemiecki, ale skoro nawet ja dałem sobie radę z obsługa to nie powinno być problemem.
Wątek na WoG ->
LinkBezpośredni download -> LinkHotlinkowanie z wog nie działa musicie wchodzić w temat podany wyżej.
Przydatny poradnik do obsługi tego narzędzia:Screen do ustawień - www.imgur.com/lyV1o0R
Pfad zum Gothic Ordner - wybierasz folder główny z zainstalowanym Gothic 2(u mnie to jak widać na zdjęciu C:\Gothic 2 Noc Kruka)
Zu Verwendeende *.src - wskazujesz, gdzie jest plik Gothic.src (u mnie C:\Gothic II Noc Kruka\_Work\data\Scripts\Content\Gothic.src)
Name der zu erstellenden - nazwa pliku tworzonego przy aktualizacji dialogów. Czyli po prostu OU zostawić.
Erstellen - jakie rozszerzenie ma mieć plik OU. Najlepiej zostawić bin, bo mniej zajmuje.
Klikasz Ubermehmen(nie znam niemieckiego zbyt dobrze, więc to pewnie po prostu oznacza Zaakceptuj).
Po zrobieniu tego wszystkiego usuwasz stary plik i klikasz Aktualisieren. Gotowe, dialogi zaktualizowane.